- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуДобрий день, Олександр!
Дякуємо за відгук. Ціна має значення - сервіс «+2 роки гарантії» допомагає уникнути більших витрат у разі поломки.
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова можливість гарантувати собі спокій щонайменше на 2 роки
Представник брендуВітаємо, Юрій!
Дякуємо за відгук. «+2 роки гарантії» продовжує захист вашого пристрою після основної гарантії. Раді бути корисними!
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
нікому не раджу. гроші на вітер. купував разом з блендером,і коли редуктор вийшов з ладу повідомили що гарантія покриває лише мотор.
тобто ваш блендер запросто може перетворитися в міксер або молоток для забивання цвяхів, і для сервіса це не проблема.- Недостатки:
- відмовляються від ремонту
Представник брендуДоброго дня, Дмитре!
Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо, що сервіс не виправдав ваших очікувань.
Відповідно до умов оферти, дія сервісу не розповсюджується на аксесуари, витратні матеріали та комплектуючі, якщо інше не передбачено окремо. У вашому випадку вийшла з ладу саме змінна насадка, що не є частиною основного пристрою на який поширюється гарантія.
Розуміємо ваше розчарування. Ми завжди прагнемо бути прозорими в умовах обслуговування та публікуємо їх у відкритому доступі до моменту купівлі сервісу.
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Блок живлення працює, доставили швидко. Дякую.
Представник брендуДоброго дня, Євгене!
Дякуємо, що обрали наш сервіс. Нехай ваша техніка працює бездоганно, а ми завжди поруч, щоб допомогти, якщо щось трапиться.
- СтепанОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки, що не користувався даною послугою, але придбав її до мийки високого тиску. Добре, що є такий сервіс.
- Достоинства:
- Додаткові 2 роки сервісного обслуговування
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня, Степане!
Щиро дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого сервісу. Дуже приємно, що ви обрали «+2 роки гарантії» для вашої мийки високого тиску - це дійсно вигідне рішення, яке дозволяє користуватись технікою з більшим спокоєм.
Бажаємо, щоб пристрій служив довго і безвідмовно, а ми завжди готові допомогти, якщо щось піде не так!
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
Представник брендуДобрий день! Щиро дякуємо за відгук
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після повної зарядки пилесоса батарея тримала 2 хвилини та періодично зникала підсвітка. Мені повідомили, що ремонт займе десь 2 тижні приблизно. Вийшло навіть трішки швидше. Якісний сервіс, раджу.
- Достоинства:
- Дякую Розетка за такий чудовий сервіс
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуДобрий день,дякуємо за відгук!
- ЛидияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила телефон, працював добре, але погано заряджався, батарею зовсім не тримав, віддала на сервіс, замінили батарею тепер працює чудово і тримає заряд.
- Достоинства:
- Супер оперативно
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук!
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже мав досвід використання даного сервісу - залишився дуже задоволеним
- Достоинства:
- Оперативність, якість обслуговування, чітке інформування
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук !
- Мартилога Д***Продавец: Rozetka
Хлопець купив даний сервіс разом з відпарювачем. Через 2 роки відпарювач перестав вмикатись і я звернулась в сапорт, я спочатку хвилювалась та не вірила що зможуть відремонтувати але щось там замінили та відправили назад і я користуюсь далі. Вражена що таке існує
Представник брендуДобрий день, Дар'є! Дякуємо за те, що обрали сервіс від SUPPORT.UA та за довіру до сервісу "+2 роки гарантії".