- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Корестується
- Представник бренду
Сергiй, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не понравилось никакого эфекта нету
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сушит волосы
Юлiя, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я дуже задоволена цім засобом!Швидка доставка!Дякую!
Валентина, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Єдина перевага,це запах
Нічого не робить,щільності волоссю не додає- Достоинства:
- Недорого
- Недостатки:
- Нічого не робить
Світлана, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Элина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Объём откровенно слабый,и не надолго.Напоминает лак средней фиксации.У Taft есть средства для укладки гораздо действеннее.
- Достоинства:
- Не нашла
- Недостатки:
- Объём не держит,увлажнения не заметила.
Еліна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хочу немного реабилитировать спрей, я его все равно не поняла но купила вторую бутылку. Нашла ему применение именно для поднятия завитушек, потом их фиксирую лаком. Волосы не склеивает, придает как бы немного жесткости, распушивает волосы, если надо легкий эффект одуванчика - само то)
Юлія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Откровенно не поняла его. Очень сильное давление, наверное чтоб распушить кудряшки) как лак не, очень сильно сбивает прическу. Прикорневой такое себе, есть и лучше. Но запах отличный) Пользую как добавка к лаку, второй раз не куплю
- надежда Е***
так это и не лак. это для укладки а не фиксации.
- Олена І***Продавец: Rozetka
Моє тонке волосся схильне до спільності на другий день після миття з цим спреєм можу ходити 3-4 доби. Так, він не дає щільності і не цементує намертво, як то кажуть. Але для мого тонкого волосся просто топ 1
- Достоинства:
- Не обтяжує
- Недостатки:
- Не виявила
Олена, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- ТетянаПродавец: Rozetka
Дуже сподобався засіб. Неймовірний стайлінг. Щось схоже на легкий мус і лак для волосся, але вигляд самого волосся після цього засобу прекрасний!
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Не побачила
Тетяна, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!