Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Мобильный телефон Tecno POVA 6 NEO (LI6) 8/128GB Starry Silver (4894947023620)

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ

Користують вже півтора року. Мені дуже подобається телефон. Не глючить ні в чому, дуже гарна батарея, звук. Рекомендую

Достоинства:
    Батарея, звук
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ

Користуюсь 8 місяців. Мені подобається телефон. Дуже гарна батарея. В користуванні як всі звичайні смартфони. не тупить. Фотографії якісні. Рекомендую

Достоинства:
    Батарея гарно тримає заряд, не тупить
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Валерій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ

Забыл оставить...Трубка -Гут.Ловит связь-там ---где -самые жирные -Трубки-отдыхают.

Достоинства:
    Батарея и связь....Эта -музыка будет вечной.
    Недостатки:
    Нет.
  • Віталій С***

Занадто потужна річ

Рекомендую!

Достоинства:
    Батарея
  • Валентин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ

Безрамочний дисплей?) Хто опис придумав там же з низу та по боках рами віконні)

• Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ

Хороший товар за нормальні гроші. Батарея +.

• Сергій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ

Параметры ,батарея все что хотел здесь есть ,спасибо.

Достоинства:
    Хорош.
  • Сергій Л***

Усе добре.

Достоинства:
    Якість.
  • Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ

Ребенок доволен.Игры все тянет.Батарея- да ей и 20000 на день не хватит)))

Достоинства:
    Все гуд за такую цену
  • Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ

Мені подобається цей телефон , перш за все батарея.А інші харектеристики такі ж як як в xiaomi , крім дисплея , але мене все влаштовує! І ціна менша.Дякую за якісні товари. Китайське теж треба уміти вибирати!

Достоинства:
    Батарея!
    Недостатки:
    Немає!
  • Артур Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ

Чудовий телефон за свої кошти

Достоинства:
    Стиль, батарея
    Недостатки:
    Підчас корестуваня не виявив
  • Максим В***

Был до этого Нео 2.
    Взял Нео 6, доволен полностью

Достоинства:
    Батарея
  • ОЛЕНА Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ

Перший раз сама вибирала собі смартфон! То сподіваюся, не помилилася. Хоча навіть хотіла повернути - бо чомусь ніяк не сканувався відбиток пальця...А потім роздивилася- його збоку треба було сканувати! І все чудово працює. Швидко, добре. Додатки встановилися. Тільки йде постійно якесь оновлення, і збиваються ті програми, які вже завантажилися. Трохи незвично, бо 6,5 років користувалася Xiaomi Mi8. Ціна гарна. Сподіваюся років три буде працювати.

Достоинства:
    Ціна, комплектація, зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Трохи заважкий.
      Представник бренду

Доброго дня. Ваги телефону додає потужна батарея на 7000 мАг. В лінійці смартфонів TECNO є моделі вагою до 200 грамів, а за місяць в Україні буде доступна нова лінійка ультратонких смартфонів SPARK 40

• Раман В***

Советую, то что искал.

Достоинства:
    Скорость,батарея.
  • Сергиенко А***

Телефон супер.

Достоинства:
    Батарея, дуже гучний.
    Недостатки:
    Трошки був зігнутий сім лоток.
  • Василий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

ТОП за свої гроші. Брав на стройку, слухати музику)) Голосно і довго на одному заряді
    + в комплекті чохол. Одразу плівка на екрані

Достоинства:
    Ціна. Звук. Батарея
    • Ivanov R***

А як на данний момент працює цей аппарат?

• Иванов Р***

Як телефон зараз працює?

• Василий Ч***

Просто чудово. Дуже виручає коли світла нема.
      швидка зарядка 33w
      Жодних нарікать до телефону

• Людмила О***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Silver. Встроенная память: 128 ГБ

Супер, задоволення немає меж, пишу з нього
    (Але купувала в іншому місці.)

• Ілля П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Мені дуже подобається цей телефон він дуже класний