- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 9_53 Silver Blush Metallic Collection Syoss
Гарне зафарбовування сивини. Стійкість при постійномму митті волосся.
Представник постачальникаМарина, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 9_53 Silver Blush Metallic Collection Syoss
Швидка доставка.
Все супер- Достоинства:
- Хороша фарба
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 12_53 Platinum Pearl Metallic Collection Syoss
Прийшла в гарному стані. На свою ціну гарна краска.
- Достоинства:
- Недорого
Представник постачальникаОлена, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 12_53 Platinum Pearl Metallic Collection Syoss
Не рекомендую краску..дуже розчарована.корні не висвітлила .і колір не змінився..погана краска!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Всі
Представник постачальникаЯна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 12_53 Platinum Pearl Metallic Collection Syoss
Дуже гарна фарба
- Достоинства:
- Приємний колір
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 12_53 Platinum Pearl Metallic Collection Syoss
Хорошая краска мне очень подошла
- Анфиса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 12_53 Platinum Pearl Metallic Collection Syoss
Вітаю. Фарба стійка, якісна, гарно пахне, не визвала алергії, колір повністю відповідає фото до опису товару. Вміст фарби повний, свіжий термін придатності, гарне пакування. Добре зафарбовує корені,що відпочили після попереднього фарбування. Ціна - якість- на відповідному рівні!
- Достоинства:
- Виробник, якість, акційна ціна, свіжий термін виробництва.
- Недостатки:
- Не знайдено.
- Наталья О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 12_53 Platinum Pearl Metallic Collection Syoss
Гарна фарба! Дякую!