Топи продажів

Отзывы покупателей о Конфеты Світоч Зоряне сяйво вкус капучино 3 кг (4823000920484)

• Марія П***
    Продавец: Rozetka. Общий вес: 3000

Дуже смачні цукерки. Підійдуть як з кавою чи іншим напоєм, так і можна споживати самостійно , адже як на мене вони не є надто солодкими(нудними). Цукерка конусної форми присипана зверху хрусткою білою вафельною крихтою ,
    начинка м'яка, солодка, з сильним кавовим смаком. І + такої упаковки вистачить на довго( можливо... якщо ви не фанат солодкого:)

Достоинства:
    Ціна. Якість.Дизайн
    Недостатки:
    Жодних
  • Riya
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 3000

Швидка доставка,велика коробка,все сподобалось.
    шкода,що в супермаркетах ці цукерки не знайти

Достоинства:
    найсмачніші цукерки:)
  • Юрій Т***
    Продавец: Rozetka. Общий вес: 3000

Подібні цукерки такого типу не дуже полюбляю, так, тут відчутний присмак капучіно, від оригінального не сильно відрізняється, але особисто мені, сама цукерка не дуже сподобалась, масляниста на смак, бракує смаку якісної шоколадної цукерки, радив би звернути увагу на трюфель цього виробника, вони кращі. Хоча, знайдуться любителі "зоряного сяйва", які з насолодою і з запашною кавою, будуть смакувати зоряне сяйво. Пакування вистачить щоб пригостити всіх родичів і друзів.

Достоинства:
    класика зі смаком капучіно
    Недостатки:
    на любителя подібних цукерок
  • Юлія Б***

Ганьба за таку заість!!!
    СВІТОЧ ВИ ДНО!!!!

Недостатки:
    Викликають тошноту з 1цукерки.та печію сильну.

Добрий день, Юліє!

Компанія Nestlé завжди піклується про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.

Продукція "Світоч" виготовляється з безпечних продуктів за міжнародним стандартам якості.

Нам дуже шкода чути, що даний шоколад Вам не подобається. Проте ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та свої фаворити. Все ж сподіваємось Ви знайдете серед нашого асортименту шоколад, який смакуватиме Вам найбільше. Бажаємо гарного дня!

• Матео К***
    Продавец: Rozetka. Общий вес: 3000

Найгірші цукерки нашого часу.
    Нажаль там сам замінник.
    Приторні.ятрять аж в горлі.

Достоинства:
    Нема і бути не може!!!!!
    Недостатки:
    Отрута це,а не цукорки.
    Хочете нашкодити собі і зіпсувати імунітет .купляйте їх.

Добрий день, Матео!

Також нам дуже шкода чути, що Вам не подобається наш шоколад. Проте ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та свої фаворити. Сподіваємось Ви знайдете серед нашого асортименту шоколад, який Вам смакуватиме найбільше.