- Ольшевска О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово
Представник брендуДобрий день, Олександра!
Дякуємо за короткий, але дуже приємний відгук. Раді, що у вас залишилися позитивні враження від сервісу SUPPORT.UA. Завжди готові допомогти, коли це буде потрібно!
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Немає гарантійного чека, прошу негайно надати, або повернути кошти.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає гарантійного чека. Услуга куплена і оплачена разом з товаром.
Представник брендуДобрий день, Світлана! Якщо послугу додаткової гарантії було придбано на точці видачі, код активації міститься у товарному чеку. Якщо ж замовлення оформлювалося онлайн, ключ сервісу надсилається в SMS або Viber після підтвердження оплати. Будь ласка, перевірте, чи оплата замовлення була підтверджена, а також папку “Спам” і повідомлення від невідомих номерів. Якщо повідомлення або чек відсутні, зверніться до служби підтримки магазину Rozetka.
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив гарантію в інтернет магазині,де вона не зрозуміло розетка нічого не прислала.
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Незрозуміло де гарантія
Представник брендуДобрий день! Зверніться за номером, що написаний на сайті SUPPORT.UA. Код має бути напсианий на чеці.
- ІгнатОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перестав заряджатись телефон, з самою зарядкою було все добре. Порекомендували відправити в сервіс, після діагностики виявилось, що відремонтувати його не можливо, надали компенсацію в розмірі вартості самого ноута. Дуже радий, що придбав такий сервіс.
Представник брендуДобрий день, дякуємо за відгук!
- Евген С***
Нормально телефон не заряжался а деньги за ноут вернули
Представник брендуДобрий день, Євген!
Дякуємо за ваш коментар!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кавомашина перестала подавати ознаки життя. Відремонтувати не змогли, але видали сертифікати на повну її вартість. Будемо купляти нову.
- Достоинства:
- Повна компенсація
Представник брендуДобрий день,дякуємо за відгук!
- РостиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При розмові по навушниках, співрозмовник перестав мене чути. З'явився тріск в навушниках на відстані 5-ти метрів від пристрою. Діагностику проводили більше 5-ти днів, як мені пояснили, через те що "не могли знайти дефект", я вже думав то в мене з телефоном щось, але потім він проявився та мені надали компенсацію
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук.
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбук почав підвисати та грітись. Поремонтували швидко, додатково проконсультували яким чином тримати його в порядку. Дякую за чудовий сервіс.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за те, що обрали сервіс від SUPPORT.UA та за довіру до сервісу "+1 рік гарантії".