Отзывы покупателей о Сковорода Tefal Intuition 28 cм (B8170644)

Оценка пользователей 4.51/5
  • Олександр С***

Дуже гарна та якісна!
    Швидка доставка.

Недостатки:
    Недоліків не виявлено.
  • Владислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Сковорода куплена 3,5 роки тому. Використовували лише пластикові або силіконові лопатки. Через деякий час, рік або трішки більше, поступово почало руйнуватися антипригарне покриття. Фото додаю. Наразі виробом користуватися неможливо, хоч до гарантованих виробником 5 років ще далеко.

Достоинства:
    Нержавіюча сталь, ціна, хот-спот
    Недостатки:
    Покриття

Доброго дня, Владиславе.
      Дякуємо за звернення.
      Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
      Подібні зміни покриття можуть бути викликані не лише механічним впливом аксесуарів, а й перегрівом порожньої сковороди, термошоком або очищенням у посудомийній машині за високих температур з абразивними засобами. Для збереження властивостей ми радимо ручне миття м’якою губкою після повного охолодження та приготування на помірних температурах.
      Виробник надає розширену гарантію 5 років на нержавіючу сталь, з якої виготовлена основа сковороди. Антипригарне покриття має інші умови експлуатації та гарантійний термін 2 роки, оскільки його стан залежить від умов використання.
      Якщо протягом гарантійного періоду виникають подібні ситуації, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, де було здійснено покупку.
      Якщо потрібна порада чи консультація щодо вибору нового посуду або його експлуатації, будемо раді допомогти. Будь ласка, звертайтесь до чату на офіційному сайті виробника.

• Тарас Н***

Чудова сковорідка

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Сковородки отличные,к ним вопросов нет,но вот к отправителю будет одна просьба, не будь жмотом,упаковывайте свой товар в пупырку,а то сковородки не по три копейки продаете и пришли в обычной заводской пленке и всё,а если бы повредились?

Доброго дня, Юліє.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Додаткове пакування з поліетилену виробником не передбачене. Це пов’язано з підходом бренду Tefal до зменшення використання зайвих пакувальних матеріалів та підтримки екологічної відповідальності. Водночас заводське пакування розраховане на безпечне транспортування та зазвичай надійно захищає виріб від пошкоджень. Під час отримання замовлення також є можливість оглянути товар і переконатися у його належному стані.

• Анатолій Р***

Класс

• Володимир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Що ж, загалом досить непогано. Покриття на початку чудово себе показує, можна готувати з мінімумом жиру або навіть без нього. З часом воно звісно зношується, але це характерно для будь-якого покриття в світі. Для подовження терміну служіння рекомендується не чіпати сковорідку металом, використовувати силіконову лопатку. А також не рекомендується мити абразивним боком мочалки, з часом це вплине негативно. Але саме в цієї моделі є два недоліки, які можу відмітити. Це по-перше, заклепки якими прикріплена ручка, вони виходять всередину і на них не нанесене покриття, тому до них пригорає їжа. А по-друге, це другий шар, який прикріплений до дна. Він не всюди прикріплений рівно однаково, місцями під нього може забиватись забруднення, які буде напряжно чистити. А от з плюсів, які помічаєш з часом можу підмітити те, що ручка, незважаючи на те, що вона сталева, ніколи не гріється на плиті, завдяки грамотному дизайну. Короче загалом добре, але зі своїми нюансами

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Я в восторге от этой сковороды! Не пригорает, очень легко моется, удобная в употреблении.

Достоинства:
    Высший балл
  • Павло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Пишу новий відгук після 2 років користування. Сковорода одноразова, дуже сильно почала пригорати їжа і стало дуже важко потім відмити сковороду (навіть якщо замочити на нічь). Перші пів року все було чудово і потім почалось. Покриття як я вже писав - дуже слабеньке, легко царапається. За ці кошти може це і нормально, але кожен рік міняти сковороду - не ок) хоча може це і фішка Тефал

Достоинства:
    Працює добре лише пів року
    Недостатки:
    Багато

Доброго дня, Павле.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємність та склалося таке враження.
      Довговічність користування сковородою з антипригарним покриттям залежить від правильності очищення, частоти використання та дотримання всіх рекомендацій по догляду.
      У більшості випадків погіршення антипригарних властивостей покриття викликане перегрівом, наявністю подряпин та очищенням з використанням абразивних мийних засобів.
      Пригоряння інгредієнтів до поверхні сковороди також може бути пов’язане з перегрівом або при приготуванні страви на надто високій температурі конфорки.
      В центрі Вашої сковороди Tefal є індикатор нагріву Thermo Signal з малюнком пісочного годинника. Як тільки індикатор досягне температури 180 градусів (ідеальної для початку приготування), малюнок стає менш помітним, в такому разі необхідно зменшити температуру конфорки до помірного температурного режиму. Не варто надто довго розігрівати сковороду і готувати страву на високій температурі. Ми рекомендуємо уникати теплових ударів, які можуть призвести до пошкодження покриття. Це означає, що необхідно розморозити продукти, перш ніж класти їх у розігріту сковороду або додавати у сковороду холодні продукти й потім починати розігрів. Також важливо уникати різких перепадів температури, наприклад, мити сковороду відразу після нагрівання.
      Важливим параметром є очищення. Для збереження антипригарних властивостей покриття ми рекомендуємо очищувати посуд вручну з використанням м’якої губки та мийного засобу без абразивних компонентів. Для усунення пригорілого нальоту досить замочити сковороду на ніч з невеликою кількістю рідини для миття посуду. Після цього акуратно почистіть сковороду харчовою содою з невеликою кількістю води за допомогою спеціальної м'якої губки для антипригарних покриттів. Потім для відновлення властивостей антипригарного покриття нанесіть невелику кількість рослинної олії і рівномірно розподіліть її по всій поверхні за допомогою паперового рушника.
      Для перемішування інгредієнтів ми рекомендуємо використовувати аксесуари з пластику, дерева та силікону. При дотриманні правил експлуатації, антипригарне покриття слугуватиме Вам багато років.
      Сподіваємося, що завдяки цим простим порадам з наступним замовленням Ви зможете гідно оцінити всі переваги сковорід Tefal, а користування буде не лише приємним, а й довговічним.

• Хацаревич М***

викинуті гроші

Доброго дня, Михайле.
      Дякуємо за Вашу думку.
      Нам дуже шкода, що склалося таке загальне враження.
      Ми в обов’язковому порядку опрацьовуємо всі коментарі користувачів. Це допомагає зробити наш посуд кращим, а користування ним зручнішим.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашого посуду, проходять міжнародну сертифікацію та відповідають високим стандартам безпечності та якості.
      Будемо вдячні, якщо Ви уточните, чому склалося таке загальне враження. Це допоможе нам краще зрозуміти ситуацію та надати Вам максимально корисну допомогу.

• Світлана Д***

Це найкраща сковорода.

Достоинства:
    Не пригорає
  • Любов Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Якісні, задоволена, брала набір з 3 сковорід.

• Алексей

Выкинутые деньги.

Достоинства:
    Можно жарить
    Недостатки:
    Покрытие отстало через месяц, фрагментами

Доброго дня, Олексію.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що вийшла подібна неприємна ситуація.
      Можемо Вас запевнити, що вся продукція бренду Tefal підлягає обов'язковій сертифікації, відповідає всім вимогам і стандартам, запропонованим законодавством до матеріалів, що знаходяться в тісному контакті з їжею.
      В основі антипригарного покриття Tefal закладений абсолютно безпечний та інертний полімер політетрафторетилен (ПТФЕ), який не вступає у взаємодію з харчовими продуктами, водою, ні з мийними засобами при будь-якій температурі нагріву. Цей матеріал був визнаний державними органами охорони здоров'я Європи й США і є абсолютно безпечним для здоров'я. ПФОК і ПТФЕ - це 2 абсолютно різні речовини. Посуд Tefal  з антипригарним покриттям виготовляється з ПТФЕ і не містить ПФОК.
      Подібне погіршення антипригарного покриття (що на фото) може бути пов’язане з перегрівом сковороди. Ми радимо уникати перегріву сковороди без продукту (для цього і служить Thermo-Spot). Також рекомендуємо уникати теплових ударів, які спричиняють деформацію посуду і пошкоджують покриття. Це означає, що необхідно розморозити продукти, перш ніж класти їх в розігріту сковороду або додати в сковороду холодні продукти й потім почати розігрів.
      Важливо уникати різких перепадів температури, наприклад, мити сковороду відразу після нагрівання. Так само важливий параметр це очищення. Рекомендоване очищення ручним способом. Якщо сковорода очищається в посудомийній машині, кожен раз після миття, її потрібно змащувати олією. В такому випадку сковорода служитиме багато років.
      У разі, якщо не було порушень згідно з правилами експлуатації, зверніться, будь ласка, в магазин для проведення експертизи та виявлення причини погіршення антипригарного покриття сковороди.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Сковородка супер. В активном использовании почти каждый день. И мясо, и картошка и пельмени замороженные на раскалённую сковородку. И после холодильника разогреваю. Пользуюсь обычной пластмассовой лопаточкой. Ничего не пригорает. Ну и мою обычной мочалкой с моющим средством. Не знаю, почему некоторые люди жалуются в отзывах. Может брак попадается.

Достоинства:
    Отличная сковородка
    Недостатки:
    Не знаю. Надеюсь их долго не будет)

Доброго дня, Віталій.
      Дякуємо Вам за відгук та зворотний зв'язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю, з технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
      Строк служби сковороди з антипригарним покриттям насамперед відрізнятиметься залежно від умов і частоти її експлуатації.
      Починаючи з першого використання необхідно сковороду помити, витерти насухо, злегка прогріти й змастити олією. Після охолодження залишки олії увібрати паперовим рушником.  Щоб подовжити строк служби антипригарних властивостей покриття, рекомендуємо уникати перегрівання порожньої сковороди (для цього і служить Thermo-Signal).
      Слабкого або середнього вогню для приготування страви цілком достатньо.
      Рекомендується уникати різких перепадів температури, наприклад, мити сковороду відразу після нагрівання.
      Так само важливим параметром є очищення. Ми рекомендуємо очищувати сковороду вручну у гарячій воді з використанням м’якої губки та гелю для миття посуду.
      Якщо ж сковорода очищається в посудомийній машині, важливо використовувати Еко режим до 50 градусів та м'які мийні засоби, що не містять абразивних компонентів й щоразу після миття поверхню антипригарного покриття потрібно змащувати олією.
      При стандартному використанні в домашніх умовах антипригарне покриття зношується вкрай рідко. Належне використання та відповідний догляд забезпечують довговічність посуду. У більшості випадків зношування антипригарного покриття викликане перегрівом, наявністю подряпин та очищенням у посудомийній машині при високих температурах з використанням абразивних мийних засобів.
      Дотримуючись таких легких рекомендацій сковорода буде слугувати Вам довго.

• Олег Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Пательня погана!!! Маю деякий досвід користування подібними виробами, тому боявся навіть дихати на неї! Користувався не більше двох разів на тиждень і подохло це дрантя (досить не дешевше за ціною) через рік бережливого використання! Купуйте, кому потрібно на рік, а потім не більше ніж деталь інтер'єру!!!

Достоинства:
    Гарна на вигляд.
    Недостатки:
    Почав пригорати центр сковорідки через рік користування!!! Жах! Негідники!

Доброго дня, Олег.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що вийшла подібна неприємна ситуація та склалося таке враження.
      Починаючи з першого використання необхідно сковороду помити, витерти насухо, злегка прогріти й змастити олією. Після охолодження залишки олії увібрати паперовим рушником. Щоб подовжити строк служби антипригарних властивостей покриття, рекомендуємо уникати перегрівання порожньої сковороди (для цього і служить Thermo-Signal).
      Слабкого або середнього вогню для приготування страви цілком достатньо.
      У разі, якщо вищезазначені рекомендації були дотримані, пропонуємо Вам звернутися до магазину, в якому була придбана дана сковорода, для проведення експертизи.

• Ксенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Давно придивлялася до сковорідок саме з нержавіючої сталі і щоб всередині було антипригарне покриття. Моя мрія здійснилася, я купила сковорідку яку хотіла. Зроблена якісно, має досить товсте дно і стінки.
    Відразу вирішила спробувати її на ділі, насмажила картоплі. Готувати було приємно, сковорідка зручна, ще й ручка не нагрівається під час приготування.

Достоинства:
    Хороша якість, міцне дно і товсті стінки
    Недостатки:
    Шкода, що не можна відкріпити ручку, так би в духовку можна було б покласти
    • Наталья Ш***

Але в інструкції написано,що можна ставити в духовку при температурі 250*

Доброго дня, Наталіє.
      Дякуємо за Ваш коментар.
      Так, сковороду Tefal Intuition 28 см (B8170644) можна використовувати в духовці при температурі до 250°C.

• Йовенко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

люблю якісний посуд, а до сковорід особливо прискіпливий (працюю шефом) і практично не вживаю смаженого. сковорода мені була потрібна, щоб готувати чи розігрівати продукти без олії, ну і звісно, щоб їжа не прилипала намертво, а покриття не стиралося через пару тижнів.
    ця сковорода моя чергова знахідка. як і було обіцяно, дно у неї індукційне і дійсно хороше покриття, яке інтенсивно випробовував протягом місяця.

Достоинства:
    вдала покупка по всім параметрам
    Недостатки:
    не комплектують лопатками, мої вже зносилися, треба замовляти
  • Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Пройшов рік користування, можу сказати що цієї сковороди вистачить на 2 роки користування. Покриття дуже швидко псується, дуже багато подряпин. І так - ніякого металу і чогось гострого я не використовую. Чищу мягенькою стороною губки, а подряпин все більше і більше) страви не пригорають, але це поки що.

Достоинства:
    Їжа не підгорає
    Недостатки:
    Дуже погане покриття, дряпається швидко навіть від сілікону

Доброго дня, Павло.
      Дякуємо за Вашу думку та зворотний зв’язок.
      Нам дуже шкода, що склалося таке загальне враження.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашого посуду проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
      Якщо під подряпинами з внутрішньої сторони сковороди мається на увазі видимість потертостей, то це особливість покриття, що ніяк не впливає на її якість і функціонал.
      Подряпиною можна вважати ту, де видно основний шар металу.
      Сподіваємося, що надалі Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цієї сковороди.

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Замовляю цю серію вже вдруге.
    Спочатку узяла невеличку, а тоді зрозуміла, що для повного щастя на кухні не вистачає сковорідки, в якій можна за раз насмажити багато котлеток і нагодувати всю родину. Покриття класнюче, олію практично не додаю, максимум чайна ложка, і тієї забагато. Продукти класно ковзають по дну і легко перевертаються на іншу сторону.

Достоинства:
    Товсті стінки, рівномірно прогрівається по всій основі.
    Недостатки:
    Боюся класти в посудомийку, тому мию руками)
  • Аліна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Сковорода дуже зручна для великої родини, за рахунок діаметру, можно приготувати відразу великий обʼєм страв... Легко миється вручну, покриття та сталь не псуються, сковорода виглядає, як нова, після кількох місяців щоденного використання...

Достоинства:
    Все описала...
    Недостатки:
    Я не знайшла недоліків
  • Дарина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Ну кращої сковорідки, ніж ця, я ще не знаходила. Як тільки взяла її в руки, одразу зрозуміла, що це саме те, що мені потрібно. В ній можна робити абсолютно все, посмажити що завгодно, накрити кришкою та протушкувати, приготувати кілька порцій пасти і пухкенький омлетик до сніданку. Навіть чоловік її зацінив, тепер від плити не відірвеш.

Достоинства:
    Добре прикручена ручка, зручний діаметр, ну і звісно ж покриття.
    Недостатки:
    Прийшлось додатково купувати кришку.
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Дуже погана сковорода і в цілому сковороди з тифлоном від цієї фірми. Конкретно ця сковорода "прожила" рівно рік, використовували її за інструкцією, тільки з силіконовою лопаткою м'якою губкою, без абразивів. Не допомогло, зараз я бачу на сковороді подряпини з яких торчить верхній шар покриття... Для себе вирішив, що більше не буду користуватись подібними сковорідками, бо це не перша, до цього була Tefal xl Intense 24, Tefal xl wok Intense теж "прожили" ~півтора року і я їх викинув

Достоинства:
    Зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Ціна, недовговічність, тифлон

Доброго дня, Олександр.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що вийшла подібна неприємна ситуація та склалося таке враження.
      Строк служби сковороди з антипригарним покриттям насамперед залежить від умов та частоти її експлуатації.
      Для збереження антипригарних властивостей покриття, ми радимо уникати перегрівання порожньої сковороди.
      Для приготування страв достатньо слабкого або середнього вогню конфорки.
      При стандартному використанні в домашніх умовах, та дотриманні рекомендацій антипригарне покриття зношується вкрай рідко. У більшості випадків покриття викликане перегрівом, наявністю подряпин та очищенням з використанням абразивних мийних засобів.
      Антипригарне покриття сковорід Tefal не містить тефлон (PFOK).
      Teflon є зареєстрованою торговою маркою великої глобальної хімічної компанії Chemours.
      В основі антипригарного покриття сковорід бренду Tefal закладений абсолютно безпечний полімер політетрафторетилен (PTFE), який не вступає у взаємодію з харчовими продуктами, водою, ні з мийними засобами при будь-якій температурі нагріву.
      Тож можемо Вас запевнити, що вся продукція бренду Tefal підлягає обов'язковій сертифікації, відповідає всім вимогам і стандартам, запропонованим законодавством до матеріалів, що знаходяться в тісному контакті з їжею.
      Крім цього, понад 20 років тому бренд Tefal зобов’язався повністю відмовитися від використання свинцю і кадмію у виробництві всього асортименту продукції, що дозволяє гарантувати повну безпеку всіх виробів для здоров'я.
      Випробування проводяться зовнішніми незалежними лабораторіями з суворішим контролем, ніж ті, які потрібні відповідно до чинних норм, що стосуються контакту з харчовими продуктами.
      Щоб підкреслити цю заяву, Tefal розміщує на пакуванні Еко інформацію для споживачів. Цей логотип свідчить про відсутність PFOA, кадмію і свинцю у всій продукції з антипригарним покриттям.
      Для проведення експертизи та визначення причини погіршення антипригарних властивостей покриття, рекомендуємо Вам звернутися до магазину, в якому була придбана дана сковорода.

• Андрій Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

изначально была не фонтан, через год сильно пригорает, пользовался аккуратно

Недостатки:
    пригорает

Доброго дня, Андрію.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
      Починаючи з першого використання необхідно сковороду помити, витерти насухо, злегка прогріти й змастити олією. Після охолодження залишки олії увібрати паперовим рушником.  Щоб подовжити строк служби антипригарних властивостей покриття, рекомендуємо уникати перегрівання порожньої сковороди (для цього і служить Thermo-Signal).

• Сергій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Сковорідка дуже якісна,але погано,що без кришки)

Доброго дня, Сергію.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Сковорода Tefal Intuition 28 см (B8170644) сумісна зі скляною кришкою Tefal 28 см (28097712), яку у разі потреби можна придбати окремо.
      Кришка доступна для замовлення за наступним посиланням: ссылка

• Олександра

Гарна сковорідка. Їжа не пристає

• Штурма Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Класна сковорідка за півроку користування нічого не пригорає

Достоинства:
    Не пригорає
  • Роман Д***

Якісна сковорідка

• Олександр С***

Only tefal

• Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Быстро начала пригорать, при этом ничем твердым ее не царапали точно (все лопатки силиконовые)не рекомендую к покупке

Доброго дня, Олексій.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Надалі важливо уникати перегріву сковороди без продукту (для цього і служить Thermo-Signal).
      Ми рекомендуємо уникати теплових ударів, це означає, що необхідно розморозити продукти, перш ніж класти їх у розігріту сковороду або додавати у сковороду холодні продукти й потім починати розігрів. Слабкого або помірного температурного режиму конфорки для приготування страв цілком достатньо.
      Сподіваємося, надалі Ви відкриєте для себе всі можливості сковорідки та користування буде приносити лише позитивні враження.

• Дмитрий Б***

Повністю згоден. Нічого агресивнішого за дитячий засіб для посуду і м'якої губки не бачила. Використовували виключно дерев'яну лопатку. Куплена тут по акції. 6місяців і в смітник. Сковорода від Tefal вже 7 по рахунку. Зазвичай витримують рік (як і інші бренди) . Ця здивувала. Перед покупкою читав відгуки, читав зауваження представників бренду. Ну думаю напевно десь перегрівали. В цей же раз принципово слідкував за тим щоб не дай боже не перегріти. Найперша сковорода цього бренду протрималась 3 роки )) куплена в 2000. Якось так. Підкупає виключно дизайн.... і знижки в 50%))

Доброго дня, Дмитро.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Для визначення причини пошкодження покриття сковорідки, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.

• Константин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Користувалися рік ,кожень день. Нема смислу переплачувати за інщі дорогі моделі,були в нас і ті що по 100 дол, вистачає все одно на плюс мінус рік.

Достоинства:
    Хороша ручка, крепкая
    Недостатки:
    Висточило на рік,але я важаю це норм.

Доброго дня, Костянтин.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Дуже вдячні, що Ви знайшли хвилинку, та поділилися власним досвідом використання сковороди.
      У кожного користувача строк служби сковороди з антипригарним покриттям відрізнятиметься залежно від умов та частоти її експлуатації.
      Щоб подовжити термін сковороди, варто уникати її перегрівання. Слабкого або середнього вогню для приготування страви цілком достатньо.
      При стандартному використанні в домашніх умовах, антипригарне покриття зношується вкрай рідко. Належне використання та відповідний догляд забезпечують довговічність посуду.
      У більшості випадків зношування антипригарного покриття викликане перегрівом, наявністю подряпин та очищенням з використанням абразивних мийних засобів.
      Якщо всі вищезазначені норми були дотримані, Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка для проведення експертизи.

• Тимофеева И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Рекомендую купувати, я користуюсь уже рік і дуже задоволена. Дякую за якісний товар

Достоинства:
    Найкраща сковорідка, якою я користувалась.
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Бомбезна сковорідка!Найкраща в Tefal.

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Хароша сковорода не пристає харашо жаре м'ясо і овочі

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Користуюсь вже 3 місяці, все подобається.

• Дзиндзюра В***

Чудова сковорода

• Володимир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Що ж, користуюсь вже пару місяців. Все ніби добре, можна смажити взагалі без олії або з мінімальною її кількістю. Але є один недолік саме цієї моделі, про який так одразу й не подумаєш. Це кріплення кришки. Дві металеві заклепки, які виходять всередину. До них все пригоряє, якщо торкається) Тому варто уникати контакту продуктів саме з цими заклепками. Також ручка може нагріватись при тривалому приготуванні, але це несуттєво. Ще є претензія до кришки. Брав фірмову, невиправдано дорогу. Вона не надто добре сидить в сковорідці, є вільне місце, тому вона ходить туди-сюди. Одразу скажу, що кришку брав по розміру. Але загалом враження більше позитивні.

Достоинства:
    Хороше покриття, готувати приємно, можна готувати без олії
    Недостатки:
    Пригорання до металевих кріплень ручки всередині. Кришка сидить не надто добре

Доброго дня, Володимире.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
      Зручність користування є персональною оцінкою, проте ми завжди прислуховуємось до кожного користувача.
      Якщо після приготування класичних страв не вдається відмити зону заклепок, необхідно залити сковороду гарячою водою, додати трохи гелю для миття посуду або столового оцту та витримати принаймні 10 хвилин, після чого помити й ретельно виполоскати, витерти насухо та змастити невеликою кількістю олії.
      Також, для полегшення очищення зони заклепок можна використовувати будь-яку м’яку щіточку.
      Певний люфт кришки на сковороді допустимий. На якість приготування страв це ніяк не впливає.

• Орест У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Вже маю досвід користування сковорідками цього виробника і яку б не купував, все одно не то і все одно повертаюся до Tefal. В нержавійці це перша сковорідка, всередині якої нанесене антипригарне покриття, думав що воно недовговічне, але практика показала іншу сторону цієї медалі. Я її ганяю щодня і все гуд.

• юлия в***

Сколько месяцев гоняете?