Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Подростковые муслиновые брюки для девочки Tair БР839 152 см Лиловые (2100017140732)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Ганна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 128. Цвет: Холодный сиреневый

Гарні легкі брючки. Розміру відповідають

Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук, Ганно!
      Раді, що брючки вам сподобались та розмір підійшов. Нехай носяться з задоволенням!

• Діана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 128. Цвет: Холодный сиреневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

На літо - супер. І комарі не кусають і не жарко))) Після прання не линяють і не втрачають колір!

Представник бренду

Дуже дякуємо за відгук! Ми дійсно уважно підбирали тканину саме таку — щоб не линяла, не втрачала колір і була комфортною влітку. Раді чути, що носиться зручно і з комарами справляються ;) Носіть із задоволенням!

• София М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 164. Цвет: Холодный сиреневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Тканина марля в два шари, світиться, від бірки була дирка на поясі.

Представник бренду

Дякуємо за ваш зворотній зв’язок!

Штани виготовлені з мусліну — це 100% натуральна бавовняна тканина у два шари, спеціально обрана для літніх виробів. Вона легка, повітропроникна, м’яка до тіла та дозволяє шкірі дихати, завдяки чому в такому одязі не жарко навіть у спекотну погоду. Саме тому тканина має ніжну структуру і може трохи просвічувати, особливо у світлих тонах.

Щодо отвору біля бірки — дуже шкода, що так трапилось.Іноді при ручному кріпленні бірка може залишити слід, але ми завжди намагаємось робити це максимально обережно. Якщо дефект суттєвий — обов’язково напишіть нам за номером 0671187110, ми все вирішимо

Дякуємо, що обираєте нас і даєте зворотний зв’язок — завдяки вам ми стаємо кращими!

• Вікторія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 146. Цвет: Холодный сиреневый

Дуже класні

Достоинства:
    Легкий матеріал ,після стирки колір не змінився
    Недостатки:
    Не має