- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завжли купую цей кондиціонер. Користуюсь і бальзамами , і шампунем цього виробника. В комплексі дуже гарний результат. Волосся м'яке та не жирніє так швидко. Густий, вистачає мені на декілька місяців, хоч я не економлю.
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Засіб частково допоміг з розчісуванням. Не сподобався запах
- Недостатки:
- Запах доволі дешевий
Представник постачальникаМарія, дякуємо за відгук!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійде для щоденного використання. Інтенсивного живлення або зволоження не відчула, звичайний бальзам. Проте дуже приємний аромат
- Юля К***Продавец: Rozetka
Придбала цей бальзам вперше,дуже задоволена результатом,моє волосся як побувало в дорогому салоні,стало шовковисте і доглянуте,рекомендую використовувати в парі з шампунем результатом будете супер.бальзам має легкий приємний аромат ,надовго вистачає ,оптимальний об’єм .
- Достоинства:
- Якість та ефективність
- Недостатки:
Представник бренду SYOSSЗдравствуйте, Юлия!
Благодарим за положительный отзыв. Мы рады, что бальзам SYOSS Repair понравился Вам.
Ваша команда SYOSS.
- Максим М***Продавец: Rozetka
Дуже багато років користуємось продукцією цього бренду.З оновленої лінійки ця серія сподобалась найбільше (і шампунь і бальзам).Достатньо добре відчувається доглядаючий ефект,але користуємось нечасто,(бо тоноване) щоб колір швидше не вимивався,що теж добре-довше вистачить))
- Достоинства:
- Syoss
Представитель бренда SYOSSЗдравствуйте, Максим!
Благодарим за положительный отзыв. Мы рады, что бальзам SOYSS Repair понравился Вам.
Ваша команда SOYSS.