- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший раз вирішив скористуватись, думаю що це крута штука...!
- Достоинства:
- 2 роки гарантії до основної
- Недостатки:
- Покищо немає...
Представник брендуДобрий день, Андрій!
Дякуємо, що поділилися враженнями та вирішили скористатися сервісом. Раді, що ідея з додатковими 2 роками гарантії здається вам корисною - саме для цього вона й створена: щоб було спокійніше за техніку.
- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не отримала в посилці та в електронному варіанті також немає
Представник брендуДобрий день, Вікторіє!
Якщо послугу додаткової гарантії було придбано у пункті видачі, код активації міститься у товарному чеку.
Якщо ж замовлення оформлювалось онлайн, ключ сервісу надсилається в SMS або Viber після підтвердження оплати.
Будь ласка, перевірте, чи була підтверджена оплата замовлення, а також перегляньте папку «Спам» і повідомлення від невідомих номерів.
Якщо повідомлення або чек відсутні, рекомендуємо звернутися до служби підтримки магазину Rozetka.
- Альберт М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив Сервіс разом з мініпилкою.RZTK Все добре пояснили. Рекомендую
- Достоинства:
- Якщо не скористався сервісом протягом двох років, повертають вартість послуги сертифікатами Розетка
Представник брендуДобрий день, Альберт!
Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію. Раді, що під час оформлення сервісу все пояснили зрозуміло та ви залишились задоволені. Так, однією з головних переваг цього сервісу є повернення вартості у вигляді сертифікатів Rozetka, якщо протягом двох років не було звернень за ремонтом — це дійсно зручно та вигідно.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не поклали до посилки. В електронному вигляді теж не має…
Представник брендуДоброго дня, Юлія! Для перевірки реєстрації зверніться, будь ласка, до нашого Контакт-центру або напишіть у чат на сайті SUPPORT.UA.
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінна праця та обслуговування, хоча сподіваюсь, що звертатись не прийдеться
- Достоинства:
- Сервіс, чесність
- Недостатки:
- Не знайдено
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляла клавіатуру разом із гарантією.
Коли вже забрала замовлення з точки виділення, помітила, що гарантія - відсутня.- Достоинства:
- Ніяких
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
За необхідності, гарантійний талон можливо сформувати в особистому кабінеті.
Для цього, будь ласка:
- авторизуйтеся на нашому сайті чи в додатку;
- перейдіть за посиланням або відкрийте розділ "Мої замовлення" в додатку;
- виберіть необхідне замовлення, натисніть напис «Гарантійний талон»;
- виберіть товар та натисніть "Завантажити";
- дочекайтеся завантаження файлу.
Деталі за посиланням .
Представник брендуДобрий день, Олександра! Якщо ви придбали послугу разом із товаром на точці видачі, то ключ сервісу буде у вигляді товарного чека. У випадку якщо це було інтернет замовлення, то ключ сервісу приходить у Viber після оплати. Якщо його немає, то зверніться до нашого Контакт-центру за номером 0-800-30-50-24 або в чат на сайті SUPPORT.UA.
- Людмила О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала до навушників гарантію а її навіть не відправили !!!
Поверніть кошти !!!!!!
- Михаил З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупал автолампы Phillips 200%
Почитал комментарии понял что лампы очень часто выходят из строя в первый год пользования, решил купить доп гарантию 2 года
После того как лампа вышла из строя 20.09.2024 и была куплена 11.12.2023
Я обратился в сервисный центр по гарантии. На что получил отказ в обслуживании так как с их слов Розетка не имела права продавать мне доп гарантию из-за того что гарантия от производителя меньше 6 месяцев.
Сейчас меня футболят от отделения в отделение где ни кто мне не может помочь. Хочу уточнить то что я бы не за что не приобрёл данные лампы если бы не эта гарантия на 2 года так как гарантия от производителя всего навсего 14 дней.
Получается меня тупо развели на покупку.
Если мне помогут решить этот вопрос, обязательно дополню комментарий.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував роутер 2 роки назад, недавно відправив по гарантії на ремонт. Відремонтувати не вийшло мабуть, тому повернули 100% вартості на картку. Шикарний сервіс
- Достоинства:
- Продовжує гарантійний термін експлуатації товару
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Дякуємо за відгук
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні умови.
- Артём Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил беспроводные наушники Soni. Заказал +2 года гарантии. Наушники пришли, а документ подтверждающий гарантию нет. Итог, 200 грн на ветер.
- Достоинства:
- Легко оформить
- Недостатки:
- Гарантии нет.
- Олег З***
На сторінці пишуть "Якщо ви придбаєте послугу разом із товаром, то ключ буде у вигляді товарного чека." Його не було?
Представник брендуДобрий день, Артеме! Якщо ви придбали послугу разом із товаром, то ключ буде у вигляді товарного чека. Якщо його немає, то зверніться до компанії SUPPORT.UA за номером телефону, що вказаний на сайті.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за уточнення
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподіваюсь він не знадобиться, але за смішну ціну гарні пігулки від нервів.
- Іван І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
1. Жодної сервісної підтримки ні через кнопку "підтримки" ні через "питання"
2. Купив відеореєстратор разом з цим сервісом. І відеореєстратор і сервіс повернув через 30 хв там же в точці видачі розетки (відеореєстратор не підійшов по якості) про що розетка оформила відповідно 2 акти. І якщо по самому відеореєстратори з отриманням коштів проблем немає то за сервіс гроші не повернули. Просто кинули на 199 грн.- Достоинства:
- Недостатки:
- Гроші на вітер
Представник брендуДобрий день! За поверненням коштів вам треба звернутись до точки видачі Розетка, саме вони повертають кошти при поверненні.
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
недоліки конструкції товару - кнопка пилососа ламається у кожного третього судячи з відгуків покупців - не гарантійний випадок.
Але гроші за неможливість використання даного сервісу - не повертають - треба "чекати до закінчення терміну гарантії (2 роки), якою неможливо скористатись в принципі".
Нажаль, ні допомоги, ні грошей.- Достоинства:
Представник брендуДобрий день!Сервісом "+2 роки гарантії" можна скористатися для безкоштовного ремонту техніки, якщо вона зламається після того, як закінчилася основна гарантія виробника. Якщо ремонт буде неможливим, ви отримаєте компенсацію повної вартості техніки сертифікатами магазину, в якому раніше була здійснена покупка, або новий пристрій. Сервісом можна скористатись, якщо виникнуть гарантійні поломки (з вини виробника).
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В первый день работы после 2 мин взбивания творога миксер задымился,пришлось по гарантии ремонтировать, после ремонта опять то же самое, решили воспользоваться чашей с ножом,нож не вставляется в блендер,дефект.
- Достоинства:
- Не советую, красивый,но не более того
- Недостатки:
- Не качественный
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже важливо почути думку наших клієнтів.Однак, здається, ви помилилися місцем для відгуку. Ваш відгук стосується товару, а не нашого сервісу. Щоб допомогти іншим покупцям, було б чудово, якби ви залишили свій відгук про товар на його сторінці.
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували нічник для дитини , перестав світитися і почав сильно скрипіти при русі. Після ремонту працює добре .
- Достоинства:
- Все добре, роботою сервіса задоволена
- Недостатки:
- Ні, їх тут немає
Представник брендуДобрий день,дякуємо за відгук!
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили телефон для роботи, через короткий термін користання перестав бачити сім карту, на сервісі сказали що дефект виробника, повернули кошти.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук.
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила сервіс до розумного електрочайника. Чайник став вмикатись сам по собі, не перемикатись на інші режими. пищати і я одразу відправила його для ремонту. Отримала компенсацію
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук!
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший сервис.
- Достоинства:
- Хорошие условия для гарантии.
- Недостатки:
- Нет.
Представник брендуВадиме, спасибі вам за відгук та довіру до сервісу "+2 роки гарантії". Сподіваємося, що ваша техніка буде працювати без халеп. Але, якщо станеться гарантійний випадок, ви однозначно будете захищені, адже ми безкоштовно відремонтуємо ваш пристрій.
Бажаємо гарного дня!
З повагою,
Команда SUPPORT.UA
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відразу зареєструвалася на зазначеному сайті. Сподіваюся, що всі вказані умови гарантії будуть виконані в повному обсязі.
- Достоинства:
- Прийнятні умови гарантії.
- Недостатки:
- Поки що немає.
Представник брендуМарино,
Від щирого серця дякуємо вам за відгук та гарну оцінку! Ми завжди стараємося надати найвищий рівень сервісу, і відгуки наших клієнтів є найкращою нагородою за нашу роботу.
Ваше задоволення клієнтським досвідом є для нас пріоритетом, і ми завжди готові надати необхідну підтримку. Якщо виникнуть питання стосовно сервісу "+2 роки гарантії", звертайтеся!
- АлексейПродавец: Rozetka
Эта "гарантия" разводняк на деньги, отправил им телефон, возвращают обратно, без ремонта, мол якобы в результате проведённой диагностики обнаружено повреждение разъёма зарядки, а то, что это возможно из-за низкого качества разъёма зарядки и его естественного износа за 3 года не хотят брать во внимание. Хотя в телефоне есть и другие проблемы из-за низкого качества самого телефона.
- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- Выброшенные деньги на ветер на покупку так называемой гарантии
Представник брендуДобрий день! При діагностиці виявлено, що роз'єм зарядки має механічне пошкодження, які не покриває сервіс "+2 роки гарантії". Варто зазначити, що інші деталі мобільного телефону також мають видимі механічні пошкодження, що свідчить про необережність використання. Радимо звернути увагу на наші сервіси захисту техніки, які можуть вирішити подібні проблеми, наприклад, "Захист від пошкоджень".