- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний цікавий набір з різними насадками, будемо використовувати під час навчання
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що набір вам сподобався та зацікавив своєю різноманітністю.
Сподіваємося, що він стане корисним помічником у навчанні та принесе багато позитивних емоцій. Бажаємо успіхів у навчальному процесі!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний набір, дитину зацікавив. Також комфортно вчитися тримати ручку/олівець правильно. Було би класно, якщо би в цьому наборі були ще тримачі різного діаметру.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що набір зацікавив дитину та допомагає у правильному формуванні навичок письма. Дякуємо також за вашу ідею щодо тримачів різного діаметру — це справді корисне доповнення.
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір. Дитині дуже сподобався.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що набір сподобався дитині і приносить радість. Гарного користування!
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер, внуку дуже сподобалося.
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що набір сподобався вашому внуку — нехай приносить тільки радість та натхнення
- Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наборчик супер,матеріал приємний , кольори яскраві. Буду брати ще один на подарунок.
- Владимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ребёнку 3,3 года понравилось
- Достоинства:
- Качество хорошое, цвета яркие, без запаха,
- Недостатки:
- Не нашла элемент для первого этапа
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук, бажаємо приємного користування! Підкажіть, будь ласка, який елемент не знашли?
- Алим А***Продавец: Rozetka
Нажаль нічого не можу сказати про товар, тому що шановна розетка за 8 днів не змогла його надіслати або навіть попередити про відсутність товару. Хоча я спеціально замовляв зазделегідь.
- Достоинства:
- Красива виглядає на фото.
- Недостатки:
- Не надіслали