Отзывы покупателей о Сетевое хранилище Synology DiskStation DS225+ до 108 ТБ / 2 ГБ DDR4 / Intel Celeron J4125/ USB 3.2 / RJ-45 1GbE LAN / RJ-45 2.5GbE LAN

Оценка пользователей 4.33/5
  • Олександр

Гарний девайс, давно хотів собі взяти і ось, наважився.
    Софт дуже крутий, в менеджері пакетів є все необхідне та навіть більше.
    Із мінусів, можу виділити лише ціну.
    Ще хочу додати, що компанія Synology зробила вірний крок, коли розблокувала можливість використовувати будь які HDD. Бо чесно кажучи, це шалений оверпрайс. Всі ми розуміємо, що той диск від синолоджі робить для нього якийсь там Сігейт або ВД, та ціна його накручена удвічі.

Достоинства:
    Софт
    Недостатки:
    Ціна, залізо
  • Євгеній

Тільки позитивні враження. На DSM 7.3 без проблем працює з дисками WD.

• Максим Ф***

Дуже довго сумнівався особливо після відгуків що на не рідних дисках не працює, але покупкою задоволений, працює тихо диски купував Seagate для нас сховищ, все працює чудово та тихо, додатки зручні якщо розібратися з налаштуваннями та витратити на це час взагалі чудова річ. Один раз налаштував і радієш життю.

Достоинства:
    Відносно дешево, багатофункціонально, тихо
  • Сергій С***

Купив собі іграшку, тепер скидаю в нього все своє життя :) Навіть привіз свій старий ПК. Скидаю з куди можу. Бачив, що когось цікавило питання про сторонні носії... При першому запуску NAS сам оновлює систему до останньої версії. Я купив для нього HDD WD Red Plus, ніяких проблем. Далі покаже що воно є...

Достоинства:
    Вигляд, функціонал
    Недостатки:
    Поки не виявив, тьфу-тьфу...
    • андрій

Якщо ви бажаєте надійно зберігати важливі для вас дані, тим більше "все своє життя", то я б на вашому місці вжив додаткових заходів безпеки:
      1. Підключив би NAS через окремий UPS;
      2. Додатково під'єднав би до вашого NAS 3.5" HDD (5років гарантії) у зовнішньому боксі і раз на день/тиждень робив резервну копію усіх даних з NAS. Це не аналог дзеркального RAID1, це його набагато більш надійна заміна.

• Александр К***

Чи можно зробити шоб щеё й телефон на нього зливав всі фото\відео автоматично та перегляд через Gallery якто вони все ще в телефоні? Чи тільки для ПК це все працює?

• Андрій

Для підтримки сторонніх дисків необходно встановлювати DSM 7.3

Достоинства:
    Якість
  • Андрій

Купив цей NAS, а потім виявив, що з 2025 року виробник Synology підтримує тільки жорсткі диски власного виробництва (раніше були всі). В описі розетки про це ні слова, сказано є підтримка HDD. Я маю нові HDD, і жоден з них з даним NAS не працює, конкретно: TOSHIBA MG10ADA400E, WD Gold WD4004FRYZ. Покупці, майте на увазі, що NAS Synology - це проблеми з сумісністю! І ці проблеми вони створили навмисне, щоб продавати тільки свої HDD. Розетка, як можна повернути NAS?

Недостатки:
    Не сумісний з більшістю нових HDD
    • Олексій Ч***

Сторонні диски працюють з певними (суттєвими) обмеженнями, які можна зняти спеціальним скриптом. Вся інформація щодо цього є в інтернеті, ви хоч би погуглили спочатку.

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      З умовами повернення товару протягом 14 днів Ви можете ознайомитися за посиланням .

• Олександр Т***

Найгірше те, що при розбиранні корпусу дисків Synology, там всередині стоїть той самий Western Digital. Подвійний обман на мою думку

• Денис
    Продавец: Rozetka

Суперовий девайс за свої гроші, із DSM 7.3 нема жодних обмежень по моделям дисків, чудово працює повнодискове шифрування. Зручний додаток для роботи із файлами DS file для андроїд та іос, а для компа просто в любому браузері. Вбудовані DDNS та помічник з настройками дозволяють легко переміщати NAS куди завгодно, не міняючи настройок у клієнтів. Єдиний мінус - нема укр. мови.

Достоинства:
    Зручність, стабільність, надійність
    Недостатки:
    Трохи дорого, але вже як є. Нема укр.мови
  • Евгений П***
    Продавец: Rozetka

З версії DS 7.3 повернули підтримку інших дисків.

• Максим Ф***

Ви тестували? Хочеться теж взяти нас але є побоювання.