- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Лишився невдоволений. Думав купую оригінальний товар, через пів року користування виявилось дуже низької якості. Сковорода погнулась, та й від початку користування нагрів не рівномірний. Поверхня нагрівається лише по центру і деякі страви такі як омлет пересмажуюються в центрі. До цієї була теж Тефаль але таких мінусів не було, минула сковорідка прослужила 6 років. Більше Тефаль не купую. Не схоже що це Франція виробник. Краще купити у 3 рази дешевше звичайну китайську сковорідку і міняти кожних 1,5-2 роки чим такі "підробки".
- Достоинства:
- Покриття
- Недостатки:
- Нерівномірний нагрів поверхні, дуже тонкий метал який чомусь через пів року погнувся
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
Представник брендуДоброго дня, Ігор.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Можемо Вас запевнити, що на сайті інтернет-магазину Rozetka представлений тільки оригінальний посуд бренду Tefal. Всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашого посуду проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
Ми рекомендуємо нагрівати сковороду поступово, щоб уникнути різких перепадів температури, на конфорці, яка відповідає розміру діаметра сковороди. Слабкого або середнього вогню для приготування страви цілком достатньо.
Також частий перегрів може стати й причиною деформації дна.
Для тривалої експлуатації, рекомендовано мити сковороду тільки після того, як вона охолоне, щоб уникнути термошоку. Різка зміна температури може призвести до деформації металу і викривлення дна сковороди.
У разі, якщо не було порушень згідно з правилами експлуатації посуду, зверніться, будь ласка, до магазину, де було придбано сковороду для проведення експертизи.- Денис Г***
Не знаю , в мене більше пів року , як нова , все нормально ,гріє рівномірно , не пригорає . Навіть не знаю, що потрібно зробити щоб її зігнути . Розетка топ .
- Ігор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Прийша пошкоджена
Представник брендуДоброго дня, Ігорю.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація. Ми рекомендуємо перевіряти замовлений товар одразу при отриманні. Для розв’язання питання зверніться, будь ласка, до "Чату з Rozetka" на головній сторінці сайту.
Сподіваємося, що з наступним замовленням ця сковорода стане Вашим надійним помічником на кухні.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Коли купив цю сковорідку, засмутився, що не придбав її набагато раніше. Готувати на ній одне задоволення, що б я не готував - нічого не пригорає. Миття після приготування займає пару хвилин, достатньо просто змити жир. Рекомендую, сковорідка супер!
- Достоинства:
- супер антипригарне покриття, нічого не пригорає
- Недостатки:
- не виявив
- Ганна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Дуже приємно готувати з такою сковорідкою.Нічого не прилипає,не пригорає,легко миється.
- Достоинства:
- Мало потрібно олії для приготування.
- Недостатки:
- Нема.
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Користувались поки що пару разів, все добре, нічого не пригорає
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Рекомендую
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Норм
- Ренате В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Якісна, приємна на вигляд, не важка, проте дно товстеньке. Дякую Розетці
- Неля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
За 2 використання складно дати об'єктивний відгук, проте за цей час лише позитивне враження.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Дуже зручна та компактна
- Достоинства:
- Не пристає, зручна
- Леся Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Все добре окрім кришки...з браком
Представник брендуДоброго дня, Леся.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Ручка скляної кришки під’єднана зі зворотної сторони для компактного транспортування разом зі сковородою, її потрібно відкрути та зафіксувати з зовнішньої сторони кришки.
На другому фото, на ручці кришки, присутня захисна плівка, яку слід зняти перед використанням.
Сподіваємося, що зовсім згодом експлуатація кришки для Вас буде максимальною зручною й викликатиме позитивні враження.
- Інга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Дуже класна
- Вадим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
- дмитро к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
- Александр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Отличный товар
- Достоинства:
- Быстрые сроки доставки. Качество товара.
- Недостатки:
- Ещё не нашел их
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Все було добре, поки не розпакували, а всередині пошкоджене покриття, не дуже приємно, так як вона була на подарунок
- Достоинства:
- Ще не виявили
- Недостатки:
- Пошкоджене покриття
Представник брендуДоброго дня, Світлано.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості вчасно відповісти на Ваш відгук.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Гарна якість, дуже легенька
- регина х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Не рівне дно!!!Дуже розчарована!Готувати не вдобно!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
Представник брендуДоброго дня, Регіно.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. З технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація
Деформація дна сковороди може виникнути через нерівномірний нагрів на високих температурах, коли посуд не стоїть рівно на конфорці, що створює перепади температур на різних ділянках дна, особливо при сильному полум’ї, а також при різкому охолодженні, наприклад, якщо гарячу сковороду поставити під холодну воду.
У разі, якщо всі рекомендації згідно з правилами експлуатації були дотримані та сковорода не зазнавала механічних пошкоджень, Ви можете звернутися до магазину, де була придбана дана сковорода для проведення експертизи.- Вадим Я***
Є таке.... І в дорожчих моделях TEFAL....
Представник брендуДоброго дня, Вадим.
Дякуємо за коментар.
Насправді весь наш посуд виготовляється з якісних матеріалів і проходить ретельний контроль, але для збереження властивостей посуду дуже важливо дотримуватися рекомендацій щодо догляду та використання.
Оскільки віддалено неможливо встановити причину описаної ситуації зверніться, будь ласка, до магазину, де була придбана дана сковорода для проведення експертизи.
- регина х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Дуже розчарована !Не рівне дно ,не вдобно готувати !!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не рівне дно,на плеті ерзає туди сюди, із-за нерівного дна!!
Представник брендуДоброго дня, Регина.
Дякуємо Вам за покупку та зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
Причиною деформації дна може стати використання при дуже високій температурі або на невідповідному джерелі нагрівання.
Для уникнення подібної ситуації, буда ласка, перевірте:
- чи поверхня плити та дно сковороди чисті та сухі. Волога або залишки жиру можуть діяти як мастило, що призводить до ковзання.
- чи використовуєте Ви відповідні засоби для чищення, щоб уникнути пошкодження покриття.
Для тривалої експлуатації ми рекомендуємо мити сковороду тільки після того, як вона охолоне, щоб уникнути термошоку і пошкодження покриття. Різка зміна температури може призвести до деформації металу і викривлення дна сковороди.
Якщо не було порушень з боку експлуатації, для проведення експертизи та визначення причини деформації дна, рекомендуємо Вам звернутися до магазину, в якому була придбана дана сковорода.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Дуже сподобалась сковорідка. Маю діаметр 20 см. Дуже легка за вагою, для повсякденного використання на одну людину супер.
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Швидка доставка,якісне пакування.
Користуюся тиждень ,дуже задоволена.
Якісна ,можна смажити без додавання олії. - Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Прийшла сковорідка з надбитим покриттям. Дуже неприємно, бо брала в подарунок і побачили лише коли подарувала((
- Лилия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
- Недостатки:
- Кришка не з тієї сторони!
Представник брендуДоброго дня, Лілія.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Ручка скляної кришки під’єднана зі зворотної сторони для безпечного транспортування разом зі сковородою. Відкрутіть, будь ласка, ручку та зафіксуйте її з зовнішньої сторони кришки.
Бажаємо приємного користування.
- Коробай А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Ручка до кришки прикріплена з іншого боку, але це деталі. На жаль, не змогли сковорідкою так і скористаться, оскільки моя індукційна плита її не розпізнає. Дуже розчарована
Представник брендуДоброго дня, Анастасія.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
На жаль, на сайті допущена помилка. Ми передали інформацію для корегування відповідальному менеджеру й вже зовсім незабаром помилка на сайті буде видалена.
Сковорода Tefal Day by Day з кришкою 24 см (B5580423_SET) сумісна з усіма типами варильних поверхонь окрім індукційних.
Ручка скляної кришки під’єднана зі зворотної сторони для безпечного транспортування разом зі сковородою, її потрібно відкрути та зафіксувати з зовнішньої сторони кришки.
Пропонуємо Вам звернути увагу на сковороду Tefal Delicious 24 см (B8180455), сумісну з індукційними типами варильних поверхонь.
Детальніше ознайомитися з характеристиками вищезазначеної моделі можна за наступним посиланням: ссылка- Андрій Ю***
Краще скажіть що ви пожартували))) Невже транспортне положення ручки ви всерйоз сприйняли як робоче)
- Олександр Р***
Ахахахахахахах
- Тетяна ТисенкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Давно не отримувала такого задоволення від приготування, котлети не пристають, млинці гарно перевертаються. Сковорода з міцним дном, хороше покриття, легко миється. Навіть спробувала приготувати в ній піцу, постійно думала про те, щоб не пригоріла, але на диво вийшло краще ніж в духовці, а ось тушила капусту фото додаю, вийшло просто неймовірно, не пригоріла та залишилась ніжною та легкою.
Рекомендую однозначно, поки така ціна замовила ще таку для матусі- Достоинства:
- Їжа не пригорає, не пристає, добре миється. Якісне покриття
- Недостатки:
- Не помітила
- Изотова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Отличная сковорода, не пригорает
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Пока не нашла
- Катерина БогачукОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Сковорідка справляється на відмінно, їжа завжди просмажується добре та нічого пригорає до дна. В ній мені подобається все, вона надзвичайно проста у використання та має в комплекті кришку, навіть якщо багато рідини, наприклад коли готую підливу то можна легко злити за допомогою її зливного носика. Покриття якісне, додатково придбала собі набір аксесуарів Tefal, там є все, від вінчика до лопатки для млинців. Подобається те що вона навіть трохи важкенька, та ручка добре розташована, легко переміщати із плити на стіл, ну і авжеж вона займає не так багато місця.
- Достоинства:
- Покриття, продається із кришкою, зливний носик, міцна ручка.
- Недостатки:
- Час покаже.
- Альбіна І***Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Купувала не тут, а в іншому магазині сковорідку 28 см. Спочатку все було добре, їжа не прилипала, сковорідка легка. Але її вистачило на рік. Потім вигоріла середина и тепер все прилипає і горить. Інша модель Tefal прослугувала мені 5 років .
- Достоинства:
- Легка, їжа не прилипає.
- Недостатки:
- Вистачило на 1 рік користування.
Представник брендуДоброго дня, Альбіна.
Дякуємо Вам за зворотний зв’язок.
Описана ситуація з пошкодженням антипригарного покриття сковороди, може бути пов'язаною з приготуванням страв на високій температурі. Для приготування страв достатньо слабкого або середнього вогню.
Важливо уникати перегріву сковороди без продукту (для цього і служить Thermo-Signal).
Ми рекомендуємо уникати теплових ударів, які можуть спричинити деформацію сковороди та призвести до пошкодження покриття. Це означає, що необхідно розморозити продукти, перш ніж класти їх у розігріту сковороду або додавати у сковороду холодні продукти й потім починати розігрів.
Рекомендується уникати різких перепадів температури, наприклад, мити сковороду відразу після нагрівання.
У разі, якщо не було порушень згідно з правилами експлуатації посуду, зверніться, будь ласка, до магазину, де було придбано сковороду для виявлення причини погіршення антипригарного покриття.