- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює. Працює добре.
Представник брендуДобрий день, Юрію!
Дякуємо за відгук. Приємно знати, що все працює належно та сервіс виправдав ваші очікування. Бажаємо, щоб техніка й надалі працювала стабільно!
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна послуга
Представник брендуДобрий день, Вікторія!
Дякуємо за вашу високу оцінку.
- Анастасия И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все работает, отлично
Представник брендуДобрий день, Анастасія!
Дякуємо за відгук та позитивну оцінку. Приємно знати, що все працює справно та сервіс виправдав очікування. Якщо у майбутньому виникнуть будь-які питання - звертайтесь, завжди готові допомогти.
- Константин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я придбав Повний сервіс за 149 грн. А в особ.кабінеті відображається тільки 79 грн.
Якщо я втрачу чеки, то не зможу скористатися повним сервісом.- Достоинства:
- можливість вибрати сервіс
- Недостатки:
- не відображається в особистому кабінеті
Представник брендуДобрий день, Константине!
Вам буде надано сервіс у повному обсязі, згідно з умовами сервісу. Якщо ви втратите чек, ви зможете завжди завантажити його безпосередньо з особистого кабінету.
- Валентин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не має сертифіката. Гроші на вітер
Представник брендуДобрий день, Валентин! Якщо додаткову гарантію було придбано на точці видачі, код активації зазначений у додатковому чеку. Якщо замовлення оформлювали онлайн, ключ сервісу надсилається SMS або Viber після підтвердження оплати. Будь ласка, перевірте, чи було підтверджено оплату, а також папку «Спам» і повідомлення від невідомих номерів. Якщо SMS/чек немає, рекомендуємо звернутися до служби підтримки магазину Rozetka.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Одиниця бо нема нуля,гроші на вітер,дали компенсацію сертифікатом на пів ціни,поломка була незначна
- Достоинства:
- Відправка за їхній рахунок на перевірку поломки
- Недостатки:
- Багато,гроші на вітер
Представник брендуДобрий день, Людмила!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ви зверталися до нас за сервісом «Захист від пошкоджень». Відповідно до умов цього сервісу, у разі неможливості ремонту передбачена компенсація у розмірі 50% вартості пристрою у вигляді сертифіката ROZETKA. Також доставка пристрою на перевірку та назад здійснюється за наш рахунок.
- Діана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарантія не прийшла
Представник брендуДобрий день, Діана! Якщо додаткову гарантію було придбано на точці видачі, код активації зазначений у товарному чеку. Якщо замовлення оформлювали онлайн, ключ сервісу надсилається SMS або Viber після підтвердження оплати. Будь ласка, перевірте, чи було підтверджено оплату, а також папку «Спам» і повідомлення від невідомих номерів. Якщо SMS/чек немає, рекомендуємо звернутися до служби підтримки магазину Rozetka.
- Іванка М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гарантії в коробці не знайшли
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Представник брендуДобрий день, Іванна! Якщо додаткову гарантію було придбано на точці видачі, код активації зазначений у товарному чеку. Якщо замовлення оформлювали онлайн, ключ сервісу надсилається SMS або Viber після підтвердження оплати. Будь ласка, перевірте, чи було підтверджено оплату, а також папку «Спам» і повідомлення від невідомих номерів. Якщо SMS/чек немає, рекомендуємо звернутися до служби підтримки магазину Rozetka.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарантія не прийшла
Представник брендуДобрий день, Олег!
Якщо послугу додаткової гарантії було придбано на точці видачі, код активації міститься у товарному чеку.
Якщо ж замовлення оформлювалося онлайн, ключ сервісу надсилається в SMS або Viber після підтвердження оплати.
Будь ласка, перевірте, чи оплата замовлення була підтверджена, а також папку “Спам” і повідомлення від невідомих номерів.
Якщо повідомлення або чек відсутні, зверніться до служби підтримки магазину Rozetka.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все відмінно
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук, Ольго!
Раді, що Ви обрали сервіс «+1 рік гарантії» від SUPPORT.UA.
Цей сервіс подовжує дію гарантії на Вашу техніку ще на 1 рік після завершення гарантії виробника та забезпечує безкоштовний ремонт у разі гарантійних випадків.
Команда SUPPORT.UA
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товаром задоволені
Якість = ціна
Представник брендуДобрий день, Катерина!
Дякуємо за ваш відгук про сервіс «+1 рік гарантії»! Раді чути, що товар відповідає вашим очікуванням за співвідношенням ціна = якість. Нехай техніка служить довго, а ми завжди поруч, якщо знадобиться підтримка!
- Анна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре, брали на подарунок - задоволені
- Достоинства:
- Працює добре, брали на подарунок - задоволені
Представник брендуДобрий день, Анно!
Дякуємо за відгук! Раді чути, що все працює добре та ви задоволені. Звертайтесь, якщо знадобиться наша допомога!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо
Представник брендуДоброго дня, Сергію!
Щиро дякуємо, що скористалися сервісом «+1 рік гарантії». Раді, що ви обрали додатковий захист для своєї техніки — це розумне рішення, яке дозволяє заощадити на можливому ремонті після завершення основної гарантії.
- Мария Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У комплект з машинкою для стрижки не отримала , але у замовленні було та гроші за гарантію також заплатила , машинка зламалася майже за 2 тижні але нічого не змогла зробити , бо гарантії не будо.
Представник брендуДоброго дня, Маріє! Якщо послуга була придбана разом із товаром на точці видачі, ключ сервісу міститься у товарному чеку. У разі оформлення інтернет-замовлення, ключ сервісу надсилається у Viber або смс-повідомленням після оплати. Сервіс «+1 рік гарантії» починає діяти після завершення основної гарантії, тому протягом строку дії основної гарантії потрібно звертатися до виробника.
- Костянтин Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё Ок
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня, Костянтине!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку сервісу «+1 рік гарантії».
Раді, що ви задоволені обслуговуванням. Завжди готові допомогти вам у разі потреби!
- Єлизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все отлично
Представник брендуДоброго дня, Єлизавето! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що сервіс «+1 рік гарантії» Вас повністю влаштував. Завжди готові подбати про надійність Вашої техніки!
- Самборский В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені сервісом «+1 рік гарантії». Бажаємо вашій техніці безвідмовної роботи, а вам – спокою та впевненості у кожній покупці!
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручно коли є дополнітельня гарантія
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуДоброго дня, Наталія! Дякуємо, що оцінили переваги додаткової гарантії! Вона дійсно допомагає уникнути зайвих витрат та забезпечує спокій у користуванні технікою.
- Валентина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий день, замовлення 841001014, не отримала ані чек, ані смс. Замовляла до зволожувача (замовлення 841001013), але розбило на два замовлення
Представник брендуДоброго дня, Валентино!
Якщо ви придбали послугу разом із товаром на точці видачі, то ключ сервісу буде у вигляді товарного чека. У випадку якщо це було інтернет замовлення, то ключ сервісу приходить у Viber після оплати.
При зверненні в чат на сайті ми можемо надати ключ сервісу. Водночас це не обов’язково, оскільки ключ сервісу прив’язаний до вашого номера телефону, і при зверненні ми зможемо побачити вашу послугу.
Представник брендуДоброго дня, Валентино!
При зверненні в чат на сайті SUPPORT.UA ми можемо надати ключ сервісу. Водночас це не обов’язково, оскільки ключ сервісу прив’язаний до вашого номера телефону, і при зверненні ми зможемо побачити вашу послугу.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук
- Софія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я думала прийде якась книжечка чи брошурка але прийшов маленький чек
Чуть не викинула
Представник брендуДоброго дня, Софія! Дякуємо за відгук, для того, щоб скористатися сервісом, потрібно зберігати сертифікат та чек на покупку техніки.
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре, це працює. Відремонтовано в заявлений термін. Єлектро чайник. Дякую.
- Достоинства:
- Швидко та якісно!
- Едуард М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сервіс відмінний
- Достоинства:
- Гарантія
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Едуарде! Дякуємо за відгук.
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже доречна послуга.
Рекомендую.- Достоинства:
- Доречність
- Недостатки:
- Через рік з'ясую
- Леонід Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Варто брати якщо берете техніку середнього-нищого цінового сегменту, мене врятувало від бракованих навушників
- Достоинства:
- Вам повернуть гроші/замінять товар без зайвих питань
Представник брендуДобрий день, дякую за приємний відгук!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо, що користуєтесь нашими сервісами!
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вигідне
Представник брендуДобрий день, Оксано! Дякуємо за відгук
- Женя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Згоріла електроніка в техніці. Все швидко та оперативно полагодили в сервісі. Дякую.
Представник брендуДякуємо за такий приємний відгук!
- Тютюник Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сертиыикат я не просил/навящали
Представник брендуДобрий день! Чи плануєте ви користуватись сервісом?
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гарантія це добре
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самі навушники працюють добре от уже як два місяці. Але вони виявились дуже великими за розміром. Можу слухати лише лежачи, не рухаючись, бо навушники просто лежать на вусі і легко випадають при русі.
Так що, підходять, скоріш за все, лише чоловікам;(
Представник брендуДобрий день, Анастасіє! Дякуємо за відгук.
- Мар'яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ще не користувалися, і сподіваюсь, що не доведеться.
Представник брендуДобрий день, дякуємо за відгук
- Григорій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний сервіс!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупал для фар в машине. Перестали светить и дали сертификаты. Хорошее решение проблемы , качественное обслуживание.
- Достоинства:
- Описал ниже
- Недостатки:
- Нет, вообще нет
- МішаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував навушники, після 2 місяців використання лівий навушник став тихіше працювати, сдав на сервіс, після чого компенсували гроші.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Фен перестал работать и я получила компенсацию за него. На эти деньги я куплю себе новый фен. Довольна, рекомендую этот сервис.
- Достоинства:
- Получила компенсацию, куплю новый фен.
- Недостатки:
- Нету.