Отзывы покупателей о Таблетница Supretto на 7 дней (8677-0001)
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
зі всього, що бачила - найзручніша таблетниця. На кожен день три ячейки, зручно розкладати таблетки. При цьому вона компактна, тобто займає мало місця. І красива-весела, це мене також привлекло.
Якщо треба кудись на увесь день йти, я просто беру одну коробочку з собою, виходить дуже компактно, не треба нести усю таблетницю з собою, не треба вигадувати щось - просто забрав денну порцію з собою, і все. Якщо ідешь кудись на кілька днів - можна взяти з собою кілька денних норм, також дуже зручно, не треба везти з собою купу коробок з таблетками.- Достоинства:
- зручна, приємна на вигляд і дотик
- Недостатки:
- не знайшла
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий детальний і теплий відгук!
Нам дуже приємно чути, що таблетниця виявилася для вас справді зручною, компактною та продуманою у використанні — саме на це ми й орієнтувалися. Раді, що можливість брати з собою окремі денні бокси стала для вас корисною в повсякденному житті та подорожах.
Дякуємо за довіру до Supretto і бажаємо вам здоров’я та комфорту щодня!
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Таблетниця сподобалась, зручна, яскрава, саме те, що я шукала
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно рекомендую
- Недостатки:
- -----
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Томилко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобався.зручно користуватися,яскраві кольори,мова англійська,але то не проблема.зручно та легко відкриваються комірки.
- Достоинства:
- Зручні в використанні,яскраві різні кольори
- Недостатки:
- По немає
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна штука для використання вдома. Якщо кожну штуку брати кудись окремо, то є ризик, що розстібнеться
- Достоинства:
- Ціна, зручність
- Недостатки:
- Слабкі застібки
- Людмила Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний варіант таблетниці. Зручна в використанні завдяки її розміру. Зручно розділено по дням тижня та за періодами доби, але людям які незнають англійську, не зрозуміло буде відрізняти написи.
- Достоинства:
- Є можливість брати з собою ліки на один день.
- Недостатки:
- Якщо брати з собою ліки на один день, деякі ячейки не застібаються, приходиться чим небудь закріпляти.
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не достатньо хороша якість
- Достоинства:
- Зручно брати з собою
- Недостатки:
- Досить багато комірок вже не закриваються нормально, користувалась 1-2 місяці
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брати з собою не вийде. Не достатньо застібаються комірки