Отзывы покупателей о Сервис «+1 год гарантии» (3001-4000)

Оценка пользователей 4.47/5
  • Ганна З***

Нормально

Представник бренду

Добрий день, Ганна! Дякуємо за відгук. Раді, що все влаштувало.

• Виктор Л***

Отлично

Представник бренду

Добрий день, Віктор! Дякуємо за вашу оцінку сервісу «+1 рік гарантії». Раді, що у вас залишилось позитивне враження. Якщо виникнуть питання або знадобиться допомога - ми завжди поруч.

• Анна Н***

Все чудово, товар прийшов швидко.

Добрий день, Анна!
      Дякуємо за відгук, раді, що все сподобалося.

• Віталій К***

Всё как в описании

Представник бренду

Добрий день, Віталій! Дякуємо за відгук.
      Раді, що сервіс відповідає опису та вашим очікуванням.

• Марина Б***

Дякую за пилосос. Товар якісний, гарно працює.

Добрий день, Марина!
      Раді, що пилосос працює справно та залишив гарне враження. Також звертаємо увагу, що ми є продавцем сервісу «+1 рік гарантії» - у разі виникнення несправностей у період дії сервісу допоможемо із захистом техніки.

• Іван М***

Гарантія не прийшла!

Достоинства:
    Недостатки:
    Є

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Представник бренду

Добрий день, Іван! Якщо додаткову гарантію було придбано на точці видачі, ключ сервісу зазначений у товарному чеку. Якщо замовлення оформлювали онлайн, ключ сервісу надсилається SMS або Viber після підтвердження оплати. Будь ласка, перевірте, чи було підтверджено оплату, а також папку «Спам» і повідомлення від невідомих номерів. Якщо SMS/чек немає, рекомендуємо звернутися до служби підтримки магазину Rozetka.

• Дарія Х***

Дякую за сервіс)

Вітаємо, Даріє!
      Дякуємо, що обрали сервіс «+1 рік гарантії» від SUPPORT.UA. Раді, що ви задоволені!

• Юлія Д***

супер

Представник бренду

Юлія, щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що ви залишилися задоволені нашим сервісом.

• Владислав З***

Працює

Представник бренду

Доброго дня, Владислав! Дякуємо за коментар про сервіс «+1 рік гарантії». Раді знати, що все працює добре. Ми допомагаємо зберігати спокій за техніку ще довше!

• Олена С***

Не знадобився. Дарма платила більше.

Представник бренду

Добрий день! Ми раді, що ваша техніка працює у відмінному стані.

• Світлана

Як я розумію, гроші за страховку можна повернути назад.

Представник бренду

Добрий день. Ми раді, що ваша техніка справно працює

• Наталочка З***

Дякую! Все добре!

Добрий день! Раді це чути

• Калашникова Л***

Микроволновка перестала нагревать. Сервис сменил магнетрон и провел дополнительную проверку. Все хорошо.

Представник бренду

Добрий день. Дякуємо за відгук.

• Чайковський В***

Доброго дня всім. Хочу поділитись своїм відгуком про користування цією компанією. Сам сервіс замовляв до індукційного обігрівача і він через 2 роки перестав вмикатись, а тут зимка як би, холодно без нього. Тому я звернувся в компанію для використання своєї гарантії. Зателефонував за номером в сертифікатіі, оформили заявку на ремонт з якоюсь дівчинкою і мені відправили реквізити для відправки. Я відправив і чекав, чекав... Через 6 днів мені перетелефонували та сказали що відремонтувати його неможна бо основна плата була зпалена і таке трапляється у більшій кількості партії, тому вони дають мені компенсацію. На неї я вже купив новий обогреватель, біля якого як раз й пишу цей відгук. Всім добра!

Достоинства:
    Є компенсація
      Представник бренду

Добрий день, Вікторе! Дякуємо за те, що обрали сервіс від SUPPORT.UA.

• Користувач

Напевне працює, не зміг скористатися бо товар виявився бракований і не відповідав заявленим характеристикам. Активував сервіс в той же день що і купив товар. При поверненні бракованого товару виявилося що сервіс гарантії поверненню не підлягає, тому зважайте на це при покупці.
    Сервіс можна активувати протягом 14 днів з моменту покупки, тому краще робити це лише після перевірки самого товару на справність бо при поверненні товару кошти за активовану послугу сервісу не повернуть.

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за проявлений інтерес до сервісу "+1 рік гарантії".

• Євген К***

Ви можете повернути свої кошти через рік , тому що не скористалися гарантією . По їх правилами за тиждень до закінчення 1 рік гарантії .
      Вони мали вам це сказати , чи пояснити .
      Бо інакше це чи не компетентність чи шахрайство .

• Ксеня К***

Нормальна мікрохвильова піч.
    З функцією розігріву справляється

Ксеніє, доброго дня!
      Раді, що ваша мікрохвильова піч працює на всю потужність, та виконує свої функції. Сподіваємося, що і надалі не трапиться жодних халеп. Дякуємо за довіру до сервісу "+1 рік гарантії", та високу оцінку.

• Angel v*** Taplkah
    Продавец: Rozetka

Мій смартфон почав видавати помилку акумулятора після того як він впав і я зверненувся до цього сервісу. Коли отримали пристрій провели діагностику (як мені поямнили) та виявили, що несправність полягала в пошкодженому акумуляторі. Вони замінили його та провели тестування. Назад вже отримав робочий телефон і можу грати в далі в roblox

Представник бренду

Добрий день, Angel v Taplkah! Дякуємо за те, що обрали сервіс від SUPPORT.UA та за довіру до сервісу "+1 рік гарантії".