- AI аналіз відгуків41 відгук: позитивний (85%), нейтральний (9%), негативний (6%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Особисто в мене від цього шампуню стало більше лупи, тож використовую його не на постійній основі
- Достоинства:
- Приємний аромат, відчуття холодку після миття голови
Представник постачальникаВадим, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Дуже класний
Представник постачальникаОксана, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Чудовий шапмунь, волося довго не жирніє приємни аромат з охолоджувальним ефектом
- Достоинства:
- Довго не жирніє
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Купувала сину шампунь. Шампунь хороший, син задовільний. Вже декілька років використовуває тільки цей шампунь. Гарно очищує волосся, приємний запах.
- Достоинства:
- Гарно очищує волосся
- Недостатки:
Представник постачальникаГанна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Хороший шампунь. Мені підійшов.
Якщо чесно, досі шукаю шампунь на заміну виробника клер, там шампунь був дійсно дуже ментоловий, але прки такого не знайшов.
Представник постачальникаЮрій, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Артем Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Чудовий шампунь. Зі своєю задачею справляється. Має особливість - слабкий запах, що чудово, або в мене ковід, що таке собі.
- Достоинства:
- Ціна. Якісний продукт
- Недостатки:
Представник постачальникаАртем, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Олійник В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Даний шампунь для чоловіків з ментолом дарує відчуття свіжості та чистоти. Хороший чоловічий шампунь для забезпечення чистого волосся.
- Достоинства:
- З ментолом, хватає на довго
- Недостатки:
Представник постачальникаВасиль, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Цвілій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Користуюсь даним шампунем вже кілька років. Ідеально підходить для жирного волосся. Проте цього разу мало місце певне розчарування: у шампуня тепер інший запах, попередній був, як на мене, приємніший, не такий різкий. Крім того, тепер він прозорого кольору, раніше був блакитним... Та на миття це ніяк не впливає. Якщо зі знижкою, можна брати.
- Достоинства:
- Ціна по акції
- Недостатки:
- Виробник змінив формулу.
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Чудовий шампунь для заичайного волос я, особливо для використання у зимовий період, при носінні головного убору. Перевірено на досвіді)
Волосся після Intense Clean довго залишається свіжим та не подразненним. Рекомендую)- Достоинства:
- Гарна якість та адекватна ціна.
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Чудовий шампунь. Багато років користувався іншим популярним брендом, але з часом від нього волосся стало тільки більш жирним, а як почав використовувати цей, то знов все добре.
Представник постачальникаОлексій, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Дякую
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Користуюсь останні років п'ять. Свої функції виконує на всі сто. Волосся стає м'яким))
- Достоинства:
- Гарний запах
Представник постачальникаМаксим, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Хороший шампунь за адекватну ціну. Зі своєю задачею справляється повністю: добре промиває волосся, не пересушує шкіру голови, має приємний чоловічий запах. Великий об'єм, зручна пляшка. Буду купувати ще, так як продукт універсальний.
Представник постачальникаВладислав, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- этоабсолютноОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
больше года пользуюсь только этим шампунем. все индивидуально, но мне подходит только этот из всей ленейки сьйос мэн
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Чоловіку дуже подобається
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Андрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Все супер
Представник постачальникаАндрiй, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- валентин м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
супер
Представник постачальникаBалентин, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Непоганий шампунь має освіжаючий ефект.
- Недостатки:
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Хороший шампунь, добре підходить для жирного волосся, а ментол в складі дійсно додає відчуття свіжості, що влітку особливо актуально.
Так як це чоловічий шампунь, відповідно, це ще й непоганий гель для душу.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Хороша шампунь
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Купила цей шампунь для хлопця — обиратиму його ще не раз. Йому сподобалося, що після миття волосся надовго залишається свіжим, а ментол приємно охолоджує шкіру голови, особливо в спеку.
Представник постачальникаВалерія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Давно користуюсь шампунями від цього виробника, SYOSS. Цей дійсно підходить для нормального та жирного волосся, з приємним освіжаючим ефектом. Зранку навіть голова краще працює, завдяки цьому ефекту. Рекомендую:)
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- таняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
спробували шампунь для волосся схильного до жирності-сподобався прохолоджуючий ментоловий ефект, волосся приємне та ароматне після нього. на літо і спеку дуже добре буде освіжати голову
- Достоинства:
- ефект прохолоди
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Чудовий шампунь, купую його вперше. Після його використання волосся стає набагато свіжішим, та гарним протягом дня. Ефект ментолу присутній та має освіжаючий ефект. В наступний раз обов'язково придбаю ще
- Достоинства:
- Свіжість волосся, ефект ментолу
- Недостатки:
Представник постачальникаРуслан, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Перші враження приємні, великий об’єм, нейтральний запах, гарно піниться, не сушить голову.
- Достоинства:
- Об'єм, ціна по акції
- Недостатки:
- не виявив
Представник постачальникаОлексій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- этоабсолютноОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
я перепробовал на волосах довольно много шампуней разных категорий, от аптечных и бюджетных вроде этого и до профессиональных более дорогих. от многих была проблема с перхотью и от многих проблема усугублялась. но что не менее важное, от большинства шампуней эффект чистой головы сохранялся с утра и до вечера. от этого сьйос не ожидал значимого эффекта, но к удивлению, перхоти не появилось и волосы выглядят чистыми 2 дня. использовал все из этой линейки и этот мне подошел на 90%
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Чудовий шампунь, рекомендую
- Недостатки:
Представник постачальникаВалентина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- В'ячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Сьйос в цьому сегменті кращий шампунь. Довгий час користуюсь, якісний, гарно миє, гарно піниться.
- Недостатки:
Представник постачальникаВ'ячеслав, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Все супер, для мого волосся підійшов на всі 100. Підходить для щоденного використання, не хімозний.
- Достоинства:
- Співвідношення ціна/якість.
- Недостатки:
- За цю ціну їх неможе бути.
Представник постачальникаОлег, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Пожалуй, самый эффективный шампунь для моей лысины из тех, что я пробовал.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Один из самых популярных и эффективных шампуней для тех у кого жирные волосы. После использования волосы на протяжении дня(особенно в летний период) при активной спортивной фазе не слипаются как в обычном после выделения пота.
- Достоинства:
- Эффективное для людей с жирными волосами.
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Смачно пахне. Запах мені дуже сподобався. А у чоловіка волосся не жирніє і не путається. У нього довше волосся і для нього це важливо, оскільки економиться час при розчесуванні волосся й не потрібно мити голову щодня.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Волосся гарно лягає, не тирчить. Не потрібно щодня мити голову, навіть, якщо носиш шапку. І навіть здалось, що менше почало випадати волосся.
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Шампунь має приємний запах і добре піниться. Після користування шампунем відчувається охолоджуючий ефект завдяки ментолу. Для мого типу волосся файно підходить. В загальному шампунь сподобався. Рекомендую!
- Достоинства:
- Класний шампунь за хорошу ціну.
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Брала даний шампунь чоловікові, шампунь дуже гарно піниться, має хороший аромат, охолоджуючий ефект, немає подразнень, дуже сподобався, будемо брати ще.
- Достоинства:
- Охолоджуючий ефект, немає подразнень, приємний аромат