- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 5-77 Глянцевая бронза
Колір неймовірний. Фарба має легкий запах, не хімозний. Не сушить шкіру. Вже фарбувалася два рази і волосся не пошкодило.
- Достоинства:
- Ціна, якість, колір
- Ольга В***
Доброго дня. Не знаєте чи ляже ця краска на каштановий колір волосся?
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 6-55 Пепельный темно-русый
Нарешті знайшла колір, найбільш наближений до свого. 6-55 виглядає природньо, дуууже подобається. Сивину зафарбував.
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 12-00 Платиновый блонд экстра
Доброго дня, шановне панство! Дєвочки, єто бомба! Волосся наче не відпало, вже добре. Прийшло протягом декількох днів замовлення, усе ціле, фарби того номеру, що зазначено на упаковці. Єдина дивна річ для мене була - це наявність порошку-активатору, будьте обережні, обов'язково читайте інструкцію! Не можна вдихати напряму(нюхати навмисно хім.складові суміші), працювала в масці. На фото можна побачити "до" та "після". Загалом я задоволена результатом, хоча я очікувала гіршого з урахуванням, що за 3 роки половина відрослого волосся була в мене висвітлена, потім пофарбована у чорний, червоний, знову висвітлена, пофарбована у каштановий. Тому мені здавалося, що те, що від підборіддя до грудей, взагалі не зміниться. Так, колір в результаті не такий як на упаковці, тому що напевно такий він буде якщо ви взагалі ніразу не фарбувалися. Я хотіла висвітлитися та затонуватися у інший колір(попелевий), проте результат мені цей навіть більше подобається, залишу як є.
- Достоинства:
- Досить добре висвітлює навіть багаторазове кольорове фарбування.
Волосся після не відчувається як з соломи(можливо через бальзамчик) - Недостатки:
- Ціна кусається, на мою довжину потрібно 2 упаковки фарби.
- Анастасія П***
доброго дня, підскажіть будь ласка, як ваше волосся? з часом змін немає?
- Юлія Р***
Особисто в мене з волоссям усе добре, не сипеться, з доглядом у вигляді масок то взагалі дуже добре все. Не відчувається як солома.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: Oleo Intense 8-50 Пепельный светло-русый
Фарба мені дуже сподобалась, сивину зафарбувала, колір гарний, на волосся середньої довжини вистачило однієї пачки.
- Алена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: Oleo Intense 8-50 Пепельный светло-русый
Дуже якісна фарба, зафарбовує сивину та рівномірно змінює колір по всій довжині волосся. Не змивається швидко і не шкодить волоссю.
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- aka_27Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 4-86 Шоколад
Користуюсь вже дуже давно. Єдина фарба, яка 100% зафарбовує мою сивину (волосся сиве на 60-70%). Волосся після неї м'яке, не випадає, блискуче. Бальзама, що є в упаковці, вистачає на декілька разів ( використовую просто після миття голови). Єдиний нюанс, якщо багато сивини, треба довше тримати фарбу. Я тримаю годину- волосся не палиться, колір набагато інтенсивніший. З часом колір вимивається, але у мене не встигає - швидше волосся відросте, чим фарба вимиється. На сонці не випалюється: влітку колір такий же, як і взимку. Не з'являється рудий відтінок, як від фарб з аміаком. Єдиний мінус - плаваюча ціна. Якщо треба терміново, то дорого. Тому шукаю акції і беру по декілька упаковок. Дякуючи магазину "Розетка" набагато дешевше виходить і швидше.
- Достоинства:
- Повністю зафарбовує сивину
- Недостатки:
- Аріна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 5-92 Bright Red Oleo Intense Syoss
Чудова фарба
- Алина М***
Підкажіть будь ласка який відтінок?
- Николюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 3-82 Красное дерево
Покупаю данный цвет для мамы уже года четыре. У нее полностью седой волос. Краска закрашивает его очень хорошо. При этом она стойкая - держиться сам цвет до полугода.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 8-68 Pale Sand Oleo Intense Syoss
Знайшла "свою" фарбу) ідеальний відтінок, добре висвітлює натуральне темно-русяве волосся в приємний "світло-карамельний" колір, дуже лагідна до волосся, після використання воно м'яке і блискуче. Коли тільки наносиш то видається що вона темно-коричнева і результат буде значно темнішим, але після змивання залишається такий колір, як і в описі, всім задоволена.
На кінцях в мене висвітлене колись раніше волосся, тому є різниця в кольорі, саме такий м'який перехід, який створила ця фарба і подобається.- Маріанна
Дуже гарний колір, який це відтінок?
- Наталія Г***
Все залежить від початкового відтінку. У вас вийшов дуже гарний. У мене волосся на рівні 7ки. Десь у відгуках є фото іншої дівчини на 8.68. У мене все аналогічно. Відтінок вийшов рудий як лисиця. Добре що лише робила тест прядку
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 1-10 Глубокий черный
Чудова фарба. Яскравий колір, довго тримається та гарно зафарбовує сивину.
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Маріанна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 8-60 Honey Blond Oleo Intense Syoss
Люблю цю фарбу, гарно зафарбовує сивину, приємний запах кондиціонеру. Приємний натуральний колір з рудим відтінком.
- Достоинства:
- Гарна якість
Представник постачальникаМаріанна, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 5-77 Глянцевая бронза
Вже більше року користуюсь цією фарбою і користуватимусь і надалі. Всім задоволена. Дуже класний догляд після фарбування. На темно-русявому волоссі з холодним підтоном отримую такий колір як на фото.
- Достоинства:
- Колір, ціна
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаАнна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 12-00 Платиновый блонд экстра
Фарба супер. Кращий засіб зі всіх що я пробувала.
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Мар'янаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 2-10 Черно-каштановый
Хороша безамічна фарба, має досить непоганий бальзам, за 2 тижні починає змиватися. Колір 2-18 такий, як на фото.
- Достоинства:
- Зі знижкою досить хороший варіант
- Недостатки:
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 2-10 Черно-каштановый
Якісна фарба, швидка доставка, чесний продавець! Всим задоволена)
- Анна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 4-18 Шоколадный каштановый
Фарбою задоволена , користуюсь в перше , сивину зафарбувала з 1-го використання , волосся не перепалює
- ТЕТЯНА Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 12-00 Платиновый блонд экстра
волосся отримало колір, який написаний на фарбі. Фарбою задоволена, хоч брала її перший раз.
- Достоинства:
- відсутній неприємний аромат під час фарбування
- Леник В***Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: Oleo Intense 8-50 Пепельный светло-русый
Фарба чудова, рекомендації найкращі
- Достоинства:
- Адекватна ціна,легко наноситься,не пече
- Анна К***
А яку саме фарбу ви брали ?
- Анна Я***
Підкажіть будь ласка який був початковий колір?
- Іщук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 4-60 Золотистый каштановый
Фарбою задоволена , користуюсь нею майже рік. Колір 4-60 гарний , трішки з рижинкою . Дуже подобається кондиціонер , який іде в комплекті з фарбою . Волосся після фарбування живе , блискуче. Рекомендую.
- Достоинства:
- Хороша фарба , сивину зафарбовує , волосся не палить
- Недостатки:
- не виявила
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 8-60 Медовый блонд
Краска великолепная. Больше всего боюсь пересушить, да просто обжечь волосы при окраске.
С Syosse это исключено.- Достоинства:
- Волосы после окрашивания живые, и ложатся естественно, красиво.
- Недостатки:
- Любовь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 3-10 Глубокий каштановый
Краска понравилась. Оттенок порадовал. Седина закрасилась хорошо. Стойкий.
- Достоинства:
- Стойкий красивый цвет
Представник бренду SYOSSДобрый день, Любовь!
Спасибо за положительный отзыв!
Мы рады, что краска SYOSS Oleo понравилась вам.
Ваша команда SYOSS.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 7-70 Золотое Манго
Отлично подходит для легкого тонирования темных волос. Сильно не осветляет, не "жжет" волосы
- Достоинства:
- Хорошая краска
- Недостатки:
Представник бренду SYOSSДобрый день, Ольга!
Спасибо за положительный отзыв!
Мы рады, что краска SYOSS Oleo понравилась вам.
Ваша команда SYOSS.
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 1-10 Глубокий черный
- Анна С***Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 4-60 Золотистый каштановый
У меня темно русые волосы и уже седина видна. Цвет вышел очень натуральный, до этого были и проф и лореаль и выглядело это как дешевая краска с теплым оттенком, еще и седину не закрашивали. В этот влюбилась просто, довольно холодный и натуральный. Не воняет и моя седина закрашена. Я кстати до этого с шампунем смывала, а в этот раз нет. Походу так лучше закрепляется цвет. Чего об этом не пишут на бумажке;{
- Достоинства:
- Оттенок 4.60
- Недостатки:
- Нет ни одной
- Лилия М***
Здравствуйте! Свои натуральные волосы прям как у вас на фото. Интересно что получилось, можете прислать фото после окрашивания?
- Ольга
Так, а это какое фото? Что Вам непонятно?
Оно сделано после окрашивания, я так понимаю...
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 5-77 Глянцевая бронза
Неймовірний колір волосся
- Достоинства:
- Зручна в користуванні
- Недостатки:
- Жодних
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 1-10 Глубокий черный
Фарба супер! Зафарбовує сивину класно,волосся м'яке та слухняне. Без аміаку,не псує волосся. Рекомендую.
- Достоинства:
- Волосся шовковисте та м'яке
- Недостатки:
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Инна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 4-86 Шоколад
Відмінна краска, давно купую, задоволена!!! Волосся м'яке, приємне на дотик, блискуче, зафарбовує сиве волосся.
- Достоинства:
- Без аміаку, якісна, приємна на запах
- Недостатки:
- Не має, бальзамчику хотілось би більше)) але це таке...))
Представник постачальникаIнна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 8-05 Натуральный блонд
Хороша фарба, колір та об'єм відповідає заявленому, легко наноситься, добре тримається.
- Достоинства:
- Вартість та якість.
Представник постачальникаДякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
Користуюся фарбою вже декілька років, лише змінюю час від часу відтінки від світлішого до темнішого. Фарба довго не змивається, колір дуже гарний та насичений. Після маски волосся дуже м'яке та гарно пахне.
- Достоинства:
- Гарний колір, хороша маска
Представник постачальникаМар'яна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Алекс З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 6-80 Золотистый русый
Фарба без вмісту аміаку, при постійному використані волосся залишається у чудовому стані. Купую постійно щоб підфарбовувати сивину та підтримувати колір волосся, фарба має чудові властивості та навіть з різних партій колір виходить стабільно однаковий.
- Достоинства:
- Легкість використання, доступна ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаАлекс, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 7-77 Red Ginger Oleo Intense Syoss
Відмінна якісь та доставка.
- Достоинства:
- Не палить волосся!
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Алекс З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 8-60 Honey Blond Oleo Intense Syoss
Фарба дуже гарної якості. Користуюсь вже багато років, перевірений товар з стабільно однаковим кольором та стійким результатом. Використання просте та зрозуміле. За акційною ціною купую одразу декілька, з датою все добре.
- Достоинства:
- Гарне співвідношення ціна / якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Інеса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 2-10 Черно-каштановый
Чудова краска, без аміаку, не шкодить волоссю. Після використання волосся м'якеньке, шовковисте. Колір дуже гарний, оточуючі роблять компліменти))
Дякую Розетці за швидку доставку і найкращу ціну!- Достоинства:
- Легка в використанні, не шкодить волоссю, гарний колір
- Недостатки:
Представник постачальникаІнеса, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Red F***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 3-10 Глубокий каштановый
Холодний каштановий, без червоного відливу
- Достоинства:
- Гарний відтінок
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 4-18 Шоколадный каштановый
Фарба зручна для користування вдома, має велику палітру кольорів. Користуюсь нею вже багато років. Подобається, як зафарбовує сивину та довго тримається колір.
- Достоинства:
- Дійсно не шкодить волоссю, після фарбування волосся виглядає доглянуте. як з салону
- Недостатки:
- Їх немає
Представник постачальникаІрина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 6-10 Темно-русый
Хорошо закрашивает седину. Не сушит волосы. Расхождение в тоне незначительное. Цвет хорошо выглядит на солнечном свете и в искусственном освещении. Не выгорает. Не имеет зеленоватых оттенков. Цвет волос смотрится естественно.
- Достоинства:
- Прокрашивает седину. Не сушит волосы.
- Недостатки:
- Может понадобиться дополнительная пачка краски.
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!