Топи продажів

Отзывы покупателей о Сковорода Tefal Hard Titanium Essential 24 см (C3880442)

Оценка пользователей 4.33/5
  • AI аналіз відгуків
    85 відгуків:  позитивна: 63%, нейтральна: 17%, негативна: 20%
    Клієнти в цілому висловлюють різноманітні думки щодо сковорідки Tefal C3880442. Багато хто відзначає її легкість, зручність у використанні, легке миття та бюджетну ціну. Проте значна кількість покупців скаржиться на якість антипригарного покриття, що досить швидко зношується або пошкоджується – навіть при обережному використанні. Також зустрічаються окремі негативні згадки про поставку пошкодженого товару, невідповідність для індукційної плити та підозру на підробку. Сковорідкою задоволені ті, кому важливий комфорт і простота в догляді, але є ризик, що покриття не прослужить довго.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Не виправдала очікувань за ці кошти, перші приготування були норм, далі почало пригорати. Пригарки вимиваються легко , але все рівно якість- ціна не виправдана, розгляньте краще якісь інші варіанти до купівлі

Доброго дня, Миколо.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що склалося таке враження.
      Усі матеріали, які використовуються у виробництві посуду Tefal, проходять численні міжнародні перевірки та відповідають високим стандартам якості й безпеки. Термін служби посуду з антипригарним покриттям значною мірою залежить від правильного догляду, інтенсивності використання та умов очищення. Для максимально тривалого збереження антипригарних властивостей рекомендуємо уникати перегріву порожньої сковороди та різких перепадів температур, орієнтуватися на індикатор Thermo-Signal, мити виріб вручну м'якою губкою без абразивних засобів та періодично наносити на покриття тонкий шар олії. За таких умов покриття надовго зберігає свої властивості та забезпечує комфортне приготування щодня.

• Надія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Сковорідки чудові. Поки нічого не пристає, дуже швидко нагріваються. Великого вогню під час приготування їжі не потребують, олії потрібно зовсім трішки.

Достоинства:
    Все поки добре.
  • Інна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Осталась довольна. Быстро нагревается, удобная форма, ручка

Достоинства:
    Размер больше чем 28см
  • Оксана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Як завжди чудова пательня Tefal ,трішки легка. А так відповідає заявленим параметрам

Достоинства:
    Чудова пательня.
  • Дар'я Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Це просто моя любовна любов. А тут ще в акцію попала. Рекомендую однозначно. Це найкраще

Достоинства:
    Легкі, зручні
  • Марина

Все відповідає опису

Достоинства:
    Якість, легкість
  • Константин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Сковородки, наверное подделка!! Хуже ещё не встречал, очень жалею что купил их!! Всё пригорает,ручка воняет при нагреве сковороды.

Достоинства:
    Недостатки:
    Плохого качества,не советую покупать!!!

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

Доброго дня, Костянтин.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Можемо Вас запевнити, що на сайті інтернет-магазину Rozetka представлений тільки оригінальний посуд бренду Tefal.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні сковорід бренду Tefal проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
      Антипригарне покриття розраховане на тривалий комфорт у приготуванні та захист продуктів від прилипання за умови дотримання рекомендацій з догляду. Перед першим використанням радимо злегка змастити поверхню олією, нагріти та після охолодження протерти насухо, періодично повторюючи процедуру. Під час приготування уникайте перегріву порожньої сковороди, оптимально готувати на середньому рівні температури. Орієнтуйтесь на індикатор Thermo-Signal: коли малюнок стає менш помітним, варто зменшити нагрів. Для збереження покриття використовуйте лише не металеві аксесуари та м’яку губку без абразивів. Бажано мити вручну та уникати різких перепадів температури. Дотримання цих порад допоможе максимально продовжити термін служби покриття та зберегти антипригарні властивості.
      Якщо всі вищезазначені норми були дотримані, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.

• Коберник В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Отримала сьогодні.Товар низької якості. Крім того на одній із сковорідок під упакуванням виявилась царапина. Сьогодні буду повертати.

Недостатки:
    Дуже тонкий метал

Доброго дня, Вікторія.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Для уникнення подібних неприємностей ми рекомендуємо оглядати замовлення одразу при отриманні.
      Для розв'язання питання щодо виявленого дефекту, рекомендуємо звернутися до "Чат з Rozetka" на головній сторінці сайту. Також, Ви можете звернутися напряму до представників інтернет-магазину Rozetka у пунктах самовивозу.
      Актуальну інформацію щодо точок видачі, які працюють, можна переглянути за наступним посиланням: ссылка

• Валентина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Смажила тільки стейк червоної риби. Стейк вийшов соковитий, просмажений скрізь, супер

• Любовь Л***

Сковорода гарна.

Достоинства:
    Гарно все знімається,нічого не приліпає.
    Недостатки:
    Не має
  • Світлана О***

Швидке та якісне обслуговування
    Сковорідка супер

• Ганна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Після першого використання почало сходити покриття всередині та лущитись зовні. Понесу назад

Доброго дня, Ганно.
      Дякуємо за звернення.
      Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
      Якщо всі рекомендації з експлуатації були дотримані й механічні пошкодження виключені, Ви можете звернутися до магазину придбання для проведення експертизи.

• Дольник Ю***

Всё супер рекомендую

• Ірина Р*** Ірина Радучич
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Прийшла сковорода , під картонною основою велика подряпина , антипригарне покриття зіпсовано можно вважати була подібна ситуація з сковородою , то при митті відходить інше покриття .Не задоволена , повернула в Розетці обратно !

Достоинства:
    Не відповідає качеству Tefal!
    Недостатки:
    Дуже легка та без картонной упаковки , оригінал зазвичай іде в упаковці !

Доброго дня, Ірино.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Можемо Вас запевнити, що на сайті інтернет-магазину Rozetka представлений тільки оригінальний посуд бренду Tefal.
      Сковороди Tefal мають стандартне пакування у вигляді захисної вкладки з картону, додаткового пакування не передбачено виробником.
      Для уникнення подібних неприємностей, ми рекомендуємо ретельно оглядати посуд та перевіряти цілісність товарів одразу при отриманні.
      Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цієї сковороди.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Сковорода сподобалась,але прийшла з подряпинами,я дуже засмучена(

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Доброго дня, Юліє.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація..
      Для розв’язання питання зверніться, будь ласка, до "Чату з Rozetka" на головній сторінці сайту. Сподіваємося, що з наступним замовленням ця сковорода стане Вашим надійним помічником на кухні.

• Лариса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

худшая сковородка Тефаль за последние 20 лет. 2х сковородка, но такой ужасной сковородки еще не было. спасибо положительным отзывам - купила на д/р, и очень огорчена. зачем писать неправду? качество самой дешевой сковородки, это не "тефаль"! Горит и липнет все сразу, на новой, в первый же день. Качество - мерзость!

Достоинства:
    НЕТ
    Недостатки:
    тонкая, легкая, все горит

Доброго дня, Ларисо.
      Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що склалося таке враження.

• Лариса К***

все эти рекомендации давно выучены. все это давно за 30 лет в Украине применяется. тефаль служит в среднем год при эксплуатации каждый день с учетом аккуратного пользования. Но! тут совершенно тонкая дешевая сковородка. с учетом акции, было выгодно ее купить. но по качеству это сковородку можно отнести к категории по 200 грн! все сделано как вы пишите - на ней все горит и сразу липнет. обычно тефаль первые два месяца дают удовлетворение от качества. я покупала два раза 2х, сковородки прослужили по 1,5 года. Дальше меня угораздило повестись на рекламу дорогой сковородки со скидкой, срок службы гарантировали 7-10 лет! взята в кредит на 2 года. И! тадам, через пол года ее можно выкинуть! а платить по кредиту 2 года! пол года пользования - я в шоке. мне еще платить, я все таки решилась купить опять тефаль. И такого разочарования я не ожидала . это просто стыд и позор вам, тефаль. я больше не ваш покупатель - от слова совсем

Доброго дня, Ларисо.
      Дякуємо за звернення.
      Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашого посуду, проходять безліч міжнародних перевірок якості та розраховані на тривалий термін служби й збереження антипригарних властивостей за умови дотримання рекомендацій виробника. Водночас дистанційно визначити причину описаної Вами ситуації неможливо.
      Якщо не було механічних ушкоджень, а експлуатація здійснювалася з дотриманням рекомендацій виробника, для проведення експертизи посуду та подальшого розв'язання питання Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.

• Богдан Б***

Не рекомендую, пригорает

Недостатки:
    Бесполезное покрытие

Доброго дня, Богдан.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Термін служби антипригарного покриття безпосередньо залежить від умов та інтенсивності експлуатації.
      Перед першим використанням радимо злегка прогріти сковороду, нанести невелику кількість олії та після охолодження прибрати її надлишок паперовим рушником. Під час приготування важливо уникати надмірного нагріву. Індикатор Thermo-Signal у центрі сковороди підказує момент початку приготування, після чого рекомендується зменшити температуру конфорки до середньої або слабкої. Для уникнення прилипання яєшні до сковороди, радимо додавати декілька краплин олії.
      Якщо всі рекомендації з експлуатації були дотримані, Ви можете звернутися до магазину придбання для проведення експертизи.

• Валентин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Будьте уважні і оглядайте у вітділенні так як я подивився що зовні упаковка не пошкодженна і думав що все добре забрав, а вдома виявив що совородка поцарапана всередені частково навіть до металу, всім гарних покупок

Достоинства:
    гарна сковорідка мала бути якби не зіпсував її один нюанс
    Недостатки:
    прийшла поцарапана

Доброго дня, Валентине.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
      Рекомендуємо обов’язково оглядати товар при отриманні. Картонна рубашка сковороди сконструйована так, що її можна акуратно зняти під час огляду товару, не пошкодивши цілісність.

• Ірина В***

Все сподобалось!

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Пательня має діаметр 28 см, до неї підходить стандартна кришка іншого виробника. Решта властивостей як заявлено. Якісна річ.

Достоинства:
    Стандартний розмір 28 см.
  • Юлия С***

Все ок

• Марія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Купую вже вдруге. Першу величеньку купила ще в тому році і дуже нею задоволена. Але завжди хочеться робити все ще швидше, то замовила і меншого діаметру. Готую щоденно і багато, мию вручну, користуюсь пластиковими лопатками. На даний момент зауважень до стану сковорід у мене немає. Все як і на початку користування: не прилипає, просто миються, просмажують рівномірно. На новій маленькій часто смажу яєшню, просто супер, легко ковзає по покриттю та знімається. Дякую магазину за якісний посуд та швидку доставку.

Достоинства:
    Зручна, якісна, рівномірно нагрівається, помірна ціна, перевірений виробник
    Недостатки:
    Не виявила
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Гарна сковорідка, скільки прослугує побачим, але за місяць нарікань нема

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Нема поки
  • Катерина М***

Супер якісь

•  Анна Тильна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Люблю використовувати цю сковороду в приготуванні страв. Вона легко миється, швидко та рівномірно нагрівається. Дуже зручно, що є індикатор нагріву Thermo-Signal, коли він стає повністю червоним, можна починати смаження й не переживати за перегрів сковороди. Це вже не перша моя сковорода від Tefal, тому знову переконалась у її надійності та зручності. На ній комфортно готувати різні страви: м’ясо, овочі, сирники, млинці, до речі, вони дуже легко перевертаються та зовсім не прилипають завдяки хорошому антипригарному покриттю. Сковорода має вдалий розмір, зручна у використанні та завжди під рукою. Цілком рекомендую до придбання!!!

Достоинства:
    Якісне покриття, легко миється, швидко нагрівається, легко перевертати страву
    Недостатки:
    Поки все добре
  • Дмитрий К***

Все пригорає,прилипає
    Треба лити масло дуже багато
    Моя Krauf за 300 грн була краща вирази

Доброго дня, Дмитре.
      Дякуємо за звернення.
      Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація та склалося таке враження.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашого посуду, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості. При побутовому використанні з дотриманням інструкції з експлуатації антипригарне покриття проявляє себе як надійне та якісне.
      На жаль, віддалено неможливо з’ясувати обставини, що спричинили описане погіршення властивостей антипригарного покриття. Якщо не було механічних ушкоджень, термошоку, а експлуатація здійснювалася з дотриманням інструкції користувача, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.

• Евгений С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Товар пришел с очень сильно поцарапанной ручкой!!!!

Доброго дня, Євгенію.
      Дякуємо за покупку та звернення.
      У сковороди на металевій вставці ручки передбачена захисна плівка, яка може створювати враження подряпин або потертостей під час першого огляду. Будь ласка, перевірте ручку та обережно зніміть цю захисну плівку. Після її видалення поверхня матиме рівний та акуратний вигляд.

• Данилова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Сковорода очень хорошая. Цена вообще порадовала. Еда готовится быстро, ничего не пригорает с минимальной затратой масла.
    Я очень довольна покупкой

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

після трьох використань почав вздуватись тефлон.

Недостатки:
    якість жахлива

Доброго дня, Юрій.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Антипригарне покриття Tefal не містить тефлон (ПФОК).
      Teflon є зареєстрованою торговою маркою великої хімічної компанії Chemours.
      Антипригарне покриття Tefal виготовляється з політетрафторетилену (ПТФЕ). Цей матеріал визнаний державними органами охорони здоров'я Європи й США та є абсолютно безпечним для здоров'я.
      Довговічність антипригарного покриття сковороди залежить не тільки від використання сприятливих аксесуарів, але й від правильності користування та очищення.
      Починаючи з першого використання, сковороду необхідно помити, витерти насухо, злегка прогріти й змастити олією, після охолодження залишки олії увібрати паперовим рушником.
      Ми рекомендуємо очищувати сковороду  вручну з використанням м’якої губки та гелю для миття посуду, до складу якого не входять абразивні компоненти.
      Якщо експлуатація здійснювалася з дотриманням всіх норм, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.

• Юрій С***

Перепрошую, але вже все добре. Покриття вздулось, але потім повернулось до початкової форми.

Доброго дня, Юрію.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Описана Вами ситуація не є типовою для антипригарного покриття, навіть якщо його зовнішній вигляд згодом відновився. Рекомендуємо звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка, для проведення експертизи.

• Роман Д***

Хороша, функціональна сковорода.

Достоинства:
    Майже невагома
    Недостатки:
    Не виявив
  • Майя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Ще не користувалась,але зовні гарна пательня

Достоинства:
    Гарна
    Недостатки:
    Поки не знаю
  • Иван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Якісний. Шкода що кришку купляти окремо.

• Ирина С***

Гарна.

Достоинства:
    Якісна. Ціна помірна.
  • Юлия Т***

Задоволена

• Олексій

Чудова річ.

Достоинства:
    Легка, швидко прогрівається
  • Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Супер просто, задоволені на всі 100)

Достоинства:
    Не пристає їжа, легка, компактна
    Недостатки:
    Не виявили