- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классний кондиціонер, приємний аромат, волосся після лосьйону гладеньке, напитане.
- Достоинства:
- Якість, ціна.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуІнна, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Любов Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь довгий час. Подобається. Густий. Зволожує сухе волосся.
Представник постачальникаЛюбов, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після використання кондиціонеру SYOSS Keratin у поєднанні з шампунем цієї серії, волосся гладке, м'яке і шовковисте. Має густу консистенцію та приємний аромат.
- Достоинства:
- Для мене це ідеальний кондиціонер для волосся.
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені дуже сподобався ефект волосся гладеньке і блискуче
- Достоинства:
- Ефект салонного ефекту
Представник постачальникаМарина, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кондиционер отлично подходит для ежедневного мытья волос в паре с таким же шампунем, он не утяжеляет волосы и придает им гладкость, блеск, сохраняя подвижность. Эту пару хорошо дополнить интенсивным бальзамо в тюбике (раз или два в неделю) и такой же маской. Для длинных, легко путающихся волос - настоящая находка.
- Достоинства:
- Легкий и эффективный кондиционер
- Недостатки:
Представник постачальникаОльга, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Степан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Волос м'який і не скручені після него
Представник постачальникаСтепан, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Волосся не плутається, гарно розчісується, м'яке, не електризується. А який запах! Густий, його потрібно прямо вибивати з пляшки, коли лишається його менше й менше.
Мені дуже подобається результат. Раджу спробувати!
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оригінальна продукція по найкращій ціні,купую тепер усе тільки в Розецці!
Представник постачальникаОлександр, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
После применения кондиционера волосы легче расчесывать,становятся более послушными в укладке
- Достоинства:
- Приятный аромат
Представник постачальникаГалина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
×
Представник постачальникаЛариса, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Петрівна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подобається фірма. Не подобається, з якою швидкістю розетка змінює ціни. Замовила дешевше одну пляшку, через день подумала, що треба ще одну. Заходжу, а там ціна на 30 грн вище. Звичайно, я не замовила. Бо платити двічі за доставку окремих замовлень і ще й дорожче сам товар - то занадто.
- Недостатки:
- Ціни
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично!
Представник постачальникаОксана, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Инна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Се супер
Представник постачальникаІнна, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Инна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний кондиціонер, волосся м'якеньке
Представник постачальникаІнна, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розчесати довге тоноване волосся після миття - це ще те завдання. При митті шампунем з блакитним лотосом з промиванням цим кондиціонером про це можна не переживати. Волосся стає гладким і легко розплутується, не ламається, блищить. При цьому воно залишається легкими і добре тримає укладання. При довжині до талії мінімальна витрата - приблизно столова ложка кондиціонера. Гідний продукт.
- Достоинства:
- Нежирний і водночас поживний
- Недостатки:
Представник постачальникаОльга, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь цим кондиціонером доволі довгий час в парі з шампуню SYOSS кератин на пару з дівчиною. В комбінації це краще що можна поєднати адже дійсно волосся стало шільнішим, менше випадає і доволі слухняне. Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна, ефект, ємність.
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Виктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуемся давно, очень хорошее качество
- Віктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кондиціонер дуже хороший, користуюся вже давно. Волосся після кондиціонера гладке,блискуче легко розчисується.
- Достоинства:
- Для сухого волосся - супер.
- Недостатки:
- ----
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цим кондиціонером користуюсь вже декілька років. Він гарно додає об'єм, також робить волосся м'якішим і блискучим. Аромат досить приємний, хоча став трохи різкішим, ніж був раніше, але це не робить його гіршим.
- Достоинства:
- чудово додає об'єм
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
покупала маме, она в восторге
- Достоинства:
- эффект от использования
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь вже 4 роки, в мене волосся освітленне, дуже класно пом'якшує.
- Достоинства:
- Запах, текстура, ефект
- Недостатки:
- Не знайшла
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
надеялась что будет лучше
- Недостатки:
- мне не подходит
- Влад Б***
Вуман момент: мне не подошло, поэтому ставлю 2 звезды
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень приятный запах и текстура.
Покупкой довольна. - Natalia O***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший кондиціоне. Виконуєсвої функції.
- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Так же как и шампунь непонятно что,больше не возьму
- Марина К***
Можно более конкретно, что не так?:
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Ангелина П***
хочу себе заказать,увидела вашу оценку и задумалась.. подскажите, а что не так??
- Сніжана С***Продавец: Rozetka
2 роки користуюсь цією маскою, дуже подобається
Представник постачальникаСніжана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛПродавец: Rozetka
Зволожує і живить, після миття волосся розсипчасте і гладеньке, легко розчісується.
- Достоинства:
- Економний розхід, дієвий, додає блиск.
- Недостатки:
- Не знайдено
- Світлана П***Продавец: Rozetka
Задоволена товаром, волосся виглядає як після салону
- ЛюдмилаПродавец: Rozetka
Мені сподобався, запах приємний, ефект гладкості
- АлександрПродавец: Rozetka
Есть такой, пользуюсь
Очень классный, волосы прям лучше становиться, мягче, не так быстро загрязняються с поривнянням если мыть только шампунем - olivka.stПродавец: Rozetka
Ре ромендую серію кератин
- Достоинства:
- Дія, запах, консистенція, об'єм
- Недостатки:
- Дійсно не зручний дозатор
- Скрипник Г***Продавец: Rozetka
Использую после шампуня Keratin Hair Perfection. После мытья головы, волосы шелковистые, а кончики живые и блестящие.
- Достоинства:
- запах, не утяжеляет волосы
- Недостатки:
- неудобный пульверизатор
- АняПродавец: Rozetka
Запах приятный, класический для этого бренда - сладковатый, даже чуть приторный. Консистенция - средней густоты. Цвет бальзама белый. Общее состояние волос после высыхания улучшилось, поэтому рекомендую покупать.