- AI аналіз відгуків85 відгуків: 67% позитивних, 18% нейтральних, 15% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Килимок чудовий.
- Недостатки:
- Сумка недуже по качеству
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый
Товстий якісний килимок.
В наборі йдуть резинка, яка стягує килимок з обох сторін, і сумка.
Сумка - це взагалі вогонь. Якщо треба з собою носити килимок, ця сумка буде дуже корисною. На плече можна навантажити килимок в сумці, сумку з формою і т.д.- Достоинства:
- Наявність сумки
- Недостатки:
- Поки немає
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Чудовий килимок!
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Коврик просто чудовий, навіть краще ніж я очікувала.
- Достоинства:
- Мякенький
- Діана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый
Хороший килимок, м'який, зручно складати в сумку.
- Достоинства:
- Сумка
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Дуже зручний, м'ягенький килимок. Не ковзає по підлозі.
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Брал детям для занятий гимнастикой, все отлично
- Достоинства:
- Качественный
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Дякую, саме те що треба для занять вдома
- Достоинства:
- Колір
- Віталій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Килимок не поганий.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Сумка - чохол на 2 бали
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Чудовий килимок, використовується при походах в укриття.
Теплий, підходить для сну- Достоинства:
- Товщина
- Юра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Брав для дружини, килимок сподобався, задоволена.
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Килимок мʼякий,комфортно займатись,але дуже тягнеться,в процесі тренування при розтягуванні пошкоджується. Для силових тренувань підходить ,але для йоги не годиться.
- Достоинства:
- Мʼякий,комфортний
- Недостатки:
- Не для йоги,як заявлено в описі
Представник постачальникаДоброго дня, Олено!
Дякуємо за відгук та детальний опис вражень. Матеріали килимків дійсно відрізняються за щільністю та еластичністю, тому при різних видах навантаження вони поводяться по-різному: NBR м’який і комфортний, але більш розтяжний. Ваш досвід допоможе іншим покупцям краще зрозуміти особливості цієї моделі.
Якщо у Вас виникнуть додаткові питання чи захочете підібрати інший варіант – будь ласка, звертайтесь у сервіс підтримки TECOFIT за телефоном +380 (63) 546 29 69. Ми завжди раді допомогти
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Килимок супер
- Вадим Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Ок
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Досі зручний, не слизьким килимок, виглядає гарно, займатись на ньому приємно
Представник постачальникаДякуємо за відгук, Владиславе!
Раді чути, що килимок TECOFIT зручний у використанні та дарує Вам комфорт під час тренувань. Бажаємо приємних і ефективних занять!
- Данчукова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Чудовий килимок, займаюсь і йогой і силовими, все добре
- Достоинства:
- Колір, розмір, якість
- Юрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Отвратительное качество и размеры непонятны для чего. Товар очень плохой
Представник постачальникаВітаємо. Нам шкода, що ви маєте негативні емоці, зверніться в підтримку розетки або за тел. сервісної підтримки TECOFIT +38 063 546-29-69 (9:00-18:00 пн-пт, сб/нд-вих.) для уточнення, що саме вам не сподобалось в якості та розмірі, так як більшість наших клієнтів навпаки задоволені якістю, ми б хотіли б розібратись в вашому негативному відгуку.
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый
Лучше нет
- Достоинства:
- Качество
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Якісний
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
В цілому килим непоганий - товстий, не ковзає по плитці. Але є сумніви, що прослужить довго
- Достоинства:
- Товщина, колір, текстура
- Недостатки:
- Нерівно порізаний. З одного краю на 2 см коротший
- Наталия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
По краям неровности, вмятины, будто кто-то его использовал до меня (был в пленке, но её легко можно было снять). На фото сразу после распаковки
- Достоинства:
- Приятный, мягкий, есть чехол и резинка
- Недостатки:
- Ощущение будто кто-то использовал до меня
Представник постачальникаВітаємо. Нам шкода, що ви маєте негативні емоці, ми не продаємо товари, що були у користуванні, можливо прим'яте при транспортуванні або на складі прим'ялось. Зверніться за тел. сервісної підтримки TECOFIT +38 063 546-29-69 (9:00-18:00 пн-пт, сб/нд-вих.) для вирішення проблеми.
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Дякую! Гарний товстенький килимок! На другий день почав статись чохол. Треба буде оплатити його краї зсередини.
- Богдан Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Норм
- Достоинства:
- Потренувався один раз, все влаштовує, виглядає добре
- Недостатки:
- Якщо у вас ріст 180+ то не сручно буде займатись, для мене трохи маленький
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Непоганий, але дуже сильно залишає відбитки від усього на собі!
Представник постачальникаВітаємо. За килимками TECOFIT лекгий вологий догляд, будь-який килимок потребує догляд. За додатковими питаннями звертайтесь за тел. сервісної підтримки TECOFIT +38 063 546-29-69 (9:00-18:00 пн-пт, сб/нд-вих.).
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Замовляв для дівчини вона повністю задоволена
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.
- Миша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Чохол не поклали
- Достоинства:
- Хороший гарний килим
- Недостатки:
- Відсутній чохол
Представник постачальникаВітаємо. З Михайлом зв'язались та відправили за рахунок компанії чохол для килимка. Тел. сервісної підтримки TECOFIT +38 063 546-29-69 (9:00-18:00 пн-пт, сб/нд-вих.) для оперативного вирішення проблеми.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Коврик хороший але чохол в комплект не поклали, а я розраховував саме на коврик з чохлом.
Представник постачальникаВітаємо. Нам шкода, можливо при комплектуванні пропустили, так як комплектується килимок чохлом перед відправленням, зверніться за тел. сервісної підтримки TECOFIT +38 063 546-29-69 (9:00-18:00 пн-пт, сб/нд-вих.) та надайте контактктні данні для відправлення чохла за наш рахунок.
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый
Повністю бракований, трухлявий, вислала назад.
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо. Це вперше таке, нам дійсно шкода, ща до вас прийшов бракований килимок, ми цінуємо кожного клієнта, тому просимо звернутись за тел. сервісної підтримки TECOFIT тел. +38 063 546-29-69 (9:00-18:00 пн-пт, сб/нд-вих.) ми надішлемо вам килимок та бонус за незручності.
- Татьяна Б***
Дякую TECOFIT, виробник вирішив миттєво проблему, претензій не маю, радію що Виробник переймається клієнтами та відповідає за якість товару
Розетка не несе ніякої відповідальності та не перевіряє перед відправкою товар. І якщо ви замовите щось габаритне і браковане, то готуйтеся що вартість доставки Розетка не компенсує, хоча порушує тим самим закон про Захист прав споживача. Розетка вже не та. Не рекомендую зовсім !
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за розуміння та сподіваємось, що килимок буде вашим надійним помічником.
- Лілія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Зручний, якісний, дуже спортивний
- Достоинства:
- Легкий
- Константин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Всё супер. Рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за ваш вибір та відгук.
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Коврик отримав без кріплень для його переносу
- Недостатки:
- Без кріплення для переносу
Представник постачальникаДоброго дня. Ми за свій рахунок відправимо Вам, просимо вас зв'язатись з нами за тел. сервісної підтримки TECOFIT тел. +38 063 546-29-69 (9:00-18:00 пн-пт, сб/нд-вих.) для вирішення проблеми.
- Валерия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Отримала коврик без кріплень для його переноски (які чорні на фото)
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
На сайте коврик со шнурком. Мне пришел без шнурка. Отказалась от заказа, жду ответа через чат бот в Телеграмме
Представник постачальникаДоброго дня. Просимо вас зв'язатись з нами за тел. сервісної підтримки TECOFIT тел. +38 063 546-29-69 (9:00-18:00 пн-пт, сб/нд-вих.) для вирішення проблеми.
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Дуже їде під ногами. Використовавася на ламінаті. Поїхав під ногою, впала, дуже сильно травмувала коліно.
- Достоинства:
- Хороша товщина. Приємний на дотик
- Недостатки:
- Дуже нестійкий на ламінаті
- Мацюпа А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Не поклали резинку
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням ссылка
або зверніться до сервісної підтримки TECOFIT тел. +38 063 546-29-69 і ми оперативно відправимо ремінець за наш рахунок.