- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Серый
Тоненька
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Серый
Не дивлячись на те, що тонка тканина, добре утеплює, вдягала взимку під одежу. Може і не на -30, але на наші зими піде. Приємна на дотик тканина. Гарна ціна.
- Достоинства:
- Виправдало очікування
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Черный
Все супер
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Фиолетовый
Очікувала,що він буде по якості,як фліс...але- ні. Хоча,дуже приємний на дотик і колір такий,як на малюнку.Схожий на термобілизну на весну чи холодну осінь
- Достоинства:
- Ціна і колір,охайно зшитий
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Глуховецька Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Коричневый
Я дуже задоволена
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- ТамараОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Коричневый
Дякую, чудово
- Елена Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Фиолетовый
Комплект гарний,йде на розмір 46-48 не більше, не для великих морозів, це весну ,осінь та теплу зиму
- Достоинства:
- Гарно облягає тіло,мягенький,тоненький
- Недостатки:
- Для мене недоліків нема,крім того що треба писати що це не термобілизна а спідня білизна
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- Гладкова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Коричневый
Не термобилізна
- Достоинства:
- Приємна до тіла,тонкнька
- Недостатки:
- Слаба рнзинка ,співають при ходьбі
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Серый
Хорошо тянется, выглядит симпатично, но... это не термобелье, просто нижнее бельё, ну чуть теплее, чем без него. На нем пишется полиэстер, чуть покалывает. Турецкое синтетическое термобелье с начёсиком ношу с бОльшим удовольствием, чем это и в том теплее, действительно.
- Достоинства:
- Симпатичное, хорошо тянется
- Недостатки:
- Почти не греет, покалывает.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Коричневый
Гарно виглядає і приємна до тіла. Мені сподобалась.
- Недостатки:
- Не знайшла бірки як прати, хто виробник, склад. Скоріше здивована.
Соответствует
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Фиолетовый
По-перше, це не бавовна, а поліестр.
По-друге, заявлений розмір 44-50. А по факту - це 42-44.
На вигляд симпатичний, колір гарний, але..- Достоинства:
- Красивий колір.
- Недостатки:
- Поліестр. Замалий розмір.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Розмір вказано максимально. Є різний 50 розмір, тому краще орієнтуватися по параметрам. Параметри вказано максимально.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Серый
Розмір повністю підійшов, дуже приємний на дотик, тоненький. Я задоволена покупкою
- Достоинства:
- Приємний на дотик, тоненький, теплий
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Серый
На 50 розмір,в сильну обтяжку, на 52 - мале, холодне, колюче. Ззовні-симпатичне.
- Достоинства:
- Тоненьке, тягнеться, ажурне.
- Недостатки:
- Не відповідає заявленим розмірам-сильно маломірить
Маломерит
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Так, буває, що розмір може у людей різнитися, на жаль.
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Серый
Маленьке,холодне,максимум на 44 розмір.
Представник постачальникаДобрий день! Дуже шкода, що Вам не підійшло.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Серый
У кого розмір46-48 буде ідеально.
- Достоинства:
- Гарненькє ,тоненькє.
- Алла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Фиолетовый
Дійсно ніжні обійми. Я в захваті. Дякую!
Представник постачальникаДякуємо за вибір ТМ Supretto та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Користуйтесь із задоволенням!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Серый
В мене 48 розмір, білизна як на мене пошита. Тоненька, гарно тягнеться, тепла. Зручно одягати під одяг, не збільшує об'єм. Красива. Рекомендую
- Достоинства:
- Чудова термобілизна, дуже гарно виглядає. Ціна акційна. Приємна до тіла, тоненька, але тепла.
Соответствует
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Лисенко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Серый
Бельё очень красивое и комфортное к телу. Тонкое, удобное и просто шикарная вещь. На работе отопления нет, мёрзла сильно, а теперь ношу с удовольствием. Так как я полненькая, для меня большой плюс, что не утолщает и мои любимые платья, юбки сидят хорошо. Практически не заметно под одеждой, но очень тёплое и комфортное. Спасибо Розетке ща прекрасный товар и удобство примерки в пункте выдачи. Это чудесно!
- Достоинства:
- Комфорт, красота, тонкое, но тёплое
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за вибір ТМ Supretto та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Користуйтесь із задоволенням.
- Муханов Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Коричневый
Дружині білизна дуже сподобалося, і це головне!
- Достоинства:
- Приємне на дотик. Доставка без запитань!
- Недостатки:
- Поки що не виявив. Хотілося, щоб їх і надалі не було.
Соответствует
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Фиолетовый
задоволена
- Достоинства:
- білизна зручна, якісна.
- Недостатки:
- нема
Соответствует
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Пригодич З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Фиолетовый
дуже задоволена
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Черный
Можна носити взимку під одягом, можна використовувати як спальний комплект (було тепло під ковдрою під час блекауту, коли відключали опалення)
- Достоинства:
- зручний комплект для носіння взимку
- Недостатки:
- нема
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Фиолетовый
Купували комплект на людину, в якої розмір одягу 48... в результаті виявили, що підходить максимум на 46, хоча заявлено, що може бути і до 50-го.
Особливого ефекту зігрівання - як мало би бути у термобілизни - не було. Фактично це просто симпатичний костюм, який хіба трішки береже тепло, якщо зверху надягти щось значно тепліше. Втім матеріал приємний на дотик, якісно зшито все, приємне мереживо.- Достоинства:
- Цікавий колір, приємна тканина
- Недостатки:
- Особливо не зігріває
Маломерит
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук.
- Светлана С***
Термобілизна сама по собі не гріє! Вона працює, якщо правильно підбирати три шари одягу. То вже самі загугліть.
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Черный
Тканина тоньше ніж я очікувала в описі. Розмір підійшов, тканина тягнеться.
- Тетяна Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Черный
Придбала цей комплект в подарунок, але розмір виявився замалий. Не вистачило інформації стосовно розмірів в см, а не просто S, M і т.д.
Маломерит
Представник постачальникаДобрий день. Дуже прикро. Але, Ви швидше за все, не прочитали інформацію повністю. В характеристиці зазначена ось така інформація:
Параметри брюк: довжина виробу 97 см;
Об'єм талії в нерозтягнутому вигляді 46 см, тягнеться до 95 см;
Максимальний об'єм стегон – 110 см.
Параметри кофти: довжина виробу 70 см;
Довжина рукава 60 см;
Ширина під руками 76 см, тягнеться до 120 см.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Черный
Зазвичай беру собі XS-S, мої параметри десь до 55 кг, 85-75-90, ноги 105-110, руки 45-50.
Не знала, спершу який розмір взяти, бо в коментарях писали, що розмір цього товару підійде на 12-річну дитину. Але все ж замовила два комплекти - ліловий 44-50 і чорний 44-52.
Ліловий підійшов непогано - і прилягання по тілу, і довжина кофти, рукавів (але якби був ще трохи менший - було б взагалі чудово).
А чорний виявився завеликий - під рукавами не прилягало, а саме - звисала значна частина тканини (можливо на більший об'єм грудей сіло би якраз). Аще по фігурі мені теж не сіло - задовга кофта була.
Тому взяла не чорний, а ліловий.
Вже пару днів носила за мінусової температури - нормально, але у морози не зігріє.- Достоинства:
- Недостатки:
- Зігрівання за мінусової температури
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Фиолетовый
Тому взяла не чорний, а ліловий.
- Ціна, Приємний до тіла
- Недостатки:
- Не так тепло, як хотілось би
Соответствует
- Маргарита М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Фиолетовый
Не плохое, но максимум на 48 размер. Очень тоненькое. Оставила для дома под теплый халат. Если кто-то мечтает утеплиться, то это не тот случай(.
- Достоинства:
- Приятный к телу трикотаж.
- Недостатки:
- Не термобелье
- Светлана С***
Термобілизна і не повинна гріти! Вона по іншому працює
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Коричневый
Це не термобілизна!!!! Дружині правда сподобалося.
- Недостатки:
- Головний недолік - не термо, щільність тканини дуже тоненька
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Фиолетовый
М'яка, шовковиста білизна, гарний колір. Щодо "термо" можна буде сказати тільки після носіння у холодну погоду
- Достоинства:
- Приємна, м'яка на дотик білизна, тоненька
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Фиолетовый
Тонкий почти компрессионный трикотаж. Длинные штанины и длинные рукава.
- Достоинства:
- Усиленные вставки на попе и по талии кофты
- Недостатки:
- Узкие штанины, шов внатяжку, боюсь что быстро порвется
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук, бажаємо приємного користування!
- Инна Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Фиолетовый
запах такой химозный я аж не поверила. очень воняет
Представник постачальникаДоброго дня! Білизна не має мати хімичного запаху. Підкажіть, буль ласка, може це від упаковки запах йде?
- olena76ka
Я вчера получила, нет запаха химозного, приятная нежная ткань, обычный не сильный приятный запах текстиля. Я довольна качеством. Не знаю что будет после стирки и на какова эффективность в морозы, но пока мне всё нравится
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Черный
После первой стирки сели, плохо держат тепло. И вообще это не термо
Представник постачальникаДоброго дня! Прати термобілизну потрібно при температурі не вище 30 градусів, на виробі вказана інструкцію.
Для виробництва була використана спеціальна тканина, що має тришарову будову полотна. Внутрішній шар нейтралізує розмноження бактерій та запах поту. Середній – створює повітряну подушку, не пропускаючи тепло назовні, а холодне повітря до тіла. Зовнішній шар забезпечує безперебійний обмін вологи. Така особливість тканини забезпечує комфортне носіння жіночої термобілизни і за -20, і за +5.
- Светлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Фиолетовый
Красивый , к телу очень приятный,
Одела и снимать не хочеться!!!
Советую,но если уж на серьезный мороз, то незнаю будет ли в нем тепло?- Достоинства:
- Красивый, приятный к телу!
- Недостатки:
- Не нашла!
- Руслан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Черный
Жене на подарок брал. Жена довольна. Все понравилось. Спасибо и с Наступающим )))
- Достоинства:
- Есть )))
- Недостатки:
- Нету )))
- Наталия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Фиолетовый
По поводу "термо" сомневаюсь,но ткань белья очень приятная к телу,универсальный размер сел как вторая кожа.Рекомендую.
- Достоинства:
- Приятная ткань,универсальный размер,качественный пошив.
- Недостатки:
- Пока не выявлено.