- Євген Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуДобрий день, Євгене!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням та отримали позитивний досвід.
- РостиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальна річ, але ще окремо добрав захист від пошкоджень на 2 роки.
- Достоинства:
- 2 роки гарантованого але не бажаного сервісу.
- Недостатки:
- Таке собі, капіталовкладення)
Представник брендуДобрий день, Ростислав!
Раді, що обрали наш захист та подбали про додаткове покриття від пошкоджень - це справді розумна інвестиція у спокій на майбутнє. Завжди поруч, щоб допомогти!
- Павел Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Этот сервис существует только в электронном виде,нет ни возможности глянуть на него, один какой-то код и то его ещё нужно найти в электронном варианте это сразу после оплаты.Одним словом продают кота в мешке.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Кот в мешке
- Єлизавета Л***
Гроші в банку теж не можна побачити, одні якісь цифри в застосунку і то лише після того,як закинути їх на рахунок)
Представник брендуДобрий день, Павле!
Послуга дійсно надається виключно в електронному вигляді — це стандартна практика для сервісів такого типу. Підтвердженням є ключ сервісу, який надсилається після оплати, а також фіскальний чек на товар.
Фізичного сертифіката чи додаткових документів не передбачається, оскільки ключ є офіційною формою підтвердження. Саме цей ключ активує сервіс, і на його основі ми приймаємо звернення, якщо знадобиться ремонт чи обслуговування.
Сервіс не є «котом у мішку» — він працює згідно з умовами, і кожен клієнт отримує всі необхідні підтвердження одразу після оплати.
Якщо у вас є питання щодо активації чи перевірки сервісу — завжди раді допомогти в онлайн-чаті на сайті SUPPORT.UA або телефоном!
Представник брендуДякуємо за влучне порівняння! Це сучасний формат, що дозволяє швидко й зручно користуватись послугою без паперових документів.
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завжди купую гарантію на весь електро товар
- Достоинства:
- Захист
Представник брендуДобрий день! Супер, раді це чути! Нехай техніка працює довго.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарантія дійсно дуже важлива для техніки, тому одразу придбав разом з навушниками. Сподіваюсь, що не знадобиться, але знаю точно, що вона коштує кожної витраченої копійки!
- Достоинства:
- Безпека
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук!
- ЕвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все гуд. Відремонтували швидко і відправили назад до мене. Тепер у мене наче новенький планшет. Задоволений послугою. Придбаю ще таку гарантію в подарунок друзям.
Представник брендуДобрий день,дякуємо за відгук!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляли додаткові 2 роки гарантії до планшету Apple iPad 10.2"" 2021 року. Почав швидко тускніти екран , віддали на ремонт , все відремонтовано. За очікування навіть поклали подарунок)
- Достоинства:
- Подарунок
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук!
- Елена Д***Продавец: Rozetka
Выманивание денег.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нет возможности отказаться.
Представник брендуОлено, доброго дня! Поясніть, будь ласка, що трапилось.