- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вообще резинка спадает и не держит пальцы . качество не фонтан.
- Недостатки:
- Не держится резинка на мяче .
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Нам прикро, що ви залишилися незадоволені якістю та зіткнулися з тим, що резинка не тримається належним чином. Розуміємо, що під час реабілітаційних вправ це особливо важливо.
Зверніть увагу, що фіксація резинок може залежати від правильного розташування пальців та ступеня натягу. Якщо проблема зберігається, рекомендуємо звернутися до служби підтримки Rozetka із номером замовлення для уточнення можливих рішень.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою — це допомагає іншим покупцям звернути увагу на важливі деталі. Бажаємо вам швидкого відновлення та міцного здоров’я.
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Остались довольны, очень всё понравилось
Представник постачальникаРаді, що тренувальний м’яч вам сподобався і залишилися задоволені покупкою/
Дякуємо за відгук і бажаємо ефективних та комфортних занять/
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дуже гарно допомагає мені з реабілітацією руки
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Владислав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший, чуть меньше чем на фотках, но в руке сидит отлично
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Роман С***Продавец: Rozetka
Замовив, але не став забирати. В чому сенс цих резинок для пальців, м'яч я і без низ можу тримати, а от для розтягування вони занадто жорсткі. М'яч як м'яч, звичайний поролоновий.
- Достоинства:
- Синій
- Недостатки:
- Не виправдовує ціни
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук.