- Виктория В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Высота: 39. Ширина: 29
Компактна
- Достоинства:
- Компакта -зручно зберігати речі
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Высота: 39. Ширина: 29
Мені подобається
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Галина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Высота: 39. Ширина: 29
І як це розуміти? Де бігунки на передній застібці?!?
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Высота: 39. Ширина: 29
Як і на 66л, цей має таку ж високу якість(усе добре прошито, бігунки не хлипкі). Покупкою задоволена. Було б добре, якби в лінійці був контейнер місткістю щось середнє між 66л та 22л.
(На фото 66л та 22л)
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Высота: 50. Ширина: 40
Органайзер вмісткий. Зручно, що відкривається з двох боків (хоча мені б було більш комфортно із застібкою по всьому периметру хоча б з одного боку), бігунки ніби міцні; є дві ручки, що полегшує підняття наповненої коробки; є вшиті металеві вставки для підтримання форми. Зроблена із цупкого матеріалу, схожого на базарні сумки в клітинку. Колір як на фото.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Любов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Высота: 50. Ширина: 40
Вмістка коробка, з достатньо щільного матеріалу, гарно виглядає. Зручно, що речі можна діставати і зверху, і збоку.
- Достоинства:
- зручно, що застібки-блискавки є з двох сторін
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Дякуємо за вибір ТМ Supretto та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого користування!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Темно-синий. Высота: 40. Ширина: 42
Швидка доставка
- Достоинства:
- Зручний у користуванні
- Недостатки:
- Брак на тканині
- Продавец SunDay
Оксана, нам шкода, що вас не задовольнила якість товару. Для оформлення обміну/повернення Вам треба звернутись у відділ рекламації нашого магазину. По буднях, з 9:00 до 14:00.
- Настя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday. Цвет: Темно-синий
Відмінно!!!
- Продавец Homeday
Анастасія, дякуємо за позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас! Сподіваємося, що й надалі наші товари та обслуговування викликатимуть лише позитивні емоції!
- Настя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday. Цвет: Темно-синий
Дуже хороша, і компактна.
- Продавец Homeday
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Темно-синий. Высота: 19. Ширина: 29
Органайзер супер!!!
Покупкою задоволений як і попередній раз
Дякую!- Достоинства:
- Якість та ціна
- Продавец SunDay
Олександр, ми дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday. Цвет: Темно-синий
Відмінно
- Продавец Homeday
Ірино, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- Виктория Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday. Цвет: Темно-синий
Рекомендую
- Достоинства:
- Місткий , зручний.
- Продавец Homeday
Вікторіє, дякуємо за позитивний відгук. Будемо раді Вашим новим замовленням!