Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Форма для приготовления яиц Supretto в микроволновке (8565-0001)

Оценка пользователей 2.5/5
  • Артем

Не годиться для приготування яєць пашот

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    Безглуздо

Дякуємо за ваш відгук!
      Шкода, що форма не виправдала очікувань. Вона призначена для приготування яєць у мікрохвильовці — результат може відрізнятися від класичних яєць пашот, приготованих у воді.

• Олександр Г***

В комплекті немає інструкції. Скільки в ній готувати - невідомо. Конструкція кришки зроблена таким чином, що кришка не зачиняється і ніяк не фіксується, а просто вільно лежить зверху.
    Інтуїтивно поставив готуватись на 2хв.
    І рівно через 01:30 збирав яйце по всій мікрохвильовці. Воно як стрільнуло. А кришка просто відлетіла, бо ніяк не фіксується.
    І це я мовчу, про те що білок затікає крізь сіточку і починає готуватись як всередині так і ззовні тієї чашечки з сіточкою. І потім його дуже не зручно звідти вимивати.
    Короче, хвилин 10 як приніс цю форму додому, а вже хочу її повернути.

Достоинства:
    Поки взагалі не помітив.
    Недостатки:
    Нема інструкції. Можливе яйце по всій мікрохвильовці.

Добрий день! Чи наливали Ви воду вниз форм?

• Олександр Г***

Звісно. Налив рівно стільки скільки було намальовано на блістері, в якому продавалась ця форма.

Зверніться в чат бот розетки через телеграм канал для повернення товару.

• Саша С***

Все супер

Достоинства:
    В микрохвильовці
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!

• Татьяна Б***

Щось не можу я приловчитись. Як вибухнули в мене ті яйця, та розлетілися по всій мікрохвильовці немов феєрверк…. Відмивала півгодини, вже і за ті яйця забула. Коротше поки вона мені життя не облегшила, та формочка. Та і консистенція яєць не дуже виходить, жовток запікається

Достоинства:
    Поки не знайшла
    Недостатки:
    Для людей, яким сумно живеться ))

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Підкажіть, будь ласка, Ви дотримувались інструкцій з використання? Процес приготування яєць з цією формою полягає всього в декількох етапах:
      Додайте воду по порожнистих лініях
      Помістіть яйця в контейнер та закрийте кришку
      Поставте в мікрохвильову піч на дві хвилини
      Дістаньте форму та вийміть зливний кошик