- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Отримала сковорідку в магазині, оглянула через пакування - ніяких пошкоджень не було видно. Вдома виявила пошкодження антипригарного покриття. Настрій зіпсований на весь вечір
- Недостатки:
- Пошкодження антипригарного покриття.
Представник брендуДоброго дня, Олено.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Рекомендуємо обов’язково оглядати товар при отриманні. Картонна рубашка сковороди сконструйована так, що її можна акуратно зняти під час огляду товару, не пошкодивши цілісність.
- Арсен О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Отримав сковорідку в магазині, оглянув через пакування, ніяких пошкоджень не було видно. Коли вдома розпакував повністю виявив пошкодження антипригарного покриття. Брав 3 сковорідки, пошкоджена лише одна.
- Недостатки:
- 1 сковорідка пошкоджена
Представник брендуДоброго дня, Арсене.
- Долуда А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Добра сковорідка. Покритя тримажть. Вже місяць користуюсь і все добре.
- Достоинства:
- Міцне покриття
- Валентин Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Жінці дуже сподобалось.
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Не підходить до індукції.
Представник брендуДоброго дня, Олексію.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Сковорода Tefal XL Intense 28 см (C3840653) дійсно не сумісна з індукційними плитами. Зверніть, будь ласка, увагу, що інформація про сумісність цієї сковороди з джерелами тепла зазначена на сайті у розділі "Усе про товар".
Радимо звернути увагу на наступні моделі сковорід Tefal, які сумісні з усіма типами плит, включаючи індукційні:
- Пономарев С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Если нужна просто хорошая сковорода к которой не будет ничего пригорать, то это лучший выбор.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Не нашел
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Гарна
- Достоинства:
- Не пристає
- Недостатки:
- Поки нема
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Сковорідка була запакована лише у стрейч плівку. На пункті видачи я вирішив не розмотувати, на перший погляд все було добре. Дома, коли зняли плівку побачили подряпини на зворотньому боці, а також на внутрішньому борті. Не користувалися, адже подряпане покриття шкідливе для здоров'я. Жінка в розпачі.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Подряпана
Представник брендуДоброго дня, Михайле.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Хочемо запевнити, що антипригарне покриття сковорід Tefal є повністю безпечним для здоров’я та проходить суворі перевірки якості в незалежних лабораторіях. Воно не містить кислот, свинцю, кадмію та PFOA, відповідає всім сучасним стандартам матеріалів, що контактують з їжею, і не вступає в реакцію з продуктами чи водою. Навіть за наявності поверхневих подряпин антипригарне покриття залишається повністю інертним, безпечним для здоров’я та не виділяє шкідливих речовин під час використання.
Ми рекомендуємо завжди перевіряти замовлений товар одразу при отриманні.
Для розв’язання питання зверніться, будь ласка, до "Чату з Rozetka" на головній сторінці сайту. Сподіваємося, що з наступним замовленням ця сковорода стане Вашим надійним помічником на кухні.
- Дарья Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Сковородка хорошая, большая. Есть нюанс, который нужно учитывать при выборе крышки: в диаметре сковорода не 28 см, как указано в описании, а 29.5 см. От старых сковородок на 28 см крышка не подходит, болтается. Скорее всего подойдёт именно фирменная крышка на эту модель.
- Достоинства:
- Лёгкая в руках, вместительная.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Отличный товар
- Екатерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
2000
- Достоинства:
- 200
- Владимир И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Хватило на 10 месяцев, церез пол года постепенно начала выгорать середина в нутри сковородки, всегда использовалась на стеклокерамической повехности.
- Достоинства:
- Высокие борта.
- Недостатки:
- Покрытие испортилось через 10 месяцев.
Представник брендуДоброго дня, Володимире.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація та склалося таке враження.
Термін служби антипригарного покриття безпосередньо залежить від умов та інтенсивності експлуатації. Для збереження його властивостей важливо уникати перегріву порожньої сковороди. Не варто надто довго розігрівати сковороду і готувати страву на високій температурі. Індикатор Thermo-Signal у центрі сковороди підказує момент початку приготування, після чого рекомендується зменшити температуру конфорки до середньої або слабкої.
Якщо всі рекомендації з експлуатації були дотримані, Ви можете звернутися до магазину придбання для проведення експертизи.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Одна из лучших сковородок которая у меня была ,можно много чего приготовить на ней ,ничего не прилипает .
- Достоинства:
- Удобная ,качественная
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Ну...за 10 месяцев я её не убил, но стараюсь пользоваться максимально бережно, мою только мягкой губкой, только после остывания и если что-то присохло то отмачиваю потом только губкой. Впринципе никак не изменились её свойства за эти месяцы, пару капель масла конечно приходится наливать даже чтобы пожарить яйцо или что-то другое, идеально для жарки рыбы и отбивных, никогда ничего не горит даже на подсолнечном масле. Но жарю я не часто, не каждый день и даже не каждые три дня, может 2 раза в неделю и один раз длительная жарка если мне надо гору отбивных нажарить. Как покажет себя в большое семье человек на 5 с ежедневным использованием сказать трудно.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Користувалися 2-3 рази на тиждень. Дерев'яні і силіконові лопатки, без перегріву, все як треба...
В цілому, все було без нарікань, окрім сколів по краям сковорідки від невідповідності розмірів кришки.
Однак через 3.5 роки на основній поверхні для смаження виник здоровий скол, звідки взагалі незрозуміло, фізично поцарапати можливості не було, а свіжий скол є.
Така собі якість.- Достоинства:
- Не пригорає
- Недостатки:
- Сколи
Представник брендуДоброго дня, Сергію.
Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Усі матеріали, що використовуються у виготовленні сковорід Tefal, відповідають міжнародним стандартам якості, а антипригарне покриття серії XL Intense посилене титаном для підвищеної міцності та стійкості до зносу. Поява сколів, особливо через тривалий термін експлуатації, найчастіше пов’язана з механічним пошкодженням або впливом зовнішніх чинників. Навіть при обережному використанні покриття може бути пошкоджене внаслідок точкового удару під час зберігання, миття або контакту з іншим посудом, зокрема, у посудомийній машині.
Якщо Ви плануєте оновлення посуду, рекомендуємо звернутися до чату на офіційному сайті виробника. Консультанти допоможуть підібрати оптимальний варіант.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Ok!
- Достоинства:
- Все добре
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Якісна
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Хороша, якісна, не легка, рекомендую.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Сковорідка не велика,але дуже корисна для засмажок,яєчні на одного-двох людей. Нічого не прилипає. Легко мити і використовувати із задоволенням.
- Достоинства:
- Антипригарне покриття
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Сковорідку придбала ще в лютому. Ото ж перевірку пройшла чималеньку. Задоволена.
- Достоинства:
- Глибока,міцна. Бренд
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Дякую. Сковорідкою дуже задоволена
- Дарья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Користуюся вже рік. Дуже швидко смажить, не пригорає, легко миється, покриття не злазить, легка. Кришку придбала на неї тут же на Розетці. Чудова пательня)
- Достоинства:
- все чудово
- Аліна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Користувалась майже 2 роки, не на постійній основі, бо є й інші сковорідки. Покриття було ідеальним протягом першого року користування, потім почало все прилипати. Врешті решт, покриття всередині просто відкололось. Можливо тому що вона тонка і перегрівається. Як правильно оцінити - не знаю. З одного боку впродовж першого року служила гарно, з іншого боку - як на мене, то відслужила мало.
- Недостатки:
- Швидко зіпсувалось покриття
Представник брендуДоброго дня, Аліно.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Нам щиро шкода, що сталася така неприємність.
Строк служби сковороди з антипригарним покриттям насамперед відрізнятиметься залежно від умов і частоти її експлуатації.
Посуд з антипригарним покриттям спеціально передбачений для захисту продуктів від пригорання. Однак сковороди потребують належного догляду. Перед першим використанням змажте сковороду невеликою кількістю олії, потім помийте і протріть насухо. Час від часу повторюйте дану процедуру. Також необхідно уникати надмірного нагрівання і появи подряпин, зокрема пов'язаних з використанням металевих аксесуарів або очищенням за допомогою жорсткої кухонної губки. Рекомендується використання аксесуарів з пластику, дерева та силікону.
Щоб подовжити строк служби антипригарних властивостей покриття, ми рекомендуємо уникати перегрівання порожньої сковороди. Для приготування страви слабкої або середньої температури конфорки цілком достатньо.
У більшості випадків зношування антипригарного покриття викликане перегрівом, наявністю подряпин та очищенням у посудомийній машині при високих температурах з використанням абразивних мийних засобів.
Якщо всі вищезазначені норми були дотримані, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.
- Женя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Все супер, рекомендую.
- Достоинства:
- Суперова
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Сковорідка супер
- Залога О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Гарна сковорідка
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Товар просто супер. Швидка достаака рекомендую
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Даже гарна сковорідка,задоволена. Швидко доставлено.
- Кирилл К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Померла ровно за год. Только средняя температура, всегда остывала и только мягкие мочалки. При частой готовке, конечно же. Разницы между этой и за 400грн в целом не обнаружено. Разве что это побольше. Все антипригарки расходник, но думал что на года 2 хватит.
Представник брендуДоброго дня, Кирило.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю, з технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємність та склалося таке враження.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
Довговічність антипригарного покриття сковороди залежить не тільки від використання сприятливих аксесуарів, але й від правильності користування та очищення.
Починаючи з першого використання, сковороду необхідно помити, витерти насухо, злегка прогріти й змастити олією, після охолодження залишки олії увібрати паперовим рушником.
Ми рекомендуємо очищувати сковороду вручну з використанням м’якої губки та гелю для миття посуду, до складу якого не входять абразивні компоненти, щоразу після миття їх поверхню необхідно змащувати олією.
Шкодить також термошок (контакт гарячих пластин з холодною водою).
Якщо не було порушень з боку експлуатації, Ви можете звернутися до магазину в якому здійснювалася покупка для проведення експертизи.
- Еліана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Пришла со сколом.
- Недостатки:
- Брак
Представник брендуДоброго дня, Еліана.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що вийшла подібна неприємна ситуація.
Для розв'язання питання щодо виявленого дефекту, рекомендуємо звернутися до "Чат з Rozetka" на головній сторінці сайту.
Також, Ви можете звернутися напряму до представників інтернет-магазина Rozetka у пунктах самовивозу.
Актуальну інформацію щодо точок видачі, які працюють, можна переглянути за наступним посиланням: ссылка
Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цієї сковороди.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Вистачило на 4 роки. Дружина в захваті. Кплю ще 1
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Нормальна сковорідка за свою ціну.
- Достоинства:
- Низька ціна по акції.
- Недостатки:
- Немає кришки
Представник брендуДоброго дня, Сергій.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Сковорода Tefal XL Intense 26 см (C3840553) сумісна зі скляною кришкою Tefal 26 см (28097612).
У разі потреби, кришку можна придбати за наступним посиланням: ссылка
Бажаємо приємного користування.
- Марія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Дуже якісна сковорідка. Пекти, смажити на ній одне лиш задоволення.
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Навіщо на сковороді 27 писати що вона 26 см? Щоб люди купляли нові кришки?
На фото кришка яка підходила на попередню модель тефаль 26.- Достоинства:
- Гарна важка та устойчива, добре смажити
- Недостатки:
- Сковорідка не 26, а 27 см в діаметрі, не відповідає характеристиці. Кришка з попередньої Сковороди тефаль 26- не підходить. Якби це було вказано то я б взяла на оф сайті набір з кришкою на 200 грн дорожче. А тепер кришка окремо 700 грн.
Представник брендуДоброго дня, Тетяно.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Зверніть, будь ласка, увагу, що у позначенні діаметра даної сковороди зазначена зірочка, що означає допустиме відхилення на +/- 0,5-1 см.
Незначний люфт універсальної кришки на сковороді можливий. На якість приготування це ніяк не впливає.
У разі потреби, кришку можна придбати за наступним посиланням: ссылка
Сподіваємося, що надалі Ви відкриєте для себе всі можливості сковороди з кришкою, а користування буде максимально зручним.- Тетяна Н***
Ні в назві ні в описі нема ніяких зірочок. Написано 26 і все. Допишіть хоч в опис, що вона 27, щоб людей не вводити в оману. Дякую за посилання на кришку за 700 грн, якщо я могла її купити за 200 у комплекі, якщо б ви вказали нюанси в описі
- Майя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Ідеальна для приготування для одного/двох людей на один раз. А взагалі - ідеальна для приготування піджарки чи соусу.
Рік пройшов - досі в ідеальному стані.- Достоинства:
- Компактна, зручна. Виявилась глибшою ніж я собі уявляла.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Катерина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Замовляла подрузі на подарунок цю сковорідку,всі задоволені,готують на ній кожного дня.Вона дуже містка,легко миється.Користуюсь сама багато років такою,задоволена на всі сто
- Достоинства:
- Якість,велика,гарно миється
- Недостатки:
- Не виявила