- AI аналіз відгуків36 відгуків: Позитивний: 88% / Нейтральний: 9% / Негативний: 3%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Мне с тефалем как то не везет, противоприлипающие способности у этого сотейника исчезли уже после нескольких использований, причем прилипает как то избирательно, по центру сотейника, по краям нет
Представник брендуДоброго дня, Євгене.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Пригоряння інгредієнтів під час приготування може бути пов’язане з перегрівом або при приготуванні страви на надто високій температурі конфорки. В центрі сковороди є індикатор нагріву Thermo Signal з малюнком пісочного годинника. Як тільки індикатор досягне температури 180 градусів, малюнок стає менш помітним, в такому разі необхідно зменшити температуру конфорки до помірного температурного режиму. Не варто надто довго розігрівати сковороду і готувати страву на високій температурі.
Після приготування сотейник краще мити вручну теплою водою з м’яким мийним засобом, без абразивних губок. Якщо страва пригоріла, можна залити сковороду водою з невеликою кількістю оцту, довести до кипіння, потім сполоснути, висушити та злегка змастити олією — це допоможе відновити її ковзання.
У разі, якщо вищезазначені рекомендації були дотримані, пропонуємо Вам звернутися до магазину, в якому була придбана дана сковорода, для проведення експертизи.
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Мала у використанні такий сотейник 10 років. Довелось замінити через пошкодження покриття. Мила в посудомийній машині.
- Артем
Такий сотейник продається ну років зо два, їх впродажу раніще не було слідкую за тефалес з 2008 року
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Очікував якесь більш суттєве внутрішнє покриття пательні, адже в описі вказано "керамічне". А візуально пательня виглядає як пофарбована. Тому 4.5 із 5. Вже двічі готували овочеві рагу - смак чудовий.
- Достоинства:
- Виконує поставлені завдання
- Недостатки:
- Поки рано робити висновки
Представник брендуДоброго дня, Віктор.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Сотейник Tefal Renewal (C4263243) виготовлений зі 100% переробленого алюмінію, що робить його екологічно відповідальним вибором. Оснащений сучасним керамічним антипригарним покриттям з ексклюзивною технологією Inoceram, він забезпечує ідеальне ковзання і легкість у приготуванні щоденних страв.
Бажаємо приємного користування.
- Юрий Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Хорошая
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сотейник супер якість, нічого не пригорає, практично смажимо та тушкуємо з краплею олії. Глибокий, що дуже зручно, коли тушкуєш багато овочів з м'ясом.
- Достоинства:
- Гарне покриття, глибина сотейника, комплект з кришкою.
- Недостатки:
- Не помітила.
- Иванова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
приємно готовати,це надихає:))))
- Достоинства:
- Якісний і зручкний, потребує багато масла
- Недостатки:
- не знайдені (поки:)))
- Юлія Т***
Чем сотейник удобен, если требует много масла ?
- Иванова Т***
помилочка вийшла:)))) не потребує!!!
- Валентина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Дуже якісний і зручний. Задоволена)
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Замовляв за проханням дружини, ну дуже загорілася ідеєю придбати сотейника. Того ж дня, коли забрав замовлення, у знак подяки мене чекала смачна печеня. Дружина готувала все у власному соку, вийшло неймовірно соковито.
- Кіра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Вирішила доповнити свою колекцію сковорід, замовила сотейника, бо як не старайся, а у сковороді таку кількість м'яса чи капусти не стушкуєш, тим паче сезон свіжих овочів попереду, тому він буде у нагоді завжди. Вже стушкувала капусту, вийшла дуже смачною Сотейник легко миється, навіть замочувати не треба.
- Достоинства:
- Супер!
- Недостатки:
- Жодних!
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сподобався сотейник, бо має вже кришку та керамічне покриття, вирішила і собі придбати для різноманіття готування страв, особливо полюбляю смажити картоплю, та котлети, користуюсь все як по інструкції, не перегріваю. Задоволена.
- Достоинства:
- Індикатор нагріву, дуже зручна річ
- Недостатки:
- Навіть не шукала
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Придбала для тушкування різних рагу, користуванням дуже задоволена, легко доглядати за покриттям та кришкою. Індикатор нагріву дуже зручна річ для контролю коли можливо починати готувати.
- Достоинства:
- Зручність та якісне покриття
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
За такі гроші я сподівалася отримати якісний товар, це ж Франція. А що маємо?Нажаль, помітила ці недоліки вже вдома,після розпаковки. Повертати не буду, оскільки свою попередню сковорідку перед цим успішно викинула, а треба було на чомусь готувати
- Достоинства:
- Форма, місткість, не прилипає їжа до дна)
- Недостатки:
- Сколи по всьому бортику сковорідки, неякісне покриття? Наскільки воно безпечне? Виходить, ми з продуктами їмо і покриття сковорідки?
Представник брендуДоброго дня, Аліна.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація з Вашим замовленням.
Для уникнення подібних неприємностей, ми рекомендуємо оглядати товар одразу при отриманні.
Весь посуд бренду Tefal підлягає обов'язковій сертифікації, відповідає всім вимогам і стандартам, запропонованим законодавством до матеріалів, що знаходяться в тісному контакті з їжею.
Пошкодження бортів сковороди могло виникнути при транспортуванні. Для розв'язання питання щодо виявлених дефектів, Ви можете звернутися до чат-бота на сайті у розділі "Зв'язатися з нами".
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Дуже зручний, легко миється. Також можна мити в посудомийній машині. Надійне покриття. Нічого не прилипає. Тушкую в ньому овочі - виходить дуже смачно.
- Достоинства:
- зручний в користуванні
- Недостатки:
- не виявила
- Ніна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Хороший сотейник, в якому можна як тушкувати м'ясо, так і обсмажувати різні продукти. Якість на рівні. Рекомендую!
- Достоинства:
- зручний в користуванні
- Недостатки:
- не виявила
- Юлія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сотейником користуємось вже тиждень, дуже задоволені покупкою!
Якісне керамічне покриття!
При приготуванні нічого не пристає/ не пригорає!
Є індикатор нагріву, що дуже зручно!
Також хотілося б відмітити гарну звукоізоляцію, коли накриваєш кришкою. Вона щільно приялягає.- Достоинства:
- Якісне керамічне покриття, індикатор нагріву, кришка щільно прилягає
- Недостатки:
- Поки не виявили
- сергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Готувати на неї одне задоволення)
- Жанна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Універсальна річ, корисна на будь-якій кухні. І смажити, і тушкувати. Роблю смачний плов прямо в ньому. Все чудово, візьму ще такий на подарунок подрузі.
- Достоинства:
- Універсальність, якість
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Придбала на подарунок мамі. Зручний сотейник з високим бортиком, одразу з кришкою. Виглядає дуже гарно.
- Достоинства:
- Зручна форма, кришка
- Недостатки:
- Не знайшла
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Це найулюбленіший посуд в мене на кухні. Майже кожень день користуюсь. Покриття дуже гарне. Олії зовсім мало додаю, більше для смаку. Все добре просмажується, не пригорає, не пристає. Така чудова скоринка утворюється. Раджу всім, не пошкодуєте.
- Достоинства:
- чудове покриття, глибокий,кришка
- Недостатки:
- не помітив
- Катерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Дуже зручний. Нічого не пригорає, не прилипає. Дуже добре миється навіть без спеціального засобу і посудомийної машини. Готовить відмінно все від смаженого до тушкування! Плов, рагу, голубці, тушкована капуста - це лише частина того, що вже встигла приготувати.
- Достоинства:
- Функціональний, гарне покриття
- Недостатки:
- Не виявила
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сотейник виявився дуже корисною покупкою для мене. Покриття просто супер, чудово справляється зі своїм завданням. Продукт має гарну скоринку. А після приготування сотейник легко миється простою губкою з мийним засобом та теплою водою. Також сотейник має привабливий зовнішній дизайн, що підійде для будь-якої кухні. Його ідеально вистачає для всієї родини. Необхідна на кухні річ! Однозначно вартує своїх грошей!
- Достоинства:
- Покриття , дизайн
- Недостатки:
- Ні
- Ангеліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Вперше придбала сотейник і дуже ним задоволена. Зручно готувати, коли сковорода має високий бортик. Можна приготувати одразу велику порцію. Є індикатор нагріву, гарне покриття. Можна тушкувати та смажити. Чудово те, що продається одразу з кришкою. Рекомендую!
- Рита Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Мій улюблений новий сотейник дуже виручає у приготуванні страв. Кришка на ньому сидить щільно. Бортики високі. Ручка в руках не ковзає і не нагрівається.
- Достоинства:
- Антипригарна поверхня
- Недостатки:
- Не побачила
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Люблю готувати в сотейниках. Обрала цей, бо чула, що керамічне покриття стійкіше за антипригарне. Сотейник порадував, все готується швидко, без пригорання.
- Достоинства:
- Хороше покриття
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Такий чудовий сотейник. Мені дуже подобається їм користуватися. Високі борти, при смаженні не бризкає по сторонам, можна добре тушкувати, навіть варити. Універсальний посуд. Чудове покриття, нічого не пристає до нього. Раджу всім.
- Достоинства:
- чудове покриття, високі борти, універсальність
- Маргарита Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Нове керамичне покриття, нічого до нього не пристає. Можна олію майже не використовувати. Мити легко. Користуватися цим сотейником одне задоволення.
- Достоинства:
- гарне покриття, високий борт, кришка в комплекті
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Вибір зупинився на цьому сотейнику і не пошкодувала. Усе як в описі. Тушкую, смажу без проблем, ручка зручна. Кришка з товстого скла.
- Достоинства:
- Сподобалось все
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сотейник сподобався, рівномірно нагрівається, видно коли можна починати готувати. Поверхня дуже гладка. Смажити і тушкувати одне задоволення.
- Достоинства:
- Легко мити
- Недостатки:
- Не побачила
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
У цьому сотейнику використовую при готуванні дуже мало олії. Хрустка скоринка або соте з овочів це просто казка. Дно рівне, поміщається багато продуктів. Мити легко.
- Достоинства:
- Якість покриття
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Чудовий сотейник. Надійне покриття, зручна ручка, яка не нагрівається. Комфортна кришечка. До дна їжа не чіпляється. Раді, що придбали саме такий.
- Достоинства:
- Відмінна якість
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Мені цей сотейник подобається всім: розмір якраз підходящий, гарне покриття, легко миється. Всі мої кулінарні експерименти вдаються.
- Достоинства:
- Відповідає всім потребам
- Недостатки:
- Не побачила
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сотейником задоволений. Подобається якість матеріалу. Готувати в сотейнику легко та зручно. Їжа виходить смачною і корисною.
- Достоинства:
- Приємний у використанні
- Недостатки:
- Не помітив
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Придбала собі сотейник. Дуже сподобався візуально, особливо індикатор, який показує, коли продукт можна класти на сковорідку.
- Достоинства:
- Гарно тушкує рагу
- АлевтинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Відгук вирішила залишити тому, що придбавши цього сотейника, залишилась дуже задоволена. Навіть не очікувала такого результату.
- Достоинства:
- рекомендую придбати
- Недостатки:
- всім задоволена