Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Сервис «+1 год гарантии» (25001-40000)

• Ліна

Ремонтувала телефон по цьому сервісу. Довелось зачекати пару тиджнів, бо деталі йшли з закордону але повернули мені мого красунчика відремонтованим. Вдячна гарне обслуговування.

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук.

• Артур

Краще заплатити пару тисяч за додаткову гарантію і бути впевненим, що відремонтують. От зі мною саме так і сталось, купив телефон, а він рівно через рік звичайної гарантії почав вимикатись взагалі в будь який момент. Звернувся в Саппорт там прийняли заявку і приняли на діагностику. Через пару днів передзвонили, сказали, що будуть проводити ремонтю Після ремонту відправили назад (і це все за їх кошт, додатково нічого не платив). Чудовий сервіс. Обов'язково буду купави до іншої техніки.

Представник бренду

Добрий день, Артуре! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ви оцінили нашу роботу.

• Єлизавета М***

За таку ціну виходить дуже добре. Гарантія +1 рік - це вигода. Ремонт швидкий і якісний. Рекомендую!

Представник бренду

Добрий день,дякуємо за відгук!

• Мирослава С***

Сподіваюсь, скористатись гарантійним обслуговуванням нам не доведеться. Але це корисна опція. Ціна помірна

Достоинства:
    Поки що не відомо
    Недостатки:
    Поки що не відомо

Добрий день, Мирослава!
      Щиро дякуємо за ваш відгук про сервіс. Це дійсно зручна можливість мати додатковий захист техніки за помірну ціну.