- Альберт С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный сервис
Представник брендуДобрий день, Альберт! Дякуємо, що обрали сервіс «+3 роки гарантії». Дуже приємно знати, що він вам подобається
- Ірина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заплатила 699 гривень за якийсь маленький листочок ,який просто запихнули легенько зверху в коробку. Його могли загубити при пересилці, викинути та навіть собі забрати. Ну що це за гарантія за таку суму. Фото одне а приходить зовсім інше. Ну добре я вже згідна, хай уже буде такий хоч , але коли я побачила як його запихнули як якийсь мусор , чесно це викликає злість , навіть бажання немає взагалі щось у вас більше замовляти. Я розчарована за таке відношення до покупців ((
Представник брендуДоброго дня, Ірино!
Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження від доставки чеку з ключем сервісу. Ми обов’язково передамо це зауваження відповідальному партнеру, щоб покращити якість пакування. Хочемо також звернути вашу увагу, що фізичний сертифікат не є єдиним доказом дії сервісу. Ви можете самостійно зареєструвати особистий кабінет на нашому сайті. Після реєстрації у вас з’явиться інформація про термін дії сервісу, статус, до якого пристрою придбано. Також, щоб скористатися сервісом, необхідно зберігати чек з технікою, чек з сервісом і гарантійний талон.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гриль перестав нагріватись. Звернулись в Сапорт сказали відправити до них (доставку я не оплачував). Через декілька днів повідомили, що не підлягає ремонту та компенсували повну вартість грилю. Добре, що придбали сервіс. Рекомендую.
- Достоинства:
- Купив новий гриль)
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
М'ясорубка зупинилась прямо під час роботи. Довелось звертатись для ремонту. Відремонтували швидко, у подарунок разом з посилкою вклали печиво. Приємний та ввічливий персонал.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мільтипіч вирішила, що їй не треба більше працювати. Звернулась по сервісу, відремонтували, приємно здивувало, що є гарантія на їх роботу 6 міс. Якщо піч знов вибрикне зможу відправити на повторний ремонт. Дякую за якісний і швидкий сервіс.
- Достоинства:
- якісно і швидко
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук!