Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Стельки с подогревом USB Supretto 7874-0001 35-40 Черные (2000100082140)

Оценка пользователей 3.57/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Олексій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук.

• Иванина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40

Работают! Долго греются, но в холодную погоду помогли ребёнку согреться!

Добрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням.

• Диана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40

Напевно нам попався бракований виріб. При кімнатній температурі при живлені від 5V/2A 10w устілки майже не розігріваються. В інструкції пише про 3 хв, але навіть більше 10хв не дають результату в 50градусів. Нагрівання устілки відчувається тільки по середині

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Під час активностей пробували використовувати?

• Сергей У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday. Цвет: Черный

Хорошие стельки, греют хорошо. Если эконгмить повербанк то 10 000 милиампер хватает на ~5 часов в режиме пологрел выключил.

• Продавец  Homeday

Сергій, дякуємо за позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас! Сподіваємося, що й надалі наша продукція викликатиме лише позитивні емоції!

• Владимир А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Черный

стельки працюють, дома нагрiв вiд зарядки смартфона, ногам тепло

• Продавец  SunDay

Володимире, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday. Цвет: Черный

Гріє переважно задню частину ступні, але відсотків на 70 зі своїм завданням справляється, перевірено при -5°, у військових берцях

Недостатки:
    Під передньою частиною устілки майже немає нагрівального елементу
    • Продавец  Homeday

Сергій, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не зовсім підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!

• Дмитро Г***

Недовго працюють

• Продавец  Homeday

Дмитро, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!