- Василь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно!
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала на подарунок подружці. Вона в захваті - готує без масла, використовує і для смаження, і для тушкування.
- Достоинства:
- Можна смажити без масла, великий обʼєм
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже крута сковорідка. Готувати в ній одне задоволення.
- Алла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер мені сковорода сподобалась
- Достоинства:
- Чудова якість
- Недостатки:
- Не бачу
- Єлизавета Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сковорода глибока ,бортики достатньо високі .
- Достоинства:
- Вмістка
- Недостатки:
- Всередині Сковороди є невеликий скол. Коли отримувала сковороду то не помітила. Так що дивіться уважно при отриманні.Термоднонанесене фарбою або лазерним гравіюванням, воно не рельєфне
Представник брендуДоброго дня, Єлизавето.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація з Вашим замовленням.
Для уникнення подібних неприємностей ми рекомендуємо оглядати товар одразу при отриманні.
Для розв'язання питання щодо виявленого дефекту товару, Ви можете звернутися до чат-бота на сайті у розділі "Зв'язатися з нами", або ж звернутися безпосередньо до представників інтернет-магазина Rozetka у пунктах самовивозу.
Актуальну інформацію щодо точок видачі, які працюють, можна переглянути за наступним посиланням: https ://rozetka. ком. ua/ua/pages/open_points/
Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цієї сковороди.
- скляренко о***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна сковорідка. Великий об,єм.
- Достоинства:
- Зручна ручка. Високі борти.
- Недостатки:
- Невиявлено.
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сковорідка гарна. Їжа в ній не пригорає навіть скажу більше не пристає. Легко миється. Готувала картоплю з м'ясом, вона в ній навіть я скажу більш вийшла тушеною. За розміром вона у міру приємна, багато для чого підходить із приготувань. Наприклад пасту готувати в ній самий раз, то буває балую своїх хлопців. Підійшла до електричної плити. Індикатор нагріву працює. Можу рекомендувати до придбання.
- Достоинства:
- Антипригарне покриття, важка
- Недостатки:
- Не знайшла
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хоч я і чоловік, але чесно кажучи дуже люблю готувати, завжди щось вигадую. До речі маю вже не одну сковорідку цього виробника, за різним призначенням. Сковорідка гриль найулюбленіша, для млинців та просто звичайна, але ще от захотів собі сковороду ВОК. За якість від всіх інших нічим не відрізняється, покриття хороше, важкенька, об'ємна, багато чого в неї влазить. Ось не так давно готував овочі, то все вийшло добре. Завдяки її високим бортикам нічого не розбризкувалось. Гарна ціна, надійна сковорідка.
- Достоинства:
- Покриття, об'ємна, зручна
- Недостатки:
- Все добре
- Олег Б***
Почему, Вы, пишете "Хоть я и мужчина..."? В хороших ресторанах шеф-повара и повара мужчины! Респект, Вам, и уважение!