- ТасяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Вы норм? Он работает от полной зарядки 15 минут.
Представник постачальникаДобрий день! Якщо максимальний режим обирали, то працювати може 15 хв.
- Алексей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
У мене є повербанк ємністю 5000мАч з вбудованим ліхтариком. Одного разу цим "ліхтариком" я світив 7 годин.Він іще світив би, але мені більше не треба було. А цей ваш ліхтарик при заявленій ємності більше 14000мАч,навіть після повноі зарядки світив всьго лиш півгодини. Висновок. Я залишився розчарований покупкою: підсунули халтуру.
- Достоинства:
- маленький розмір, гарно світить
- Недостатки:
- Звявлена ємність аккумулятора не відповідає тривалості роботи ліхтаря. Вртість доставки(119гр)
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Прикро, що виникла така ситуація.
- Игорь Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Ні трымае зарад праз 5 хвілін гасне
- Достоинства:
- Ніякіх
- Недостатки:
- 300 гр ..у смецце
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук.
- Олег Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday
Не соответствует описанию, сорри. Режима только три: постоянный (фонарь), строб и постоянный рассеяный свет.
качество сборки хорошее. Но по моему цена сильно завышена- Олег Е***
По поводу завышенной цены: Вот тут уважаемая ROZETKA усложливо подсунула ссылку ссылка
Что называется - найди 5 отличий. Хотя, возможно они есть, если положить 2 фонарика рядом - Продавец HOMESALE
Олег, дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук про наш товар! Обов'язково перевіримо вказану Вами інформацію та за необхідності оновимо на сайті. З приводу ціни на товар - вона залежить від партії товару та закупівельної вартості, на яку ми, на жаль, вплинути не можемо.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday
Три режими світла: постійний, мерехливий, постійний більш потужний.
- Достоинства:
- Дійсно, міні.
- Недостатки:
- Поки не виявлено. Вміщується на ладонб.
- Продавец HOMESALE
Олено, раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Заходьте до нас ще!
- Юра Н***Продавец: Homeday
Как достать Аккумулятор ?
- Достоинства:
- Маленький
- Недостатки:
- Три режима а не 5
- Продавец HOMESALE
Юрію, в даній моделі не передбачена можливість витягнути акумулятор, він є вбудованим. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок