- Роман Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Туфта повна. Спотворює картинку. Світить заледве. Не раджу
- Достоинства:
- Недостатки:
- Очі болять від читання крізь неї
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Нам шкода, що товар не виправдав очікувань. Ваші зауваження передані виробнику для покращення якості.
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала для пожилых родителей. Им очень подошло и пользуются постоянно. Очень нужная и удобная вещь для людей с недостаточным зрением.
- Достоинства:
- большая площадь увеличения
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Рындин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Низкого качества, подсветка светит в глаза, а не на предмет. Использовать неудобно. Увеличение - так себе. Аберрация изображения по всей площади увеличителя. Потерянные деньги.
- Достоинства:
- Недостатки:
- рефленый пластик
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для побутових потреб нормально
- Достоинства:
- Простота
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук.
- Наталия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую. Поганого дуже качества.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за покупку та відгук.
- Галина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За такі великі гроші просто ужас. Кусок пластмаси, навіть не скло. Жах. Я розчарована. Можна повернути товар.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не скло
- Наталія
Повністю з Вами згодна)
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за покупку та відгук. Прикро, що виникла така ситуація. Ми наполегливо рекомендуємо ретельно перевіряти товар на наявність пошкоджень та працездатність перед безпосереднім отриманням, адже таким чином Ви підтверджуєте відсутність претензій стосовно комплектації та цілісності товару. Зверніться в чат бот розетки через телеграм канал для повернення товару.