Отзывы покупателей о Огнестойкая сумка конверт для документов Supretto 38x28 см Серый (8964-0001)

Оценка пользователей 3.77/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Евеліна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 28

Візуально норм, сподіваюсь перевіряти в дії не доведеться

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що товар справив гарне перше враження. Сподіваємось, сумка надійно служитиме вам і перевіряти її в екстремальних умовах справді не знадобиться.

• Богдан М***

Норм

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що сумка вас влаштувала. Бажаємо зручного користування!

• Сергій Б***

не вогнестійке

Достоинства:
    таке собі
    Недостатки:
    спектр
    • Сергій Б***

не знаю чому написано спектр, я писав - НЕВОГНЕСТІЙКЕ!

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань.
      Сумка виготовлена з матеріалів, які мають вогнетривкі властивості, але важливо пам’ятати, що вона призначена для короткочасного захисту документів від високих температур, а не для тривалого контакту з відкритим вогнем.

• Євгенія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 13

На короткочасне занурення у воду - результат хороший.
    Але на дію відкритого вогню... не впорався. За 10 секунд поплавило всю фурнітуру і вона почала горіти, папір в середині (поклали для експерименту) обплаився майже весь.

Вогнестійка сумка Supretto дійсно розрахована на короткочасний захист документів у випадку надзвичайної ситуації, наприклад, під час пожежі, але не є вогнетривким сейфом. Виріб витримує високу температуру, однак прямий відкритий вогонь протягом 10 секунд може пошкодити фурнітуру та вплинути на вміст — що, на жаль, підтверджує Ваш тест.
      Ми шкодуємо, що товар не виправдав Ваших очікувань на 100%, і обов’язково передамо ваші зауваження виробнику.

• Мартинова Н***

Гарний конверт

• Наталія Б***

Неякісне

Достоинства:
    Недостатки:
    Ніяке воно не вогнетривке. Швидко протирається до дірок навіть від носіння в сумці.

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Протестуємо повторно сумку.

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 13

Дуже неякісні. Просто від носіння в сумці протерлися кути до дірок.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не варто заплачених коштів
  • Аліна Р***

Якісна сумка

• Виталий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 28

Товар плохой, не соответствует описанию вообще.
    Просто пакетик, без огнестойких свойств

Достоинства:
    Недостатки:
    Не огнестойкое

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук.

• Виталий

Якщо чесно, очікував щось більше, ніж "дякую за покупку"
      Товар не відповідає властивостям в описі.
      Я фактично витратив кошти на доставку в обидва боки і добре, якщо товар заберуть при повернені та повернуть кошти.
      Я очікую повернення котів за товар та за доставку.
      Не з моєї вини виникає факт повернення, повторюсь, це шахрайство, коли пишуть, що товар вогнетривкий, а він просто резиновий, з 0 опором до вогню. І коментарі інших покупців це відтверджують.

Для повернення - Якщо вкладаєтесь в гарантійний термін, зверніться, будь ласка, в чат бот розетки через телеграм канал.
      Шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань .

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 28

Выдержало всего 3 секунды зажигалки и порвалось, никакой огнестойкости, смысла тратить на это деньги никакого нет

Достоинства:
    Недостатки:
    В пожар уж точно не поможет, объявление обман

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук.

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 13

Невеличкий конверт для документів. Використовую для паспорта і карток.
    Якісний, надійний - застібка на блискавку, а потім - на липучку.

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Металлик. Высота: 1. Ширина: 13

Дуже щільний і класний матеріал

Достоинства:
    Захист
    Недостатки:
    Дуже маленька

• Іван Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый

Тримав в сумці, сумку практично не носив і протерла ь. Якість дуже погана. Тільки проти дощу і носити в руках.

• Продавец  SunDay

Іван, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!

• Іван Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый

Стильна, з надійним замком і додатковою міцною ліпучкою. Чорна тканина обшита проколу не є надійно слеїною, вона розкладається. Матеріал протерається.

• Продавец  SunDay

Іван, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не зовсім підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!

• Валерій
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый

Те що очікував. Документи покладав, сподіваюсь пожару і потопу не дочекаюсь.

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не помічено
    • Продавец  SunDay

Валерій, дякуємо за замовлення та відгук. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині!

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый

Великий конверт для документів.
    Якісний, надійний - застібка на блискавку, а потім - на липучку.

Достоинства:
    Надійно захищає документи.
    • Продавец  SunDay

Вікторія,дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!

• Богдан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый

Гарна на вигляд функцію виконує

• Продавец  SunDay

Богдан, дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що у Вас залишилося позитивне враження від нашого товару!

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый

Дуже велика та із якісних матеріалів. Можна покласти майже всі документи та не турбуватись про пил, воду, вогонь.

Достоинства:
    Велика, додатковий замок.
    Недостатки:
    Відсутні.
    • Продавец  SunDay

Дмитро, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.

• Богдан

Все добре

• Продавец  SunDay

Богдан, раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Заходьте до нас ще!

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый

Якісний пошив, приємний на дотик матеріал. Так, я пробував чи горить - НЕ ГОРИТЬ! Обшивка по краях плавиться, липучка плавиться, але не горять. Основний матеріал закопчується від відкритого полум'я, але не горить і його цілісність не руйнується. У воду не опускав (це було б занадто), але судячи із структури матеріалу, на вологому повітрі з документами також все буде гаразд. За таку ціну - чудова якість! Доставка - дуже оперативно, дякую. P.S: до речі "вживу" краще виглядає ніж на фото.

Достоинства:
    Відповідність опису
    • Продавец  SunDay

Роман, дякуємо за позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас! Сподіваємося, що й надалі наші товари та обслуговування викликатимуть лише позитивні емоції!

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый

Отличное качество!!!Для важных документов,рекомендую!!!

Достоинства:
    Не горит, не промыкает!
    • Продавец  SunDay

Людмила, дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що у Вас залишилося позитивне враження від нашого товару!

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый

перевірила запальничкою, нагрівається, але не горить

Достоинства:
    На дотик приємний
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  SunDay

Марина, раді, що Вам сподобалося. Намагатимемося приємно дивувати Вас новими товарами.