Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Конфеты Світоч Львовский Трюфель с какао-начинкой и вафельной крошкой пакет 179 г (4823000920811/8445290354693)

Оценка пользователей 4.57/5
  • AI аналіз відгуків
    32 відгуки:  позитивний (близько 85% позитивних, 10% негативних, 5% нейтральних)
    Загалом, покупці дуже високо оцінюють цукерки Світлоч, підкреслюючи їхній чудовий смак та якість. Основні переваги - це смак, свіжість та співвідношення ціни й якості. Серед недоліків деякі зазначають зміну смаку порівняно з минулим, рідкісні випадки несвіжості й відмінностей у кількості в упаковці. Більшість рекомендацій – позитивні.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Снежана П***

Смачні цукерки, відправили дуже швидко дякую

• Татьяна

Дякую за чудові цукерки, оперативну доставку, гарне пакування товару. Успіхів, процвітання і усіх благ керівництву та працівникам магазину.

Достоинства:
    Ціна і якість цукерок.
    Недостатки:
    Немає.
  • Юлія Я***

Цукерки сподобались. Були свіжі, м'які, смачні! Рекомендую!

• Ольга Д***

Мені не особо сподобалось. Є кращі варіанти

Добрий день, Ольго! Дякуємо, що знайшли час поділитися Вашою думкою. Нам шкода чути, що смак даних цукерок не відповідає Вашим очікуванням. Ми піклуємось про те, щоб якість та смак нашої продукції відповідали бажанням наших споживачів, однак, ми також розуміємо, що в кожної людини свої фаворити та смакові вподобання. Сподіваємось, що Ви знайдете серед нашого асортименту цукерок, ті які смакуватимуть Вам найбільше.
      Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50. Дякуємо та бажаємо гарного дня!

• Наталія С***

Не дуже свіжі

Достоинства:
    Упоковані
  • Людмила Д***

Дуже добрі

Достоинства:
    Якість
  • Иннеска

Найкращі цукерки на світі

Достоинства:
    Неперевершений смак
    Недостатки:
    Їх немає
  • Людмила С***

Смачні

• Юрій Ш***

Смак казковий

• Роман

Не сподобались. Цукерки "Зоряне сяйво" смачніші.

Добрий день, Романе!

Ми завжди піклуємось про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Продукція "Світоч" виготовляється з безпечних продуктів за міжнародним стандартам якості. Нам дуже шкода чути, що дані цукерки Вам не сподобались. Проте ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та свої фаворити. Все ж ми раді, що Вам смакують наші цукерки "Зоряне сяйво".

Дякуємо за звернення на бажаємо гарного дня!

• Алена

Очень вкуссные конфетки ,спасибо и самое главное свежие ,спасибо Розетке и производителю.

Достоинства:
    Свежие ,вкусненькие конфетки .
  • Татьяна Д***

Трюфель!

• Ольга К***

Очень вкусные конфеты!!!

• світлана п***

Свіженькі цукерки . Дякую виробнику і Розетці за отримання в строк свого замовлення.

• Людмила

У Світоча завжди смачні цукерки, хоча смак трішки не такий, як був раніше. Мабуть із-за нових технологій і всяких смакових ароматизаторів

Достоинства:
    Ніжний смак! Гарна якість!
  • Вероника

Пишет что в упаковке 18 штук но пришло 12..

• Олександр Ч***

Мені не сподобались.Скільки людей - стільки і смаків.

Достоинства:
    Не знайшов
    Недостатки:
    Якість

Добрий день, Олександре! Компанія Nestlé завжди піклується про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Нам шкода, що Вам не сподобався даний шоколад. Сподіваємося, що інші смаки шоколаду Світоч будуть Вам подобатися більше. Дякуємо за відгук!

• ольга р***

Конфеты очень хорошие

• Морозова Ю***

После того как поела их с чаем с утра , через три часа стало очень плохо , было сильное отравление , хотя срок годности до мая месяца , раньше такого не было беру постоянно , правда заметила что на вкус немного отличались от привычных , придётся выбросить , Здоровье важнее !!!

Достоинства:

Добрий день, Юліє! Нам прикро чути про ситуацію, що Ви описуєте. Компанія Nestle піклується про якість та смак продукції, що виготовляє і нам важливий відгук кожного із наших споживачів. Ми б хотіли детальніше розібратися в даній ситуації, тому просимо Вас написати нам на офіційну сторінку у Facebook  свій контактний номер телефону, щоб наш представник зміг зв'язатися з Вами та обговорити всі деталі, або зателефонувати на нашу Гарячу лінію за номером:  0 800 50-09-50. Дякуємо!

• Михаил Н***

Рекомендую

Достоинства:
    Все отлично
  • Татьяна К***

Вкусные конфетки! Восторга нет…Просто хочу выразить своё личное мнение, что раньше конфеты были настоящие шоколадные, а сейчас…

Достоинства:
    Можно кушать
    Недостатки:
    Нет недостатков
  • Галина Л***

Конфеты вкусные Давно их не видела в магазине Рада что Розетка дает возможность их купить Рекомендую !!

Достоинства:
    Сервис Розетки на высоте Качество соответствует описанию и размерной сетке Рекомендую
    Недостатки:
    Недостатков нет
  • Межинская Т***

Очень вкусный шоколад, начинка. Красивое оформление конфеты. Свежие. Цена соответствует качеству. Мои любимые конфеты. Заказываю уже не первый раз, и ни разу не разочаровалась. Рекомендую.

Достоинства:
    Вкус, послевкусие.
    Недостатки:
    Нет, абсолютное нет
  • Ірина В***

Ніжний смак! Гарна якість! Обов'язково буду купувати ще!

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не виявила
  • Александр Л***

Очень вкусные конфеты.

• Андреи А***

Очень вкусные канфеты

• Надежда К***

Конфеты сладкие.

Достоинства:
    Свежие конфеты.Удачная упаковка.
    Недостатки:
    Очень хотелось почуствовать и ощутить вкус детства-но увы...
  • Александр П***

Конфеты вкусные
    Спасибо продавцам

Достоинства:
    Свежие
  • Микола

Дуже смачні цукерки.
    Дуже смакують як до кави і чаю, так і без нічого!

Достоинства:
    Смачно
    Недостатки:
    Тяжко зупинитися поки не з'їси усе
  • Валерий

Більше 50 років тому мав можливість коштувати львівські цукерки.От ці нагадали мені дитинство.

Достоинства:
    Чудові і смачні
    Недостатки:
    Аж ніяк нема
  • Юлия П***

Очень вкусные конфеты .Достойная упаковка .

Достоинства:
    Цена выше качества .
    • Олександр Ж***

Вы наверное имели ввиду качество выше цены? ️

• Anna V***

Цукерки, напевно, смачні — краще дізнатися відгук працівників Нової Пошти.

Недостатки:
    Вкрали.
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Анна! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.

• Anna V***

З Новою Поштою питання владнали. Вартість повернули.
      На майбутнє усім в подібній ситуації: окрім оформлення претензії одразу у відділенні, варто піднімати хайп і на сторінці НП у ФБ — це скоротить розгляд від 2 тижнів до кількох годин.

• Зоряна
  • Таьяна К***

Очень вкусные, мягкие, нежные. Покупаю не первый раз. Рекомендую!