- ЛінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ремонтувала телефон по цьому сервісу. Довелось зачекати пару тиджнів, бо деталі йшли з закордону але повернули мені мого красунчика відремонтованим. Вдячна гарне обслуговування.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук.
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Краще заплатити пару тисяч за додаткову гарантію і бути впевненим, що відремонтують. От зі мною саме так і сталось, купив телефон, а він рівно через рік звичайної гарантії почав вимикатись взагалі в будь який момент. Звернувся в Саппорт там прийняли заявку і приняли на діагностику. Через пару днів передзвонили, сказали, що будуть проводити ремонтю Після ремонту відправили назад (і це все за їх кошт, додатково нічого не платив). Чудовий сервіс. Обов'язково буду купави до іншої техніки.
Представник брендуДобрий день, Артуре! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ви оцінили нашу роботу.
- Єлизавета М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За таку ціну виходить дуже добре. Гарантія +1 рік - це вигода. Ремонт швидкий і якісний. Рекомендую!
Представник брендуДобрий день,дякуємо за відгук!
- Мирослава С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподіваюсь, скористатись гарантійним обслуговуванням нам не доведеться. Але це корисна опція. Ціна помірна
- Достоинства:
- Поки що не відомо
- Недостатки:
- Поки що не відомо
Представник брендуДобрий день, Мирослава!
Щиро дякуємо за ваш відгук про сервіс. Це дійсно зручна можливість мати додатковий захист техніки за помірну ціну.