- Ілона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна форма. Вона маленька, але на 1л молока вистачає.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що форма вам сподобалась. Так, вона компактна, але чудово підходить для приготування сиру з 1 літра молока. Нехай домашній сир завжди виходить смачним!
- Наталия И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна і зручна форма.
- Достоинства:
- Розмір дозволяє легко поставити у холодильник
- Недостатки:
Представник постачальникаРаді, що форма вам сподобалася
Дякуємо за відгук і бажаємо смачних кулінарних експериментів із домашнім сиром.
- Журавель Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна форма. Сир смачний
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Христич С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна форма, сподобалась.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень удобная и качественная. Рекомендую!
- Достоинства:
- Качество, цена
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже подобається форма. Якраз на один літр молока. Сир получається з малюнком, як з базару.
- Достоинства:
- Є ємність, куди стікає сироватка і кришка, щоб мухи не сідали.
Представник постачальникаДякуємо за вибір ТМ Supretto та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого користування!
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Форма из твёрдого пластика, свои функции выполняет, по размеру - на литр молока, покупкой довольна.
- Достоинства:
- Функциональная
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Форма дуже гарненька, та зручна.
- Достоинства:
- Пластик якісний. BPA-NI
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Дякуємо за вибір ТМ Supretto.
- Валерия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая форма на 250 грамм творога или сыра, рекомендую
- Достоинства:
- Занимает минимум места на кухне
Не требует специальных заквасок
Простота конструкции - Недостатки:
- Надія П***Продавец: Rozetka
Зручно використовувати для приготування домашнього зернистого сиру а також голландського. Класні рецепти, зручно зберігати адже є кришка
- Достоинства:
- Зручно