- Леся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую усім, у кого сухе волосся і погано розчісується.
- Достоинства:
- Маска дійсно зволожує сухе волосся, робить його шовковистим для легкого розчісування. Дуже рекомендую.
- Недостатки:
- нема
Представник постачальникаЛеся, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Лана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобалась, приємний аромат, волосся після маски м'ягеньке, легко розчісується тамне плутається
- Достоинства:
- Приємне волосся після маски
- Недостатки:
- Незнайшла
Представник постачальникаЛана, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая маска для людей у которых часто сухие волосы, при использовании волосы становятся лёгкими и свежими чем бы вы не занимались на протяжении дня.
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я в шоці від цього бюджетного засобу. Я взяла його як додаток до інших масок, щоб чергувати. Але знайшла інше ефективне застосування. Як бальзам після основної маски. Як основна маска буде слабкуватий догляд. При контакті з мокрим волоссям перетворююється в крем, який добре протягую по волоссю, масажую кінчики. Догляд з ним і без нього - відчутна різниця. Волосся глянсове, струїться, низспадає. В мене фарбоване пористе і пухнасте волосся.
- Достоинства:
- Результат перевищує ціну
- Недостатки:
- Та, мабуть, немає
- Маріанна Г***Продавец: Rozetka
Хороша маска. У мене сухе ламке волосся. З маскою стало більш живим блискучим. Легше розчісувати і вкладати.
- Достоинства:
- Ціна. Якість.
- Недостатки:
- Не знайшла.