- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно сковорідка, можу радити.
Зверніть увагу що 22см це такі собі середні млинці, не великі.
Дуже добре відлипають млинці майже без застосування олії.
Трохи присутній запах паленого платику у випадку коли кріплення ручки нагрівається від газу, але ж це ок.
Не надто товста не надто тонка.
Рецепт млинців:
Розбити 1 яйце С1 або С0, додати 1 ст.л. цукру (або чайну для солоних) та шипку солі, взбити до однорідності. Додати 50мл води та 100гр борошна, замісити густе тісто. Додати 1 ст.л. олії, перемішати. Додати 150 молока. В разі потреби додати ще молока.
Випікати на трохи нижче середнього вогні до відставання країв.- Достоинства:
- Дякую розетці за доставку у день замовлення.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна сковорода, чудово виконує свої функції, млинці виходять просто фантастичні,рекоменую
- Достоинства:
- Все чудово
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово,і швидко
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сковорода великолепная. Лёгкая, удобная в использовании. Ничего не пригорает.
- Достоинства:
- Не пригорает. Лёгкая.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тефаль то любов.
- Достоинства:
- Можна без додавання олії смажити.
- Недостатки:
- Не підходить для індукційних плит.
- Олександра В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна штука!
- Достоинства:
- Покриття
- Наташа Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже давно хотіла таку сковороду . Купила і дуже задоволена . Жару без олії , що блинчики , що яєчня виходить супер .
- Достоинства:
- Хороша , супер , рекомендую . На олії економія .
- Недостатки:
- Немає .
- Аліна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер сковорідка, не пригорає. Розмір ідеальний для млинців. Рекомендую
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер! Я в захваті! Готувати легко, швидко, моя мрія!
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легка
Не пристає, смажила млинці без масла.- Достоинства:
- Ціна та якість.
Діє безкоштовна доставка при смарт підпискі.
Дякую продавцю Розетка - Недостатки:
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сковорідка зручна та легка у використанні.
Поки нарікань немає.- Достоинства:
- Легка, зручна, компактна
- ЕленаПродавец: Rozetka
Придбала в іншому магазині. Легенька, добре пече млинці, нічого не прилипає. Готувала яєшню без олії - не прилипає, млинці аналогічно.
- Алёна И***Продавец: Rozetka
В мене ніколи не виходили млинці,але в цьому році я вирішила спробувати ще раз на Масляну і навіть придбала нову сковороду для млинців Tefal Easy Cook and Clean . І вперше у мене все вийшло!Дуже зручний індикатор показав,що сковорідка нагрілася і можна починати приготування. Також нічого не прилипало,як на інших сковорідках. Хотіла б ще відмітити,що в руці вона дуже легка і зручно розподіляти тісто. Коротко кажучи - рекомендую
- Достоинства:
- Легка, антипригарна, з термосигналом
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не підходить для індукційної плити. Дуже засмутилась
- Недостатки:
- Для звичайних плит
Представник брендуДоброго дня, Юліє.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Нам прикро, що сталась така ситуація.
Серія Tefal Easy Cook and Clean дійсно розроблена для всіх типів плит, окрім індукційних. Ця інформація вказана в розділі «Характеристики» на сторінці товару.
Якщо Ви шукаєте ідеальну сковороду для млинців саме для індукції, радимо звернути увагу на модель Tefal So' Light 25 см (H0563842), яка сумісна з усіма типами плит, включаючи індукційні:
ссылка
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Індукційна плита не роспізнає, хоча в описі заявлено що має процювати
Представник брендуДоброго дня, Артеме.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Серія Tefal Easy Cook and Clean дійсно розроблена для всіх типів плит, окрім індукційних. Ця інформація вказана в розділі «Опис товару».
Якщо Ви шукаєте ідеальну сковороду для млинців саме для індукції, радимо звернути увагу на модель Tefal Halo Eucalyptus 25 см G0163802, яка сумісна з усіма типами плит, включаючи індукційні: ссылка
- Хоменко О***Продавец: Rozetka
Брала двічі сковорідку.
Дуже швидко псується - пригорає. Експлуатація правильна.
Максимум вистачає на пару місяців. Гроші на вітер.
Представник брендуДоброго дня, Оксано.
Дякуємо за Ваш коментар.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Строк служби сковороди насамперед залежить від умов та частоти її експлуатації. У більшості випадків зношування антипригарного покриття викликане перегрівом, наявністю подряпин та очищенням з використанням абразивних мийних засобів.
Щоб зберегти антипригарні властивості покриття, ми рекомендуємо уникати регулярного перегрівання порожньої сковороди, що надалі проявляється у вигляді пригорання. Оптимально використовувати середній або помірний рівень нагріву, орієнтуючись на індикатор Thermo-Signal: після досягнення температури для початку приготування нагрів варто зменшити. Також важливо уникати різких перепадів температури та очищувати сковороду вручну м’якою губкою без абразивних засобів.
У разі, якщо вищезазначені пункти були дотримані, Ви можете звернутися до магазину, в якому була придбана дана сковорода, для проведення експертизи.