Отзывы покупателей о Детские зимние штаны для девочки Tair 1338 122 см Графитовые (2100041580313)
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 104. Цвет: Малиновый
Коли ви мені гроші поверните мені розмір не підійшов
- Достоинства:
- Немає ніяких
- Недостатки:
- Гроші поверніть
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 104. Цвет: Светлый сиреневый розовый
Дякую, зручно гуляти в сніжну погоду, сніг не попадає у взуття)))
Представник брендуДякуємо за відгук
Раді, що штани зручні для прогулянок і добре захищають у сніжну погоду. Нехай дитині буде тепло та комфортно всю зиму
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 110. Цвет: Светлый сиреневый розовый
Штани ідеально підійшли, супер якість, дуже теплі.
Представник брендуДякуємо вам за відгук
Раді, що штани ідеально підійшли, а якість і тепло виправдали очікування. Нехай дитині буде зручно та затишно у холодну пору. Дякуємо, що обрали нас!
- Матвеева л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 122. Цвет: Темный серый
Все четко выполнено, никаких заминок! Отличный сервис , а товар очень качественный, я прямо обомлела , спасибо !
- Достоинства:
- Качество, сервис
- Недостатки:
- Не має
Представник брендуДякуємо за такий теплий відгук
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені і товаром, і сервісом. Носіть із задоволенням, будемо раді бачити вас знову
- Галина В***Продавец: Rozetka. Рост: 122. Цвет: Бордовый
Дякую, штани гарної якості, підійшли по розміру на 7 років і зріст 120. Можна брати більший на розмір більші.
- Достоинства:
- Зручні та теплі, не промокають під час активних ігор на снігу.