- Артем Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм
- Достоинства:
- Ок
- Недостатки:
- Ні
Представник брендуДобрий день, Артеме!
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що сервіс залишив у вас позитивне враження. Якщо надалі виникнуть запитання щодо послуги - ми завжди готові допомогти.
- Альберт М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При купівлі шуруповерта оформив додаткову гарантію. Про всяк випадок.
- Достоинства:
- Повертають сертифікатами Розетки у разі якщо не використаєш.
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо, що обрали наш сервіс і поділилися досвідом. Раді, що оформлена додаткова гарантія стала для вас надійним рішенням «про всяк випадок». Ми завжди працюємо, щоб зробити захист техніки простим та вигідним.
- редько а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Деньги вернули и за товар и за гарантию на следующий день после возврата
Представник брендуДякуємо за зворотний звʼязок. Раді, що питання з поверненням коштів — як за товар, так і за сервіс — було вирішено оперативно наступного дня після повернення.
- Альберт С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все хорошо
Представник брендуДоброго дня, Альберт!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Якщо виникатимуть будь-які питання чи потрібна буде допомога — ми завжди на зв’язку.
Бажаємо Вам надійної роботи техніки!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук
- СеОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук
- Антонина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В центрі видачі дали лише один чек про оплату. Залишаються питання...
Представник брендуДобрий день. На чеці знаходиться інформація про сервіс.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оформив гарантію на побільше, ремонт швидкий , вже перевірено. Дуже задоволений. Сподіваюсь , що не знадобиться, але нехай краще буде.
- Труба Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Млинниця перестала нормально грітись, звернулась по сервісу. компенсували всю її вартість. Зручний і не дорогий сервіс. рекомендую.
- Достоинства:
- Моя рекомендація
- Недостатки:
- Богданова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вечного ничего нет. Вот и у меня отказался работать кухонный комбайн.Просто остановился и всё. Отремонтировать не смогли, выдали компенсацию в размере стоимости комбайна.
Представник брендуДобрий день,Людмило! Дякуємо за відгук!
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Навушники просто перестали конектитись до пристроїв. Не знаю чому це трапилось, але був вимушений звернутись для ремонту. Як потім помітив, по відгуках, це характерно для навушникив цієї моделі на 3-й рік використання.