- Евеліна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 28
Візуально норм, сподіваюсь перевіряти в дії не доведеться
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що товар справив гарне перше враження. Сподіваємось, сумка надійно служитиме вам і перевіряти її в екстремальних умовах справді не знадобиться.
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 13
Норм
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що сумка вас влаштувала. Бажаємо зручного користування!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 13
не вогнестійке
- Достоинства:
- таке собі
- Недостатки:
- спектр
- Сергій Б***
не знаю чому написано спектр, я писав - НЕВОГНЕСТІЙКЕ!
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань.
Сумка виготовлена з матеріалів, які мають вогнетривкі властивості, але важливо пам’ятати, що вона призначена для короткочасного захисту документів від високих температур, а не для тривалого контакту з відкритим вогнем.
- Євгенія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 13
На короткочасне занурення у воду - результат хороший.
Але на дію відкритого вогню... не впорався. За 10 секунд поплавило всю фурнітуру і вона почала горіти, папір в середині (поклали для експерименту) обплаився майже весь.
Представник постачальникаВогнестійка сумка Supretto дійсно розрахована на короткочасний захист документів у випадку надзвичайної ситуації, наприклад, під час пожежі, але не є вогнетривким сейфом. Виріб витримує високу температуру, однак прямий відкритий вогонь протягом 10 секунд може пошкодити фурнітуру та вплинути на вміст — що, на жаль, підтверджує Ваш тест.
Ми шкодуємо, що товар не виправдав Ваших очікувань на 100%, і обов’язково передамо ваші зауваження виробнику.
- Мартинова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 13
Гарний конверт
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 28
Неякісне
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ніяке воно не вогнетривке. Швидко протирається до дірок навіть від носіння в сумці.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Протестуємо повторно сумку.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 13
Дуже неякісні. Просто від носіння в сумці протерлися кути до дірок.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не варто заплачених коштів
- Аліна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 28
Якісна сумка
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 28
Товар плохой, не соответствует описанию вообще.
Просто пакетик, без огнестойких свойств- Достоинства:
- Недостатки:
- Не огнестойкое
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- Виталий
Якщо чесно, очікував щось більше, ніж "дякую за покупку"
Товар не відповідає властивостям в описі.
Я фактично витратив кошти на доставку в обидва боки і добре, якщо товар заберуть при повернені та повернуть кошти.
Я очікую повернення котів за товар та за доставку.
Не з моєї вини виникає факт повернення, повторюсь, це шахрайство, коли пишуть, що товар вогнетривкий, а він просто резиновий, з 0 опором до вогню. І коментарі інших покупців це відтверджують.
Представник постачальникаДля повернення - Якщо вкладаєтесь в гарантійний термін, зверніться, будь ласка, в чат бот розетки через телеграм канал.
Шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань .
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 28
Выдержало всего 3 секунды зажигалки и порвалось, никакой огнестойкости, смысла тратить на это деньги никакого нет
- Достоинства:
- Недостатки:
- В пожар уж точно не поможет, объявление обман
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 13
Невеличкий конверт для документів. Використовую для паспорта і карток.
Якісний, надійний - застібка на блискавку, а потім - на липучку.
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 13
Дуже щільний і класний матеріал
- Достоинства:
- Захист
- Недостатки:
- Дуже маленька
- Іван Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый
Тримав в сумці, сумку практично не носив і протерла ь. Якість дуже погана. Тільки проти дощу і носити в руках.
- Продавец SunDay
Іван, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!
- Іван Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый
Стильна, з надійним замком і додатковою міцною ліпучкою. Чорна тканина обшита проколу не є надійно слеїною, вона розкладається. Матеріал протерається.
- Продавец SunDay
Іван, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не зовсім підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый
Те що очікував. Документи покладав, сподіваюсь пожару і потопу не дочекаюсь.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Не помічено
- Продавец SunDay
Валерій, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый
Великий конверт для документів.
Якісний, надійний - застібка на блискавку, а потім - на липучку.- Достоинства:
- Надійно захищає документи.
- Продавец SunDay
Вікторія,дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый
Гарна на вигляд функцію виконує
- Продавец SunDay
Богдан, дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що у Вас залишилося позитивне враження від нашого товару!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый
Дуже велика та із якісних матеріалів. Можна покласти майже всі документи та не турбуватись про пил, воду, вогонь.
- Достоинства:
- Велика, додатковий замок.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец SunDay
Дмитро, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый
Все добре
- Продавец SunDay
Богдан, раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Заходьте до нас ще!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый
Якісний пошив, приємний на дотик матеріал. Так, я пробував чи горить - НЕ ГОРИТЬ! Обшивка по краях плавиться, липучка плавиться, але не горять. Основний матеріал закопчується від відкритого полум'я, але не горить і його цілісність не руйнується. У воду не опускав (це було б занадто), але судячи із структури матеріалу, на вологому повітрі з документами також все буде гаразд. За таку ціну - чудова якість! Доставка - дуже оперативно, дякую. P.S: до речі "вживу" краще виглядає ніж на фото.
- Достоинства:
- Відповідність опису
- Продавец SunDay
Роман, дякуємо за позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас! Сподіваємося, що й надалі наші товари та обслуговування викликатимуть лише позитивні емоції!
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый
Отличное качество!!!Для важных документов,рекомендую!!!
- Достоинства:
- Не горит, не промыкает!
- Продавец SunDay
Людмила, дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що у Вас залишилося позитивне враження від нашого товару!
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый
перевірила запальничкою, нагрівається, але не горить
- Достоинства:
- На дотик приємний
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец SunDay
Марина, раді, що Вам сподобалося. Намагатимемося приємно дивувати Вас новими товарами.