- ДмитроПродавец: Rozetka
Купив телевізор LG та продовження гарантії до нього. Через 3 роки з'явилось багато мертвих пікселів по всьому екрану та почала зависати картинка. Оформив заявку на діагностику. Сказали що буде відбуватись діагностика 5 днів та потім повідомлять результат. Виявилось що телевізор відремонтувати неможливо та мені запропонували компенсацію сертифікатами. На них придбав інший телевізор. Задоволений купівлею.
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за те, що обрали сервіс від SUPPORT.UA та за довіру до сервісу "+3 роки гарантії".
- Біленька С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відремонтували ноутбук швидко і якісно. Задоволена якістю обслуговування. Менеджери дуже кваліфіковані, про всі етапи ремонту попереджали.
- Достоинства:
- Кваліфіковані люди, а це великий показник сервісу.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук!
- Василь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все файно, приїхав цілий, сподіваюся буде працювати добре, взяв додаткову гарантію по рекомендації(сподіваюся не знадобиться), всі задоволені. Покористуємось ще додам відгук.
- Достоинства:
- Ціна якість, все ок.
- Недостатки:
- Поки відсутні, сподіваюся так і буде надалі.
Представник брендуДобрий день, Василь!
Дякуємо за теплий відгук і довіру до сервісу «+3 роки гарантії».
Раді, що покупка приїхала цілою та все працює справно. Нехай техніка тішить без жодних проблем, а додаткова гарантія так і не знадобиться - але у разі потреби ми завжди поруч і готові допомогти.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Віддавав ноутбук на ремонт по гарантії, все виконали вчасно, якісно та згідно обіцянок. Рекомендую.
- Достоинства:
- Робота виконана відмінно, все працює
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук!
- Македон А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перестав заряджатись планшет, доходив до 10 відсотків і далі заряд не йшов, сдали по сервісу, за два тижні відремонтований вже приїхав до нас. Рекомендую, сервіс якісний, працівники молодці.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук
- Дмитро Д***Продавец: Rozetka
Купив дану розширену гарантію на зарядну станцію в листопаді 2024р. за 4099 грн.!!!!19.01.2026 року перестала працювати дана зарядна станція про це повідомив в даний Сервіс, 20.01.2026р. відправив НП, 22.01.2026 року була отримана станція, за умовами договору діагностика повинна тривати 5 днів. На 06.03.2026 року навіть не проведено діагностику та не встановленні причини поломки!!! Діють, як шахраї! Буду вимушений звернутися до суду на даний сервіс та на Розетку як спільника в даній ситуації! Так як співробітник Розетки мені розхвалював даний сервіс та продавав цю Гарантію!!!
- Достоинства:
- Схожі на шахраїв!!!
- Недостатки:
- Питання не вирішене!!!
Представник брендуДобрий день, Дмитро.
Дякуємо за звернення та перепрошуємо за очікування. Ваш пристрій був отриманий сервісним центром та переданий на діагностику.
У зв’язку з підвищеним навантаженням сервісного центру строки проведення діагностики зарядних станцій можуть бути подовжені. Авторизований сервісний центр виконує діагностику таких пристроїв у строк до 30 робочих днів.
Одразу після завершення діагностики та встановлення причини несправності Вам буде надано зворотний зв’язок щодо подальшого вирішення питання.
Дякуємо за розуміння.