Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Коврик для йоги и фитнеса TECOFIT NBR с отделкой края тканью 183x61x1 см Black-Red + чехол-сумка в подарок (TOP18124795)

Оценка пользователей 4.12/5
  • Анастасия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Синий

Чудовий килимок, зручний, м’який, відновлюється після наступання чи сидіння, не рухається при вправах активних

Доброго дня, дякуємо за ваш вибір та відгук.

• Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

В принципі дуже гарний килим, товстий, без запаху

Достоинства:
    Товщина
    Недостатки:
    Царапається

• Юлія П***

М'який, великий, гарне пакування

Достоинства:
    Не відчувається твердість підлоги
    Недостатки:
    При розтяжці тріскається

• Олександр К***

Розміри не відповідають заявленим, ширина 59, довжина 176

Достоинства:
    М'який, теплий
    Недостатки:
    Не відповідає опису

Доброго дня, Олександре!
      Розміри килимків можуть незначно відрізнятися (до 2–3 см) від заявлених через особливості виробництва, обробку країв тканиною, а також температурні умови та спосіб зберігання у скрученому стані.
      Ми обов’язково врахуємо ваші зауваження.
      Якщо виникнуть додаткові питання — звертайтеся до підтримки клієнтів TECOFIT: +38 (063) 546-29-69 (пн–пт 09:00–18:00).
      Бажаємо вам комфортних тренувань!

• Данило Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

Все добре,але не поклали ремінець(((

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Нет ремінець

Вітаємо, Даниле!
      Дякуємо за Ваш відгук і що обрали TECOFIT.
      Просимо вибачення за ситуацію з ремінцем — зверніться, будь ласка, до нашої сервісної підтримки за номером +38 (063) 546-29-69 (пн–пт 9:00–18:00), і ми оперативно відправимо ремінець за рахунок компанії.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

Дуже гарний килимок.все прийшло ціле та неушкоджене.з чохлом дуже зручно носити за плечима.

Достоинства:
    Товщина
    Недостатки:
    Не має

Вітаємо, Юліє.
      Щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашого килимка TECOFIT. Радий, що якість та зручність у використанні виправдали ваші очікування, а чохол став корисним доповненням для перенесення. Бажаємо вам приємних і комфортних тренувань!
      За додатковою інформацією звертайтесь до сервісної підтримки TECOFIT: +38 063 546-29-69 (9:00-18:00 пн-пт, сб/нд – вих.).

• Виктор М***

Дякую, все чудово

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відсутні

• Олександр Б***

Дякую

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Синий

Залишила перед цим відгук, що все чудове, але ремінця для переноски не виявлено.

Достоинства:
    Якість, сумка чохол
    Недостатки:
    Ремінець для переноски не поклали

• Олена С***

Вибачаюся дуже сильно, коврик був на подарунок, ремінець в комплекті є. Хлопець побачив.....

Вітаємо, ви також можете звернутись за тел. сервісної підтримки TECOFIT тел. +38 063 546-29-69 (9:00-18:00 пн-пт, сб/нд-вих.), ми опреративно вирішимо цю проблему за рахунок компанії.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Синий

Килимок дуже приємний, якість. Дуже порадував чохол, що дуже і дуже зручно...

Достоинства:
    Якість, чохол

• Тетяна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Синий

Отличный коврик. Без запаха, не скользит, плотный

Достоинства:
    Не скользит, без запахов, очень удобный

• Анна Р***

Качество изумительное!

Достоинства:
    Всё прекрасно.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

В сравнении с TPE 8мм, ощущается мягче, но приятно заниматься, удобно. Не скользит, не воняет вообще.
    Покрытие визуально не так красиво смотрится, как TPE, есть 'морщины', как развернешь. Скручивается и раскручивается легче, т.к. мягкий. Для меня нет преимуществ перед ТРЕ. По ощущение гораздо более нежный к повреждениям, порезам и т.п.
    Минус в том, что пришел с неразглаживаемыми складками, вмятинами, видимо, на складе придавленный лежал. Вид не очень товарный.

Возможно, что такой товар с брачком по скидке и продают. Будет готовы

Достоинства:
    Норм
    Недостатки:
    Вмятинвы и заломы, не разглаживаются

Вітаємо. Нам шкода, що ви маєте негативні емоції при купівлі нашого килимка, килимок виготовлено з високоякісного NBR матеріалу, в кожного матеріалу килимка є фізико-хімічні властивості (еластичність, стійкість до навантаження при використанні, зчеплення з підлогою та інші ), так з згідно фізичних характеристики матеріалу NBR, килимки більше делікатні у використання ніж TPE килимки, проте NBR килимки приємніші на дотик та мякше матеріал. Стосовно деформації килимка, то незначне деформування допускається при транспортуванні, з часом має повернусь в першочеговий стан. Акційні пропозиції ніяк не пов'язані з деформацією килимка при транспортуванні .Тел. сервісної підтримки TECOFIT +38 063 546-29-69 (9:00-18:00 пн-пт, сб/нд-вих.) для надання інформації стосовно користування нашого спортивного інвентаря та оперативного вирішення проблеми.

• Надія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

Ремінець для переноски не поклали(((

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням ссылкаабо зверніться до сервісної підтримки TECOFIT тел. +38 063 546-29-69 і ми оперативно відправимо ремінець за наш рахунок.

• Інна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

Дуже сподобався, якісно виготовлений.
    Товстий, зручно на ньому займатись.

Достоинства:
    Оригінальний дизайн

• Тетяна Ж***

Хороший килимок
    Для дому, ідеально

Достоинства:
    Обшитий
    Недостатки:
    Товстий

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук. Стосовно недоліків, товщина вказана як в назві товару, так і в характеристиках але тим не менш дякуємо за вибір та сподіваємось, що килимок буде надійним помічником в досягнені ваших спортивних цілей або йога практик.

• Данило Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

Непоганий килим за свої гроші. Міцний, не слизький, на ньому тепло на навіть на холодній підлозі

Достоинства:
    Якість-ціна

• Люда
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

В нас вдома маленька дитина, тому дуже переймалась щодо неприємного запаху. Тут його не було. Якість килима мене цілком влаштовує

Достоинства:
    Без запаху, м’який, приємний на дотик, резинка для зберігання
    Недостатки:
    Ніяких

• Тетяна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

Найм’якший зі всіх килимків, що у мене були. Товщина 1 см, і для мене це ідеальний варіант. Займатись на ньому зручно, не ковзає підлогою. Лікті та коліна не болять під час розтяжки. Рекомендую.

Доброго дня, дякуємо за ваш вибір.

• Катя У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

Дуже цікавий та незвичний килимок. Мені дуже подобається. Єдине, що напевно, я б не стала брати його кудись з собою. Хоча для цього є ремінець, я би переживала, щоб десь його не подряпати. Для домашніх тренувань – супер варіант

Доброго дня, дякуємо за Ваш вибір.

• Юрій П***

Товар пришел без резинок

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку Розетки. Або за телефоном сервісної подтримку клієнтів TECOFIT тел. +38 063 546-29-69 (графік роботи 9-18 пн-пт) і ми оперативно відправимо ремінець та бонус за наш рахунок. Вибачте за незручність.

• Побережна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

Після зняття клейонки з коврика, здерлося покриття. А головне по всій довжині. Дуже шкода, так, як у використанні ще не був і 1 разу. А подарунок був розпакований через 5 днів після того, як подарувала. І 14 днів пройшло дуже засмучена

Достоинства:
    Мʼякий, хороший.
    Недостатки:
    Клейонка в яку був замотаний коврик.

Доброго дня, дякуємо за ваш вибір, даний килимок з високоякісного матеріалу NBR (різновидність каучуку) по його властивостям має приємний на дотик та м'якість, що в свою чергу має на таку гарну зносостійкість як наприклад килимки з матеріалу TPE чи PVC (ПВХ). Він потребує більш обережного використання при зайнятті йога практикою чи фітнесу. Дані характеристики стосуються не якогось конкретного бренду килимка, а безпосередньо характеристикам самого матеріалу. При виборі килимка варто враховувати властивості матеріалу, якщо виникають питання, можливо звернутись до сервісної підтримки TECOFIT тел. +38 063 546-29-69

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

Задоволена якістю, задоволена доставкою Розетки та працівниками магазину

Подобається обробка краю килимка, але єдине до чого є претензії, це те що він досить швидко царапається
    На активних тренуваннях йому нічого не буде, але носити з собою треба акуратно і обережно.

Достоинства:
    Дуже мягенький, для активних занять на твердій поверхні залу - саме те, обробка краю
    Недостатки:
    Може поцарапатись

Доброго дня, дякуємо за ваш вибір, даний килимок з високоякісного матеріалу NBR (різновидність каучуку) по його властивостям має приємний на дотик та м'якість, що в свою чергу має на таку гарну зносостійкість як наприклад килимки з матеріалу TPE чи PVC (ПВХ). Він потребує більш обережного використання при зайнятті йога практикою чи фітнесу. Дані характеристики стосуються не якогось конкретного бренду килимка, а тільки характеристикам самого матеріалу. При виборі килимка варто враховувати властивості матеріалу, якщо виникають питання, можливо звернутись до сервісної підтримки TECOFIT тел. +38 063 546-29-69

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

Товар пришел без резинок . Связаться с представителем бренда через Розетку еще тот квест .

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Роман Ч***

Резинки прислали . Все Гуд

Доброго дня, дякуємо за ваш вибір, гарного дня та мирного неба!

• Бухтиярова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

Підкажіть будь ласка куди саме мені звернутися для того щоб віддати килимок для перевірки. У службі доставки мені порадили ще вам написати, оскільки пройшло вже 14 днів і вони не можуть прийняти його.

Достоинства:
    Оцінка за зворотній зв'язок
    Недостатки:
    У комунікації з продавцем недоліків немає

Доброго дня. Для вирішення даного питання зверніться до сервісної підтримки клієнтів TECOFIT тел. (+38 063 546-29-69)

• Бухтиярова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

Не рекомендую цей товар. Продавець надає неправдиву інформацію

Достоинства:
    Єдиними перевагами є те,що він красивий, як на мій смак, і м*який - звісно, він же 1 см товщиною
    Недостатки:
    Продавець обманює, що килимок без запаху. ПРо це зазначено в описі і ще наявний на фото перекреслений ніс. В мене вже були інші килимки, і жодного разу таких проблем не було, тому я і не стала принюхуватися, коли отримала. А от коли позаймалася, то зрозуміла, що він дуже смердючий. Винесла на балкон, проте, навіть за три тижні він не вивітрився. Шкода, що не було на цей товар відгуків. Може мі стане комусь у нагоді.

Доброго дня, в нас немає на меті вводити в оману наших клієнтів, так як це шлях в нікуди, дані коврики виконанні з екологічо безпечного матеріалу NBR (основний компонент при виробництві гума) при перевірці неприємного запаху не виявлено ні в Украіні, ні на заводі при первинному огляді товару, тому просимо звернутись в технічну підтримку Розетки, для поверення товару, ми перевіримо даний килимок і якщо це дійсно так, ми повернемо Вам кошти в 2 рази більше ніж ви заплатили за килимок, не зважаючи що термін на повернення (14 днів) вийшов . Очікуємо від Вас звернення в тех. підтримку, ми обов'язково повідомимо про результат, після отримання повернення.

• Грицан А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

Хороший мягкий коврик, без плохих запахов (пластика или химии) отлично смотрится и главное практичен.

Достоинства:
    Мягкий и практичный
    Недостатки:
    Пока не выявил
  • Лев Ч***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

Раніше не було сумки у подарунок.Я мабуть скоро замовлю ще один , бо зараз з сумкою а це дуже круте поеднання

Вітаємо, дякуємо за вашу зацікавленість до нашого бренду.

• Лев Ч***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

У нас в родині 2.Спочатку купив перший, дуже зручно особливо коли дитині навчатися онлайн і е фізкультура.Вже 2 роки користуемося, строчка по колу тримається, усі стежки.Фому тримає.

Достоинства:
    Зручний, м'який.
    Недостатки:
    Немає сумки, а мотузка для переносу завжди десь діваеться.

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук.

• Денис
    Продавец: Rozetka. Цвет: Красный + Черный

Заказали коврик, пришли забирать с точки выдачи, оказался без резинок, сотрудник розетки сказал что его там и не было, это как?

Достоинства:
    коврик
    Недостатки:
    резинки в комплекте нет

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, в комплекті передбачено ремінець, при транспортуванні вони нажаль випадають (технічний нюанс), ми виправим це непорозуміння, вам надішлемо за рахунок компанії ремінець. Зверніться в технічну підтримук Розетки з уточненням ваших реквіизитів для відправки ремінця. Вибачте за незручність.