- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користувалася цим засобом багато років саме за його легкість і ефективність. АЛЕ зі зміною дизайну флакона ЗІПСУВАВСЯ ДО НЕСТЯМИ!!! Взагалі ніякий! На волоссі взагалі не відчувається, ніби і не наносила нічого.
- Достоинства:
- приємний запах
- Недостатки:
- абсолютно ніякого ефекту, окрім запаху.
Представник постачальникаВікторія, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Створює пружні та блискучі локони
- Достоинства:
- Приємний аромат і чудова фіксація
- Недостатки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Волосся не злипається. Локони лягають у красиву хвилю. Гарний мус для хвилястого волосся.
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Лілія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий мус, яким користуюсь багато років. Гарно фіксує зачіску. Волосся не злипається і не електризується.
Представник постачальникаЛілія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Богдана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У мене пряме волосся, брала шоб вкладати на браш від середини і до кінчив волосся, яке у мене трохи нижче плечей. Чудово впорався, волосся легко розчісується, саме це і шукала
- Достоинства:
- Легке розчісування
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаБогдана, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Алла Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість така як і має бути, але запах мені не сподобався
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер дякую.
- Вера П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный мусс для укладки. Мусс для укладки использовала первый раз, раньше другие средства применяла для укладки и термозащиты. Понравился эффект, хорошая фиксация.Т.к. первый раз пользовалась нанесла много. Надо немного наносить. Буду заказывать.
Представитель бренда SYOSSЗдравствуйте, Вера!
Благодарим за положительный отзыв. Мы рады, что мусс SYOSS Keratin понравился Вам.
Ваша команда SYOSS.
- nadezda1977Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Елена Ш***Продавец: Rozetka
Чудовий вибір. Я постійно використовую плойку для завивки волосся і SYOSS keratin. Дуже довго тримаються локони, а в сиру погоду зберігається пишність.
- Достоинства:
- Якість і ціна в акційні дні
- Недостатки:
- Рідко бувають акційні дні
Представник постачальникаOлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ната Д***Продавец: Rozetka
Хороший базовый мусс для укладки. Я как только обрезала каре сразу приобрела все средства для укладки, иначе стрижка не держит форму. Мусс притяный, аромат очень нравится. Отлично придает объем, дня 2-3 можно даже голову не мыть.
- КатеринаПродавец: Rozetka
Хороший мусс и очень экономичный в использовании. Но, если перебарщивать с продуктом, то долго он не прослужит, но еще и волосы слипнутся. В результате - мусс дает хороший внушительный обьем. Дарит отличную фиксацию волосам.