- Тарас Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Для екстрених випадків те що треба. Карманний спальний мішок
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Я в шоці. В той день коли я його купила, одразу ж протестила, бо ночувала на вулиці. Ноги в мене замерзли, в верхню частину тіла було тепло бо була в куртці. Вранці я прокинулась в мокрому наскрізь спальнику, з мокрими ногами! І те що він міцний брехня, він в мене порвався в перший же раз від того що я випадково уві сні ткнула його пальцем. Далі, вчора я спала вже дома, теж вирішила випробувати цей спальник в домашніх умовах. Прокинулась вранці з мокрими ногами, спальник за ніч промок! І як ним користуватись??? Від холоду він не захищає, ще й ноги мочить, що за ніч можна застудитись...
- Достоинства:
- Яскравий колір
- Недостатки:
- В ньому мокнуть ноги. Не міцний. Не гріє коли дійсно холодно.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Шкода, що ваш досвід виявився не зовсім позитивним. Звертаємо увагу, що дана модель спального мішка призначена для використання в екстремальних умовах як рятувальний засіб - тобто для короткочасного захисту від холоду, дощу або вітру, а не для повноцінного сну на відкритому повітрі протягом ночі.
Цей спальник виготовлений з алюмінізованої поліетиленової плівки та не має утеплення всередині, тому не може забезпечити такий рівень тепла, як класичні туристичні або зимові спальники
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Дуууже рекомендую. Супер товар за міні ціну
- Константин Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Отлично. Проверю когда понадобится качество фольга)
- Достоинства:
- Компактно
- Недостатки:
- Не екстремал потому мне подойдёт
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Хороший. Сплю в нем дома. Взяла без отопления спать. Внутрь свой чехол из хлопка вложила. Очень быстро тепло становится. Не нужно одеяло )
- Достоинства:
- Тепло и дешевый
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Товар выполняет свою задачу, цена хорошая, вес легкий. Нужная вещь в походе, может спасти жизнь.
- Достоинства:
- Легкий, изолирует от холода или жары
- Недостатки:
- Шуршит :)
- Павел С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Все соответственно описанию. Как бонус ещё и свисток на чехле.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Одноразовый
- Достоинства:
- Одноразовый
- Недостатки:
- Одноразовый
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук.