Отзывы покупателей о Сервис «Полная защита» (200-1000)

Оценка пользователей 2.33/5
  • Владимир Х***

Не довелося використовувати

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Не знаю

Вітаємо, Володимир!
      Дякуємо за зворотний зв’язок. Сподіваємось, сервіс і надалі не знадобиться, а техніка працюватиме без проблем. Якщо ж виникнуть питання - раді допомогти.

• Сергій Д***

Не працює

Достоинства:
    Обіцянки
    Недостатки:
    дзвінки і заповнення форм на сайтах займає багато часу, а в ремонт виріб не прийняли

Добрий день, Сергій!
      Звертаємо увагу, що для надання послуг за будь-яким із сервісів, необхідно передати виконавцю чистий товар.
      Під «чистим товаром» мається на увазі відсутність на його поверхні чи всередині: пилу, бруду, жирних плям, залишків їжі, рідини, сторонніх предметів, комах або слідів їхньої життєдіяльності, а також інших речовин, що можуть перешкоджати виконанню робіт. Також товар не повинен мати стійких неприємних запахів, які унеможливлюють або ускладнюють його обслуговування.
      Вам не було відмовлено в ремонті: як тільки товар буде приведено у відповідність до зазначених вимог, його приймуть на діагностику.

• Марина С***

Вот это в принципе никогда не покупайте,толку от этого нет.Оформляла на ирригатор,оплатила вместе с товаром.Сейчас зашла,пишет,что на данный товар гарантия отсутствует.Выкачка денег не более

Достоинства:
    Недостатки:
    Есть
      Представник бренду

Доброго дня, Марино! Гарантія яка відображається в особистому кабінеті ROZETKA, це гарантія на товар від виробника або магазину (можливо вона вже закінчилась). Сервіс «Повний захист», це додаткова послуга, яка діє 24 місяця від дати покупки і покриває гарантійні багаторазовий ремонт або негарантійний одноразовий. Якщо ви придбали послугу разом із товаром на точці видачі, то ключ сервісу буде у вигляді товарного чека. У випадку якщо це було інтернет замовлення, то ключ сервісу приходить у Viber після оплати. Якщо у Вас виникли труднощі, то зверніться до нашого Контакт-центру за номером 0-800-30-50-24 або в чат на сайті SUPPORT.UA для доповнення реєстрації.

• Анастасія С***

есть такое, у мпня даже на официальном сайте не захотели чинить или менять помню, хотя он пришел новый и потёртый и работал хуже прошлого, торохтел так, было ужасно оюидно что так людей обманывают, делали бы 50% скидки на них, они лежат там годами, бо это старая модель очень

Вітаємо, Анастасіє!
      Шкода, що ваш досвід користування пристроєм виявився негативним. У подібних ситуаціях дуже виручає сервіс «Повний захист» від SUPPORT.UA — він покриває багаторазові гарантійні ремонти, один негарантійний ремонт, передбачає компенсацію 75% вартості пристрою, якщо ремонт неможливий, а також повернення вартості сервісу, якщо ним не скористалися. Термін дії — 2 роки. Це зручно, вигідно й дає спокій на весь період користування технікою.

• Виталий С***
    Продавец: Rozetka

Купив щітку вроді і добре шо я здав по сертифікату по нарешті сервісний центр надав рішення, але відшкодували 50% при тому шо товар 1 000 коштує... Рекомендую зазначити що ви повертаєте не всю сумму, але з другої сторони міг би без нічого бути, термін дії сертифіката рік я встиг заюзати

Достоинства:
    Часткове відшкодування коштів
    Недостатки:
    Не повне повернення коштів

Вітаємо, Віталію!
      Перевірили інформацію — у вас був оформлений сервіс «Захист від пошкоджень», і компенсація надана відповідно до його умов.
      Іноді клієнти можуть плутати цей сервіс з «Повним захистом», адже назви схожі, але умови різні.
      Раді, що вам вдалося скористатися сервісом у встановлений термін. Якщо виникатимуть додаткові запитання — завжди на зв’язку.
      Ми допомагаємо