Отзывы покупателей о Детский зимний полукомбинезон для мальчика Tair 1340 122 см Черный (2100041680013)
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 122. Цвет: Черный
Дуже теплі помімо флісової підкладки, подвійна штаніна зручна, з резинкою внутрь ботинка заправляєм, зручні, на зріст 111 см взяли 122 розмір, на половину наступної зими вистачить
- Достоинства:
- Тканина водонепроникна, через резинку ніщо не задуває з-під куртки
- Карина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 116. Цвет: Черный
Хороший комбез. Внизу на штанях є резинка, всередину не піддуває. Подобається що є молнія спереду, зручніше знімати. Дитині тепло, якраз сильні морози, то протестували.
Представник брендуДякуємо за відгук нехай буде зручно та тепло
- Любов Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 110. Цвет: Темный синий
Підбирали по розмірній сітці - все підійшло. Є резинка на талії + добре регулюються лямки зверху. Тепленькі
Представник брендуДякуємо вам за відгук
Раді, що напівкомбінезон добре підійшов за розміром і виявився зручним у носінні. Нехай дитині буде тепло та комфортно цієї зими!
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 92. Цвет: Серый
Вділа дитині штани, застібати замок а він розійшовся
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 122. Цвет: Серый
Відмова
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо, що поділилися відгуком. Нам щиро шкода, що теплі зимові штани не виправдали ваших очікувань
Ми завжди відкриті до зворотного зв’язку, адже він допомагає нам ставати кращими. Якщо зможете уточнити, що саме не сподобалось у якості, ми обов’язково розберемо ситуацію та запропонуємо рішення.
Будемо вдячні за повідомлення — зробимо все можливе, щоб ви залишилися задоволені.