- Лілія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже приємна і необхідна річ на маленькій кухні. Нам потрібен був невеликий килимок - саме на 4 чашки. Дякую Розетці за виконання моіх бажань )))
- Достоинства:
- Приємний силікон і колір. Зі своєю функцію килимок справляється на 100%.
- Недостатки:
- Не має, для мене він досконалий.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за такий теплий відгук. Раді, що килимок добре підійшов для вашої кухні та повністю виправдав очікування. Бажаємо приємного користування!
- Виктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Все ок. Получил то что ожидал
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Раді, що товар повністю відповідає вашим очікуванням. Нехай користування буде зручним та приємним!
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Зручно.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Любов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Просто міні
Представник постачальникаДобрий день! Так, корик маленький. Параметри в описі вказано вірно. 40,5х14,5х0,5 см
- Евгений В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Як на мене не "камільфо"
- Недостатки:
- дуже маленький по розміру
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Класний килимок. Для моїх потреб якраз те, що треба. Уважно дивіться розмір.
- Достоинства:
- якісний, без запаху, легко миється
- Недостатки:
- взяла б ще такий бІльшого розміру
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Ну дуже тоненькій… а маленький то який і вказаний в розмірах. Звісно посуд на такому килимку не посушити(хіба що 4 стакани) але як килимок під миски для кота то норм))
- Достоинства:
- Недостатки:
- запах специфічний, не має позначок як на якісних силіконових виробах(про температурний режим, миття в посудомийці і подібне)
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук.