Отзывы покупателей о Наушники Technics EAH-A800G-K

Оценка пользователей 4.64/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Віктор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушники дуже сподобались. Звичайно це дуже на смак, але збалансованість та деталі, на мій субʼєктивний погляд краще за однокласників. Чому субʼєктивний - бо давно люблю цю марку, і незважаючи на негаразди вважаю легендарною.

Достоинства:
    Якість звуку, батарея, якість мікрофонів.
    Недостатки:
    Хотілось би більше преміальні матеріали, але за таку ціну то дуже ок.
  • Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Маю в користуванні вже 4 роки моделі AZ40, AZ60, додав ще А800G, усе супер!!!

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Добрий день, хочу описати свій поки що негативний досвід, сподіваюсь мені допоможуть перетворити його на позитивний, з навушниками Technics EAH-A800G-K та сервісним центром з яким допомогла Rozetka. Рік тому 25.01.24 я забрала дані навушники.

Переваги вже вказала - все влаштовує, товар 10\10 з повним задоволення проходила майже рік, але поки що зачекала б з бажанням порадити їх, бо отримавши поломку, вам навряд чи вдасться, маючи гарантію, їх полагодити...

На дані навушники дається рік гарантії. За моїм досвідом, зазвичай за цей термін і зʼявлться перші дефекти.. На звертаннях до сервісних центрів з проханням ремонту блютуз-навушників, собаку з'їла. Колись мала JBL-блютуз навушники з роком гарантії та Marshall Minor 2 з двома роками гарантії і як я вже казала, за цей час зʼявлялись перші дефекти або поломки через які потрібно було звертатись в сервісний центр..

Як зазвичай відбувається прийом навушників, схема здебільшого однакова: приходиш в магазин - показуєш чек - працівник підверджує, що вони куплені мною і тут,навушники не мають явних дефектів - пишеться перша скарга, яку я описую працівникові - це все діло відправляється у сервісний центр - 2-3 тижні і МЕНІ ОСОБИСТО має відписати сервісний центр з проханням повторно описати проблему.

Так було і в Rozetka, за виключення останнього пункту. Працівник-Rozetka після перевірки і написання скарги, яку я описала йому - запевнив, що через якийсь час мені має відписати сервісний центр і комунікацією з ними продовжуватиму я у Viber.. В мене є підозра, що мою скаргу записали не правильно. Бо сьогодні 10.01.25 мені зателефонували з Rozetka і сказали, що навушники прямують до них і коментар від сервісного центру: «статус: дефект не виявлений і не підтверджений». У Viber я не маю жадного повідомлення від сервісного центру.. Тому Rozetka богзнакуди могла відправити мої навушники, можливо їх і зовсім не перевіряли і хочуть повернути мені, а тому я прошу пильніше поставитися до цього питання.

Продовжу свою підозру до записаної скарги - в мене на місці, в Rozetka, коли я віддавала навушники, не було сильної претензії до працівника-Rozetka, тому що я розраховувала, нагадую, що мені підтвердив це працівник Rozetka, що повторний запит надійде від сервісного центру впродовж 2-3 тижнів.. До того ж мені не показали записану працівником скаргу, тому я не можу бути певною у достовірності переданої інформації, тому щоб Rozetka не витрачала свої і мої ресурси, будь ласка проконтролюйте цей процес і прочитайте мою скаргу:

Скарга 1 до навушників - Technics EAH-A800G-K - коли надягаєш їх УВІМКНЕНИМИ (з будь-яким з режимів шумопоглинання) вони всередині, починають тріскотіти. Типове явище для блютуз наушників, бо їх проводки всередині мають схильність відриватись і тому може виникати такий тріскіт. Я не спеціаліст і не знаю, що ж в них зломалось, моє припущення може бути хибним, а тому для цього мені і потрібен сервісний центр:)). Нагадую статус: «дефекту не виявлено». продовження у коментарі

Достоинства:
    Якість звуку, режими шумопоглинання, заради яких і обрала дану модель, зручний застосунок.
    Недостатки:
    Маючи гарантію, не зможеш поремонтувати їх у сервісному центрі..

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хороші навушники ,була проблема під'єднатися до телевізора lg oled 48,але все ок.....гучності хватає..Розетка виконала замовлення чітко ,день в день..Будем надіятись, що навушники будуть працювати довго...

Достоинства:
    Мені подобається звук....
    Недостатки:
    Як завжди ціна
  • Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дуже гарні навушники, всім раджу, за свої гроші найлібші

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Гарні навушники за свої гроші

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Гарні навушники приємно сидять на голові. При тому, що накладні, вони досить компактні. Є зручний кейс для перевезення, щоб не зашкодити.

Достоинства:
    приємний звук, АЧХ адаптована на людський слух (людина сприймає звуки не рівномірно), якість складання, набір функціоналу, наявність LDAC
  • Сергей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Якість - Technics! По проводу можна навалити скільки завгодно инфрабасу-качають без спотворень на максимальній гучності!

Достоинства:
    Діапазон динаміків відпрацьовують на всі 100.
    Недостатки:
    По блютуз звук без спотворень на середній гучності, не більше. Треба прибирати НЧ на еквалайзері, щоб не хрюкали, тоді можна гучніше.
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звук топ, через приложение хорошо настраивается, масса опций. Но нужно использовать только с LDAC кодеком, с ним есть понимание почему такой ценник, иначе для SBC и даже AAC есть масса ушей с ценой а 2 раза меньше

Достоинства:
    Звук, время автономной работы, приятные материалы
    • Василь П***

Все так, але є дуже великий недолік.
      При використанні навушників в більш - менш активному режимі, будете постійно чути удари по вухам.
      Хоч ввімкнути шумодав, хоч вимкнути при ходьбі буде клацати в вуха, про біг це взагалі мовчу.
      Та навіть різко повернути голову, відразу буде удар по барабанній перепонці.
      Насправді, цей недолік переважає всі їхні переваги.
      Що це за навушники які можливо слухати тільки статично?
      Да навіть відкрити - закрити двері в кімнаті, і вже отримаєте клацання.

• Владимир Ж***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звук такий собі, навушники за 5тисяч грають не гірше.

Достоинства:
    Глибокий бас
    Недостатки:
    Все інше
  • Василь П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Ну, що ж, наушники вийшли з ладу через півтора року.
    Постійний шум в лівому навушнику, при прослуховуванні через блютуз.
    Дороге задоволення, півтора року за такі кошти.
    Недолік у вигляді ударів по барабанній перетинці при спрацюванні шумодава на різких навколишніх звуках, виробник так і не пофіксив.

Рекомендую дані наушники обійти стороною.

Достоинства:
    Якісний звук
    Недостатки:
    Малий термін служби.
  • Баранов Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PASS

Навушники бомба. Звук дуже потужний - і високі хорошо чутно і середні при тому, що баси дуже потужні - і вони не забивають інше. Найкращій звук можна отримати по 3.5 роз'єму, якщо у вас дискретна звукова карта. Майже найкращій звук буде при використанні кодеку LDAC в режимі якості (бітрейт 909 кб/с).
    Дуже добре шумоподавлення. Зручно, що подвійним тапом по серсору переключається шумодав/прозорий режим. В прозорому режимі можна розмовляти з людьми не знімаючи навушників - їх чутно майже як без навушників.
    Трошки мороки з налаштуваннями кодеку. При підключенні до телефону якість кодеку LDAC завжди ставиться на Best effort автоматично. Щоб поставити максимальну якість треба або у налаштуваннях розробника кожного разу переключати самому якість, або за допомогою програми Bluetooth Codec Changer, яка це зробить за вас. Така історія з навушниками Соні також, як пишуть в інтернеті, - тому я не поставив це як мінус, бо тут скоріш не навушники винуваті, а сама система андроід.

Достоинства:
    Гарний звук, мультипоінт, працюють по 3.5 роз'єму у вимкненому стані, зручні, компактний кейс у комплекті
    Недостатки:
    Хотілося б підтримку AptX ще, кабель 3.5 в комплекті короткий 1м. Хотілося б 1.5 для зручнішого підключення до ПК
  • бизбин
    Отзыв от покупателя. Продавец: PASS

Цей продавець виявився більш вдалим вибором, на відміну від іншого. Приїхали як і було обіцяно. Чесно тримають свій заряд, використовував по 10 годин, вистачило на тиждень. Про самі навушники краще подивитись відео. Товар повністю усьому відповідає.