- AI аналіз відгуків80 відгуків: Позитивні – 65%, Нейтральні – 9%, Негативні – 26%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Все сподобалось!
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Пательня має діаметр 28 см, до неї підходить стандартна кришка іншого виробника. Решта властивостей як заявлено. Якісна річ.
- Достоинства:
- Стандартний розмір 28 см.
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Все ок
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Купую вже вдруге. Першу величеньку купила ще в тому році і дуже нею задоволена. Але завжди хочеться робити все ще швидше, то замовила і меншого діаметру. Готую щоденно і багато, мию вручну, користуюсь пластиковими лопатками. На даний момент зауважень до стану сковорід у мене немає. Все як і на початку користування: не прилипає, просто миються, просмажують рівномірно. На новій маленькій часто смажу яєшню, просто супер, легко ковзає по покриттю та знімається. Дякую магазину за якісний посуд та швидку доставку.
- Достоинства:
- Зручна, якісна, рівномірно нагрівається, помірна ціна, перевірений виробник
- Недостатки:
- Не виявила
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Гарна сковорідка, скільки прослугує побачим, але за місяць нарікань нема
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Нема поки
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Супер якісь
- Анна ТильнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Люблю використовувати цю сковороду в приготуванні страв. Вона легко миється, швидко та рівномірно нагрівається. Дуже зручно, що є індикатор нагріву Thermo-Signal, коли він стає повністю червоним, можна починати смаження й не переживати за перегрів сковороди. Це вже не перша моя сковорода від Tefal, тому знову переконалась у її надійності та зручності. На ній комфортно готувати різні страви: м’ясо, овочі, сирники, млинці, до речі, вони дуже легко перевертаються та зовсім не прилипають завдяки хорошому антипригарному покриттю. Сковорода має вдалий розмір, зручна у використанні та завжди під рукою. Цілком рекомендую до придбання!!!
- Достоинства:
- Якісне покриття, легко миється, швидко нагрівається, легко перевертати страву
- Недостатки:
- Поки все добре
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Все пригорає,прилипає
Треба лити масло дуже багато
Моя Krauf за 300 грн була краща вирази
Представник брендуДоброго дня, Дмитре.
Дякуємо за звернення.
Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація та склалося таке враження.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашого посуду, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості. При побутовому використанні з дотриманням інструкції з експлуатації антипригарне покриття проявляє себе як надійне та якісне.
На жаль, віддалено неможливо з’ясувати обставини, що спричинили описане погіршення властивостей антипригарного покриття. Якщо не було механічних ушкоджень, термошоку, а експлуатація здійснювалася з дотриманням інструкції користувача, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Товар пришел с очень сильно поцарапанной ручкой!!!!
Представник брендуДоброго дня, Євгенію.
Дякуємо за покупку та звернення.
У сковороди на металевій вставці ручки передбачена захисна плівка, яка може створювати враження подряпин або потертостей під час першого огляду. Будь ласка, перевірте ручку та обережно зніміть цю захисну плівку. Після її видалення поверхня матиме рівний та акуратний вигляд.
Бажаємо приємного користування.
- Данилова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сковорода очень хорошая. Цена вообще порадовала. Еда готовится быстро, ничего не пригорает с минимальной затратой масла.
Я очень довольна покупкой - Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
після трьох використань почав вздуватись тефлон.
- Недостатки:
- якість жахлива
Представник брендуДоброго дня, Юрій.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Антипригарне покриття Tefal не містить тефлон (ПФОК).
Teflon є зареєстрованою торговою маркою великої хімічної компанії Chemours.
Антипригарне покриття Tefal виготовляється з політетрафторетилену (ПТФЕ). Цей матеріал визнаний державними органами охорони здоров'я Європи й США та є абсолютно безпечним для здоров'я.
Довговічність антипригарного покриття сковороди залежить не тільки від використання сприятливих аксесуарів, але й від правильності користування та очищення.
Починаючи з першого використання, сковороду необхідно помити, витерти насухо, злегка прогріти й змастити олією, після охолодження залишки олії увібрати паперовим рушником.
Ми рекомендуємо очищувати сковороду вручну з використанням м’якої губки та гелю для миття посуду, до складу якого не входять абразивні компоненти.
Якщо експлуатація здійснювалася з дотриманням всіх норм, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.- Юрій С***
Перепрошую, але вже все добре. Покриття вздулось, але потім повернулось до початкової форми.
Представник брендуДоброго дня, Юрію.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Описана Вами ситуація не є типовою для антипригарного покриття, навіть якщо його зовнішній вигляд згодом відновився. Рекомендуємо звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка, для проведення експертизи.
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Хороша, функціональна сковорода.
- Достоинства:
- Майже невагома
- Недостатки:
- Не виявив
- Майя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Ще не користувалась,але зовні гарна пательня
- Достоинства:
- Гарна
- Недостатки:
- Поки не знаю
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Якісний. Шкода що кришку купляти окремо.
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Гарна.
- Достоинства:
- Якісна. Ціна помірна.
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Задоволена
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Чудова річ.
- Достоинства:
- Легка, швидко прогрівається
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Супер просто, задоволені на всі 100)
- Достоинства:
- Не пристає їжа, легка, компактна
- Недостатки:
- Не виявили
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Дружині сподобалось
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Як на мене гарна сковорода. Без пошкоджень хоча прийшла запакована просто плівкою. легка практична навіть смак приготовленого кращий.Брала 24 по дну 20.Задоволена .Рекомендую.
- Достоинства:
- Легка практична гарна
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Індукцію не бачить, в описі про то не було
Представник брендуДоброго дня, Алло.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Сковорода Tefal Hard Titanium Essential не призначена для індукції — вона підходить для газових, електричних та склокерамічних плит.
Зверніть, будь ласка, увагу, що інформація про сумісність з типами плит зазначена у розділах "Опис" та "Характеристики товару".
Якщо Ви підбираєте сковороду саме для індукційної плити, радимо звернути увагу на серії з маркуванням Induction, наприклад, Tefal Intuition 24 cм (B8170444),
Tefal Emotion 24 см (E3000404): ссылка
ссылка
За додатковою консультацією можна звернутися до чату підтримки на офіційному сайті бренду.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Радий що купив цю сковорідку. Дійсно чудова у використанні
- Достоинства:
- Супер
- Елена Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Отличная сковородка,все получается просто супер,спасибо,рекоменд
- Достоинства:
- Все супер
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Чудова сковорідка. Робить гарну шкірочку!!!
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сковорідка Супер,Перший раз використання жарка риби.Риба ковзала по сковорідці.Жарка клас.Риба з хрусткою скоринкою.Я дуже задоволений.5 Балів.
- Достоинства:
- Класна Ручка
- Недостатки:
- Поки невиявлено
- Станислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Супер!)
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Я довольна. Всё получается с красивой золотистой корочкой.
- Достоинства:
- Очень лёгкая, мгновенно нагревается, не подгорает.
- Качуровская П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Крышка 28 см, которая подходит для других скородок Tefal, в этой сковороде просто тонет
- Недостатки:
- Не подходят стандартные крышки, нужен больший диаметр
Представник брендуДоброго дня, Поліно.
Дякуємо за покупку та звернення.
Сковорода Tefal Hard Titanium Essential 28 см (C3880642) сумісна з оригінальною скляною кришкою Tefal 28 см (28097712): ссылка— вона забезпечує коректне та щільне прилягання до сковороди.
На жаль, ми не маємо інформації щодо сумісності з кришками інших брендів. Оригінальні аксесуари Tefal розробляються з урахуванням конструкційних особливостей посуду та проходять відповідні перевірки, тому саме вони гарантують правильну посадку і комфортне використання. Якщо Ви використовуєте оригінальну кришку Tefal 28 см і вона прилягає некоректно, рекомендуємо звернутися до магазину, де була придбана сковорода, для перевірки виробу та вирішення питання.
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Чудовий товар для дому.
Відмінно справляється зі своїми завданнями.- Достоинства:
- Якість,ціна
- Недостатки:
- Не виявив.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Легка, якісно зроблена, розмір саме те для 4-х осіб. Виглядає дуже стильно, особливо з відповідною кришкою.
- Достоинства:
- Легка, якісна, відповідна ціна.
- Недостатки:
- Не виявив
- Павло І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
- Достоинства:
- Легка та недорога!)
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Бомба сковорідка, Рекомендую
- Виктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
За свою ціну норм
- Юрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Не рекомендую. На відміну від попередньої сковорідки tefal яку я придбав в розетка дуже тонке дно. На плиті воно сильно деформується з вигином по посередині і відповідно потребує більшого рівня масла.
- Достоинства:
- Лише діаметр
- Недостатки:
- В описі
Представник брендуДоброго дня, Юрію.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Варто зазначити, що бренд Tefal пропонує різні серії сковорід із конструкцією дна відповідно до їх призначення. Модель Tefal Hard Titanium Essential розрахована на використання на всіх типах варильних поверхонь, окрім індукційних, і її конструкція не потребує додаткового ущільнення дна. У більшості випадків деформація може виникати під впливом надмірно високих температур або різкого перепаду температур. Рекомендуємо використовувати помірний рівень нагріву та мити посуд лише після повного охолодження, щоб уникнути термошоку.
Якщо посуд використовувався згідно з рекомендаціями виробника, Ви можете звернутися до магазину за місцем придбання для проведення експертизи.
- Греченко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Якість не гарна, десь пір року і все почало приставати. Попередня Tefal протрималась більше року.
Представник брендуДоброго дня, Дмитро.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Строк служби сковороди з антипригарним покриттям насамперед відрізнятиметься залежно від умов і частоти її експлуатації.
Для збереження антипригарних властивостей покриття, ми рекомендуємо уникати перегрівання порожньої сковороди.
Для приготування страви слабкої або середньої температури конфорки цілком достатньо.
Ми не радимо зберігати готову їжу у сковороді протягом тривалого часу (одного дня або довше).
При стандартному використанні в домашніх умовах антипригарне покриття зношується вкрай рідко. Належне використання та відповідний догляд забезпечують довговічність посуду. У більшості випадків зношування антипригарного покриття викликане перегрівом, наявністю подряпин та очищенням у посудомийній машині при високих температурах з використанням абразивних мийних засобів.